Najdi forum

Nisem sigurna vase

Ali se komu dogaja kaj podobnega? Muči me nesigurnost vase. Ugasnem štedilnik in to trikrat preverim, čez pol ure pa nisem več sigurna, če sem ga res izklopila. Takih primerov je polno: ali sem zaklenila vrata/avto… Mi lahko kdo odgovori, kaj se dogaja z mano?

Draga “bibaleze33”!

Kako si kaj? Vesela sem, da si se obrnila na nas po pomoč.

Že takoj na začetku, še preden napišem karkoli drugega, te lahko “potolažim”, da nisi edina, ki se ti dogaja, kar se ti. Nekaj tega ima v sebi vsak izmed nas in vsak od nas to rešuje na svoj način, dokler to zna in dokler je to, kar zna, nekaj, kar deluje.

S podobnim primerom se je pred časom na Marjana Žvegliča, ki odgovarja na pisma bralcev v Oni, obrnila bralka Alenka. Zelo lepo ji je razložil, kaj to pomeni in ji je tudi svetoval, kako naj se spopade s tem. Njegov odgovor je precej dolg, tako da ga ravno “pretipkati” ne bi mogla. Če pa obstaja kakršnakoli možnost, da ti pošljem kopijo tega odgovora, se obrni name sem na Forum in se bo gotovo našel način, kako boš prišla do tega odgovora. Danila in jaz, ki sva moderatorki za to področje, vsako prispelo sporočilo najprej pregledava, preden gre “v javnost”. Tako lahko npr. sporočiš nek kontakt, kam ti lahko pošljem kopijo. Če ne bi šlo drugače, ti bom pripravila povzetek odgovora G. Žvegliča. OK?

Oglasi se čim prej! Do takrat pa vedi, da je kar nekaj problema že rešenega v trenutku, ko samo prosimo za pomoč…

LP. Maja

Pozdravljena,bibaleze 33

Tudi meni se je to dogajalo oz. še vedno se mi, s tem da se poskušam tega ”odvadit” in celo domači so ugotovili, da je bolje:-).Ne vem sicer od kod to izvira, zato bi tudi jaz prosila vas Maja K. , če mi lahko posredujete odgovor g.Žvegliča?

lp, mikimiska

Pozdravljeni obe, bibaleze 33 in mikimiska!

Če bi radi kopijo odgovora, ki ga je na to temo dal Marjan Žveglič v eni izmed ON, mi javita na Forum, kam naj vama to pošljem ali pa me pokličita na: 04/236-26-10.

LP. Maja

Tudi mene zanima odgovor….

Draga “Nivez”!

Tebi (in še dvema drugima “obiskovalkama” s podobno temo, ki sem jima že odgovorila), pa morda še komu, ki bi ga to zanimalo, lahko rečem, da vam lahko pošljem kopijo članka, ki ga je v zvezi z vašo izkušnjo v eni izmed preteklih On napisal Marjan Žveglič. Eni gospe sem ga že poslala po pošti, lahko pa ga še tebi (oz. še komu, ki bi to želel)-če se tako odločiš. Moja TŠ je: 04/236-26-10. Ta teden sem še v službi, potem pa me tri tedne ni.

Pogumno in srečno!

LP. Maja

Že vse življenje sem zelo nesamozavestna ,za nobeno stvar se ne morem sama odločit,odločitve vedno prepuščam drugim,ker se bojim da se bom sama napačno odločila. Kako naj postanem bolj samozavestna,odločna? Ali bi mi hipnoza pri tem kaj pomagala?

Draga Rosi,

dvomim, da ti bo hipnoza pomagala rešiti tvoje težave. Samozavest si lahko utrjuješ postopoma, ne od danes do jutri. Začni pri manjših ciljih. Tiste stvari oz. odločitve, za katere veš, da boš neodločna, poskušaj rešiti sama. Eno po eno. Reskiraj kjer se ti zdi najbolj možno. Saj tudi največji samozavestneži postanejo to kar so, zgolj na podlagi lastnih izkušenj, se pravi napak,ki so jih storili v življenju. Verjemi, da ima še tak profi ob vsakem nastopu tremo. Torej vzemi stvar v svoje roke, ne predaj jo naprej in se jo loti postopoma in sigurno. Uspeh je zagotovljen!
Pogumno!

Maja

New Report

Close