Najdi forum

nimam niti za burek :(

Ravnokar prišla z dopusta (bila sem sama): 10 dni, Romunija, 145€ z vsemi prevozi, hrano, sladoledi. SPanje pa šotor, hrana iz trgovine, kuhalnik.
Odlično je bilo, noro.

Pa še za burek ti je ostalo, kaj ?

Alo,

po pokritju vseh položnic meni do naslednje plače ostane 160€.

Imam 2 otroka. Se KOMAJ da s 160€ preostanka- zelo težko- in vse mora biti planirano.

Pač regres gre za dopust- smo imeli minimalnega. S 600€ smo šli v apartma na morju, sami smo kuhali, V to je vštet bencin in hrana.Za 11 dni.

Vračilo dohodnine pa gre za avto-registracija in zavarovanje.

Upam, da bo služba in zdravje- ali pa zdravje in služba. 🙂

lp,k

no kako imajo nekateri bizrno nizke plače je taka sramota, da ne bom o njej.

glede dopusta in tega: moja starša nista imela veliko denarja, vendar pa sta nam vsako poletje privoščila vsaj nekaj dni morja- prolem je pri nekaterih samo v teh ker enostavno ne znajo preživeti z denarjem, ki ga imajo.

enostavno ne rabimo vseh teh cot pa čevljev in vse te plastične hrane, ker se da preživeti tudi brez tega. trgovine nam pa stalno uforavajo neke popuste in akcije, mi pa dnar mečemo preč ko nori

Jaz pa ne razumem: toliko imate za povedati čez Čehe, sami ste pa isti, ker tako poceni letujete. V enih blazno pocenih apartmajih z vsem luksusom, ki jih doma v slovenski domovini sploh nimate.
To pomeni, da kot Čehi, vso hrano in pijačo trogate s sabo? Ja, potem smo pa isti, a ne?

Aja, glavno, da smo preživeli dopust in se lahko hvalimo, kako je bilo super.

lp za še eno leto naprej, če ga bomo dočakali.
Potem bo pa spet slovenski dopust..

Koliko pa stane burek?

Vsi ste se zapiknal v ta burek…. pa saj ni fora, da bi si avtor želel bureka pa nima denarja…. Če človek reče, da nima niti za burek to pomeni da pač nima denarja niti za osnovno …..

Drugače pa pomoje stane ene 3 eur, oni pri peku pa so ceneje.

2 eur je burek :p

Nimata si kaj deliti, če nobena nima za burek. 🙂

kakšen aprtma neki? Šotor. Ne apartma.
Pijača? Vedno voda. Ta pa je v večini evropskih držav povsem ok, če jo natočiš na pipi.
Hrana? Ponekod v trgovinah je cenejša kot pri nas. Tudi, kjer je dražja, ne vem zakaj bi nosil s sabo, če se pa pokvari? Ne moreš jesti en teden star kruh ali paradižnik.

New Report

Close