Nizka telesna temp.
Spostovani,
kjub jemanju nadomestnih hormonov (75mcg dnevno; Hashimoto) imam se vedno konstantno znizano telesno temperaturo (zjutraj in po naporu okoli 35.5, najvec pa 36.3). Tudi pocutje ni idealno in zmorem zelo nalo napora.
Prebrala sem si clanek o Wilsonovem temperaturnem sindromu, je zdravijo nizko telesno temperaturo s pomocjo T3 vsakih 12 ur, ki je kombiniran s snovjo, ki nekoliko zavira njegov direktni bioloski ucinek (vsaj kolikor sem razumela).
V knjigi je razlozen princip delovanja, ki ima za osnovo to, da krvni testni ne morejo podati dejanskega stanja celicnega metabolizma, saj merijo proste vrednosti hormonov zunaj celic, medtem ko naj bi dejanski proces v celicah bolje odrazala recimo prav telesna temperatura in prisotnost simptomov.
Zanima me, kaj menite o taksnem nacinu zdavljenja in ali bi bilo pri nas sploh mozno, glede na to, da preparatov T3 sploh ni na trziscu?
Uspehi zdravljenja naj bi bili dokaj veliki in v nekaterih primerih naj bi samo zdravljenje tudi zavrlo nastajanje protiteles.
Na strani je prilozena tudi elektronska oblika knjige, ki naj bi bila namenjena zdravnikom, ki so pripravljeni zdraviti po tej metodi.
http://www.wilsonsthyroidsyndrome.com/eManual/
Socasno z zdravljenjem se priporoca tudi jemanje dodatka z naslednjo sestavo: (je kaj od tega morda skodljivo, recimo prevec ioda?)
—————————
Ingredients per serving:
Iodine 158 mcg
105% Daily Value
Magnesium 100 mg
25% Daily Value
Selenium 140 mcg
245% Daily Value
Guggul Gum Resin 526 mg
Blue Flag Root 348 mg
Fucus herb 272 mg
—————————–