Najdi forum

njegova bivša

Njegova bivša ga kliče skoraj vsak dan. Za brezvezne problemčke. Recimo: kam naj pelje popravit avto. Pa saj ima telefonski imenik, za hudiča.
Če je v moji prisotnosti, telefona ne dviguje, ker sem mu razložila, kako me to moti. Tudi zvezo postavlja v čudno luč, če bivša kar naprej nekaj hoče in on to dovoli. Sedaj ga kliče v službo. Da ponoriš.
Jaz mislim, da on ni razčistil, kaj pa vi.

Ni razčistil ali pa je naiven,pa misli,da ji mora še pomagati in ne razume kaj v bistvu ona počne. Mal bolj trdo ga primi in naj vpričo tebe ji pove,da naj neha težit mu. Pa to naj pove zelo nesramno.

Pozdravljena!

Če si kaj prej ‘letala’ po tej strani si sigurno zasledila moje teme glede njegove bivše (ali pa tudi nisi).
Tudi pri nama je bilo tako, da ga je najprej nenehno klicala, nato je dala mir in mislila sem, da je končano. Toda na GSMu sem mu našla po 6 mesecih, da sta si dopisovala, ko sem mu to povedala, je dejal da je bilo samo to eno pismo (nevem če si je misli, da sem z lune?). Sledil je premor in pred mesecem isto, zopet pismo in zopet bi naj bilo samo to eno. (rekla sem mu da nisem z lune padla). Nagnala sem ga mu dejala, da naj gre nazaj k njej, da mu bom jaz dala mir.
Toda prišel je nazaj. Napisala sem mu v pismu, da naj se odloči – če jo še ma rad, če je ne more pozabiti in če ne mislita nehat, da naj gre. Dejala sem mu, da ga ne mislim deliti z njo, pa tudi tekmovati nočem, ker ni edini. Da ga mam rada in da me je prizadel, da mu nebom oprostila. Če se bo odločil, bova pa začela znova. Vendar se bo moral za mojo ljubezen pošteno potruditi. IN DA NAJ RAZČISTI Z BIVŠO!!!!

Odločil se je zame, ker sem ga nenehno zbadala glede pisma in ali jo kaj kliče ali pa ona njega (najprej je odgovarjal da ne) ker sem pa taka, da ne dam mira, je pač popizdil in razbil GSM, ter mi dejal, da ga nikoli več ne bo imel, samo da bom mirna. (navadnega telefona pa nima).

Naj še dodam, da mu še vedno nisem oprostila in mu tudi dejala že večkrat, da mu nikoli ne bom, da mi je lagal. Tudi zaupanje v njega se samo počasi vrača. Sicer pa ga ljubim in sem mu še samo zato dala priliko.Ker pravijo VSAK SI ZASLUŽI DRUGO PRILOŽNOST, TRETJE PA NIHČE!
Če to ponovi GRE!!!!!!!!!

Oprosti na dolgem nakladanju, upam, da sem ti približno nakazala kako sem jaz reševala ta problem. Nisi napisala, kako dolgo je z njo narazen (mislim, da je mojemu eno leto zadoščalo da se je je skušal znebit).

Upam, da bo vse OK, sončen pozdrav.
Pa pa

Naj se odloči TAKOJ in NEPREKLICNO, to naj svoji bivši jasno in glasno POVE. Drugače boš ves čas imela cirkus. Jaz sem tudi to doživel, pred veliko leti. Punca se je odločila za drugega, medtem ko sem bil pri vojakih, potem mi je pa ves čas težila. Dokler je nisem nekam poslal.

A ves kaj , sam verjetno tud on njo klice. Valda , da je njegova bivsa budala, to so vse bivse, sam tipo jo sigurno tud nazaj klice. Ma kaj ma on njej za svetovat, pa pomagat, a res ni vec nobene zive duse, ki bi ji lohk povedal kam naj gre avto popravt , al pa kaj drugega! Ja , sluzbeno st. telefona si je pa lahk sama nasla, oz. tud to ji je najbrz on dal.
Jebemti mene razpizdijo take stvari! Ce je konc je konc, dragi moj. To je slo tud ze meni na zivce. (sam mojga ni klicarla, sam tko ko smo bli z druzbo zunaj, pa so veckrat obujali spomine, kako je blo takrat pa takrat, ko so sli na morje , pa v hribe,pa taborit, pa zurat…. ja valda ni bil za mano, a ves pol pa pride debata, se spomnes kaj je “una” rekla, naredila. …………fak, a jaz bom pa to poslusala, ne ne bom, enkrat mi je totalno dopizdilo, pa sem jim vsem skupaj rekla, da sedaj sem JAZ tukaj, in me niti pod razno ne zanima, kako jih je njegova bivsa zabavala! In sedaj mam mir, pa tud njemu sem povedla, da me nima kaj z “uno” primerjat. Da jaz sem taksna kot sem, in to 100x boljsa od nje,pa se in se! Pol me je pa pomeru, da me nikoli ne primerja z njo, da sem jaz najboljsa, pa sladke besede talau. Sedaj mi je pa kul, sam sem mu mogla povedat!

Tko bos tud ti uredila, te probleme. Al mu pa reci, da te je bivsi klical, pa sta se skor 2 h pogovarjala, pa je blo ful zabavno, pa ful se je spremenu, pa………

pa bos vidla kaksen ksiht bo on naredu, ko bo to sam slisal! Fak of bivse!

Sam men se pa fajn zdi ( vcasih), ko vidim njegovo bivso, pa si mislim, haha jaz sem pa boljsa od tebe, poglej se kaksna si ja kdo bi te pa hotu, sedaj ga lohk sam gledas, jaz pa se kaj druzga delam z njim….se je materiala, sam rad se moras imet! Sebe!

žio!

tut jest sm mel te probleme!!!
pa je moja zvedla, pa se ji je kr utrgal – pa je sam rekla al ona al pa bivša!!!

jah postavi ga pred dejstvo!!!!

no končal se je tko da sm še 1 x sms dubu pol sm ji pa na lep način povedu da nimam kej več z no delat!!!!

lp

p

Pozdrav Alma!

Na začetku moje veze z možem sem imela tudi jaz, bi se lahko reklo, podoben problem. Čeprav je klicala samo enkrat, ko sem bila jaz pri njemu (če je bilo to še kdaj nisem poizvedovala). V pričo mene so mu najprej svoje povedali njegovi starši, potem pa še jaz. Mislim, da se je šlo še za neke stvari, ki jih je imel pri njej. Insistirala sem, da takoj odnese od tam vse svoje stvari in da se to nikoli več ne zgodi. Te teme po tem nisem več pogrevala in tudi mislim, da se to ni več ponovilo. Moje zaupanje v njega se je počasi krepilo. Nekega dne smo se povsem slučajno srečali in bil je mrtvo hladen, tako da takrat sem vedela, da je ona “aad-accta” v njegovem življenju.

Moj nasvet je, da bodi glede tega odločna in vstranja, pustiti pa mu moraš tudi nekaj časa (to seveda velja, če je njegova veza z bivšo šla pred kratkim narazen)

Lep pozdrav,
Pia

No tud jaz imam isti problem. Skupaj sva 3 leta, ampak ona ga še vedno kliče, sicer ne pogosto ampak kliče ga ali pa mu pošlje MSG. Zaradi tega sva se že velikokrat sprla. On pravi, da ga to enostavno ne moti in da nič takega noče od njega. Jaz pa živa popizdim, ker če je z njo končov je končov. Nočem nobenih klicev. Pa to še ni vse. Občasno hodi še k njemu domov, on prav da k njegovmu bratu k so kao še zmeri prjatl. Pa k ga je povabila za njen rojstni dan na pjačo je šel. To se njemu ne zdi nič takega ker pravi da on ve da nič več ne misli imeti z njo, ampak da bi rd ostal prjatu, ker da se nista skregala. Jaz pa tega enostavno ne prenesem. Sam povejte mi prosim, a sem čudna, al sem lubosumna, a ima on prov in mu ves čas delam krivico???

Ma kakšno krivico. Nč mu ne delaš krivice. Jaz sem imela isto sranje. Ni pa ni nehala. Pa tud jaz nisem padla za lune in vem, da je tud on njo klicaril. Pa mi je enkrat pokrov odneslo in sem popizdila. Zdaj se pa odloč hudiča. Al ona al pa jaz. Oboje pač ne gre. Zdaj j sicer mir, ampak ko se spomnim za nazaj (pri kakšni taki temi) me še vedno razjezi.

Pozdravljena Nina!

Ne mislim, da nima prav. Ne strinjam se, da se lahko med bivšimi partnerji splete po končani vezi neka prijateljska vez (izjema je to takrat, kadar so otroci vmes, kar je razumljivo in gre v dobrobit otroka). Vsaj ne pristna, na eni ali drugi strani mora sigurno obstajati kanček simpatije ali pa nerasčiščenih stvari. Kar se pa tiče brata, jaz česa takega svoji sestri ali bratu ne bi mogla nikoli naresti. Lahko rečem, da je imel moj brat punco, s katero sem se zelo dobro razumela. Ko sta končala, sem to vez prekinila (čeprav mi je bilo žal) iz spoštovanja do njegove sedanje punce, ki je zelo prijetna in odkrita oseba. To ne pomeni, da ne bom pozdravila ali kakšno rekla z njegovo bivšo, če jo bom srečala na cesti, ne bom pa je vabila k sebi domov ali na rojstni dan. Mislim, da bi morala vstrajati, da to vez prekine. Če te ima rad bo to tudi storil.

Pa srečno,
Nina

Jaz bi tudi ne rekla, da mu delaš krivico pa prav nič čudna. Lahko pa ti rečem samo to, začetek citata: “Jaz bi ji glavo odšraufala”. lp

Jaz tudi, pa dobim pod nos kje je tvoje zaupanje. To mava zdej ceu tedn že na tapet. Učerej mi je obljubil, da ko ga bo naslednjič klicala da ji bo reku. Sam prav da ga je sram. To da pa jaz norim… Ko bi vi zele čutl moj srce, v grlu ga mam, res tega ne prenesem več.

Zenske, ma kaj se sekirate zarad teh neumnih dedcev..taksni pac so ..vcasih ne gre ne z milo ne s silo..ga pac scanslajte.. ce je taprav, bo ze prsu nazaj, in to na kolenih prosece..:))

pa veliko ljubezni..pa cim manj prepirov!!
lep dan!
nina

nina!

Probaj mu predstaviti to na lep način (brez prepira), da se pri vsem tem ne ozira na tvoja čustva. Si mu povedala, kakšni so tvoji občutki ob tem. Mislim, tako čisto iskreno, kaj se dogaja v tebi ob tem njegovem početju. In nikar si ne pusti, da bi v tebi vzbudil občutek krivde, ker tu nisi ti nič kriva. Odzvala si se čisto normalno!

Lep pozdrav,
Pia

Jaz tudi! Ko je brat koncal s punco s katero sva ble ful kolegice, isto stare pa vse, res super, sm tud jaz koncala najino prijateljstvo. Ker me je ona spominjala na zvezo z bratom ,jaz pa na zvezo z njim. Blo je hudo, sam treba it naprej!

Tud sama ko sem koncala s tipom, s katerim sem hodila 6 let, sem prekinila vse stike, ker so me spominjali na njega. To ne gre. Saj ko se vidis se pozdravis, pa vprasas kako si, sta ona se skupi, pa tko, kaj vec pa je skor brez veze. Sedaj mam ze en cas ful uredu fanta, pa nove prijatle, pa unih starih prav nic ne pogresam! Zivljenje gre naprej, in se vedno kaj spreminja! Sej ne mores met cel lajf istih prijatlov, a jih pol vse se iz vrtca naprej vleces! Ne, ne!

S tipom pa kar ODLOČNO, pa to pred tastarimi, se mi tud fajn zdi! Pa naj pol to se 1x naredi ce ma jajca!

Še enkrat halo.

Če ga tako pogosto kliče in hodita na pijačo….ti veš kaj vse. On ti pa govori, da ni to nič takega pa še kaj, da ne more povedat da je konec….
Predlog (moj, ni ga treba upoštevat): sigurno si mu že povedala da te to moti, da naj že neha….
*Sigurno imaš njeno št. ko bo pri tebi jo pokliči jo nekam pošlji namesto njega in on naj to samo potrdi.

Vem da je lahko svetovat, ko si pa sam v takšni situaciji pa je težje, vem.
Vso srečo

No, jest sem mela podobne probleme (posodi mi denar, pridi na obisk, greva na pivo, posodi mi to, prinesi mi ono), dokler mi ni prekipelo in sem rekla tipu, naj mi da njeno cifro, poslala sem ji msg, da mi gre na k… in da naj neha, pol je bil pa mir. Sicer je nekaj napletala, da sem ji grozila, ampak očitno je ratalo… Svetujem ti isto!

Nekaj me je zmotilo in sicer to, ‘da ne morta bit več prijatla in obdržat stikov’. Z bivšo sva se razšla iz čisto enostavnih razlogov…najine želje in pogledi so se precej razlikovali in sva sklenila, da tako pač ne gre in da prej ko končava, boljše bo za oba. Ne rečem, da na začetku ni bilo hudo, in sigurno sva oba potrebovala nekaj časa. Sedaj imava oba druga partnerja in sva srečna, dobila sva se pred kratkim na pijači in se pogovorila. Vmes si večkrat izmenjava kakšen sms in tud pomisliva ne da bi še kdaj kaj imela…Zagotovo bi se končalo enako.
Je pa problem, ker ljudje smo različni in ne razumemo vsi vse enako in naprimer moja ljubezen je ena tistih, ki tudi ne razume, da sta lahko z bivšim partnerjem še prijatelja…škoda, ker meni ni to nič takšnega, sicer pa če bi bila srečna skupaj bi bila skupaj, a ne? LP D

No, pa da vas še jst neki vprašam. Zelo me zanima kaj si vi mislite o tem, da se fant dobi s svojo bivšo punco in da ga povrhu tega še nikakor ne moreš dobiti na telefon. Jst resnično ne razumem.
Sedaj sem z mojim ringalorijem in me muči en problem.

S svojo bivšo punco sta se dobila enkrat pozno popoldne, domov pa je prišel okol enih zjutri….pa nikakor ga nisem mogla dobit na telefon (se mu je izpraznila baterija). Pa še reku je ,da telefona ni imel s sabo, ker je telefon prevelik, da bi ga po žepu nosu (res pa je, da je imel takrat en drug telefon kot sedaj )…vendar, kadarkol greva midva kam, nosi telefon zmeri sabo, da slučajn ne bi česa zamudu.
Jasno mi je, ko mi je reku, da sta se pogovarjala in da če se s človekom dolg ne vidiš, si imaš veliko za povedat. Vendar kaj naj si o tem mislim jaz? Prosim povejte mi če jst pretiravam, ko mi tisti večer nikakor ne gre iz misli in tega, kar je naredu, ne odobravam.
Kaj mislite…je z mano kej narobe al z njim?

Ne, cist logicno razmisljas!
A ni to kul, da je sploh sel na pijaco z bivso. Ni problema to se nekak gre, sam ce ga pa punca poklice, bi blo pa cist lepo, da bi se oglasu, mogu se bi ce ma kaj jajc pred bivso!
A ne bi blo lepse, da bi se oglasu, pa reku, Cau lubica,,,,kako si, ej ne skrbet zame……rad te mam, mislim nate, nevem glih kdaj pridem ,sam ves da je vse kul, in na konc se rad te mam, se vidva!
Valda da si cel cajt spala glih tko kot na trnih! Fak, so tipi cudni!
Tud meni se je zgodilo, da sem slucajno srecala bivsega, pa sva sla na pijaco, sprva sva se menla cist obicne teme, pol pa samo o naju(kako je blo takrat) njega sigurno ni zanimalo, kako kaj zdej z tipom, in mene pa tud ne kako kaj z njegovo. Edino kar je vprasal:A zdej si pa srecna? SEm, ja kaj naj mu pa recem na tako butasto vprasanje! SEj sm, sam to je tak glupo bivsemu govort, ja zdej sm pa srecna bolj kot se nikdar. Sej sva se tud z njim blazno fajn imela, sam ko poci, poci! No, in tud moj je poklical ,pa glih takrat, pa sem se cist lepo oglasla, mu povedla s kom in kje sem, in da pridem kmalu. Pa nisem glih ravno kmalu prisla, sam se mas dost za zment, oz. zavedas se da se spet ne bos celo vecnost vidu, pa nadoknadis za nazaj in naprej!
Ni mu treba spet tko ful zamert, sam ni pa fajn to dozivljat! No, ko sem prisla domov, mi je fant samo reku, :si se mela pa dost za zment. Rekla sem samo; sem, pa kaj pol.
Nikoli o tem vec ne govoriva, to se zgodilo 1x.Sam je pa prava nocna mora za onega ki caka doma!!!!

Ampak, vedno se je potrebno zavedat tega:NIKOLI NE STORI NEKOMU TISTEGA , KAR NE BI RAD DA DRUGI STORIJO TEBI! pA bo slo! Tangica!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close