Najdi forum

nimam niti za burek :(

FUL, FUL, FUL ZOPRNA SI!!!!!!!!!!!

Pa sej si ti tud. A si enaka med enakimi!

Jz tebe tud!!! 😛

kaj je vzrok?

Pa še. Povabim te na burek, pa ne zaradi bureka, jebeš burek, zaradi družbe.

Ti pa nimaš družine, a ne? Otrok, ki bi jih morala vzdrževati…[/quote]

imam; sem samohranilka z enim otrokom, ki ga čisto dostojno vzdržujem, pač v okviru svojih možnosti. Je bil v koloniji en teden, zdaj je en teden pri babici, potem bo pa doma. Včasih smo imeli (no, vsaj mi,) po deset dni morja v domu železarjev v portorožu, sicer smo bili pa otroci več ali manj doma, na kolesih, na igrišču… smo se prav lepo imeli! A zdaj je pa treba za vsako ceno nekam it, da se človek ima? Mah, ne vem, no. Sicer pa pravim, če bi hotela, bi šla, sicer ne v hotel, ampak s šotorom, kar se mi itak zdi veliko bolj kvalitetno; ampak letos ne bom, ker šparam za enkrat kasneje. Raje enkrat da dve, tri leta tja, kamor si res želim, sprostim se pa lahko tudi doma, še bolje kot v drenu na plaži![/quote]

Zdravo “uboga jera” – tukaj še ena s Koroške in se strinjam s tabo.

imam; sem samohranilka z enim otrokom, ki ga čisto dostojno vzdržujem, pač v okviru svojih možnosti. Je bil v koloniji en teden, zdaj je en teden pri babici, potem bo pa doma. Včasih smo imeli (no, vsaj mi,) po deset dni morja v domu železarjev v portorožu, sicer smo bili pa otroci več ali manj doma, na kolesih, na igrišču… smo se prav lepo imeli! A zdaj je pa treba za vsako ceno nekam it, da se človek ima? Mah, ne vem, no. Sicer pa pravim, če bi hotela, bi šla, sicer ne v hotel, ampak s šotorom, kar se mi itak zdi veliko bolj kvalitetno; ampak letos ne bom, ker šparam za enkrat kasneje. Raje enkrat da dve, tri leta tja, kamor si res želim, sprostim se pa lahko tudi doma, še bolje kot v drenu na plaži![/quote]

Zdravo “uboga jera” – tukaj še ena s Koroške in se strinjam s tabo.[/quote]

pa še ena s Koroške, tud samohranilka in tud jz se strinjam s tabo 🙂

seveda, ti se kar tolaži – včasih je bilo to pač normalno, da so otroci preživeli poletje v družbi vrstnikov na dvorišču, ampak ti časi so že davno mimo. Če imaš, res ne vem, zakaj ne bi preživela par lepih dni nekje s svojim otrokom in mu privoščila malo doživetja.

Sicer pa, ni bolj bednega kot prvi dan v šoli po pošitnicah, velika večina otrok pride zagorelih in še čisto pod vtisom takšnih in drugačnih počitniških doživetij, vedno pa se najde enih par takih, ki so tiho, ker nimajo kaj povedat, ker so poletje preživeli doma, ker so pač njihovi starši mnenja, da je kam it čisto brezveze in totalna potrata denarja…. Bodo raje šli tja, kamor je njim fino….

seveda, ti se kar tolaži – včasih je bilo to pač normalno, da so otroci preživeli poletje v družbi vrstnikov na dvorišču, ampak ti časi so že davno mimo. Če imaš, res ne vem, zakaj ne bi preživela par lepih dni nekje s svojim otrokom in mu privoščila malo doživetja.

Sicer pa, ni bolj bednega kot prvi dan v šoli po pošitnicah, velika večina otrok pride zagorelih in še čisto pod vtisom takšnih in drugačnih počitniških doživetij, vedno pa se najde enih par takih, ki so tiho, ker nimajo kaj povedat, ker so poletje preživeli doma, ker so pač njihovi starši mnenja, da je kam it čisto brezveze in totalna potrata denarja…. Bodo raje šli tja, kamor je njim fino….[/quote]

Tvoje pisanje pa lahko človek komentira samo z: BRUH, BRUH….

Ah ja, tipično slovensko, kam se je razvila moja tema… Zmagate pa tisti, ki ste začel pizdakat, da je burek masten. A poznate mogoče razliko med dejansko željo po bureku in metaforo? Ne? Hvala pa tistim, ki me vabite na burek – sej družbo mam, nimam pa denarja, jebiga.

Ene smo mal na hec obrnile, ker bolje pač ni. Druge pametnjakovičke pa takoj : pa kako si lohk s 400 evri brez denarja, jest grem še na dopust zraven, pa kaj bodo otroci v šoli tiho – to pa je res za kozlat – tale zapis. No, saj kaj boljšega tle ne moreš pričakovati. Glej tudi jest imam še 50 evrov do 22 avgusta. Pa kaj čem, zmeri sem in bom. Hvalabogu sem sama. Pa me vse te debate nikakve od tega da otrok mora nekam iti ne ganejo. So bili pač veliki stroški ta mesec, morje pred nosom, žlahta me vabi na obisk. Malo tu, malo tam – pa bo mesec okrog. Pa opet iz početka…. važen da smo zdravi, pa da lahko ker imamo kje, delamo. Ampak burek je res masten- hahahahahahaha

Sicer pa, ni bolj bednega kot prvi dan v šoli po pošitnicah, velika večina otrok pride zagorelih in še čisto pod vtisom takšnih in drugačnih počitniških doživetij, vedno pa se najde enih par takih, ki so tiho, ker nimajo kaj povedat, ker so poletje preživeli doma, ker so pač njihovi starši mnenja, da je kam it čisto brezveze in totalna potrata denarja…. Bodo raje šli tja, kamor je njim fino….[/quote]

Kako hokštaplersko/kretensko razmišljanje…., pa pojdimo po vrsti, najprej se dotaknimo zagorelosti oz. latino izgleda na prvi dan šole…, recimo greš na dopust julija recimo na začetku za 14 dni. Do septembra vsa barva izgine, če potegnem črto so romi v tem primeru v izjemni prednosti, pa kaki indijski in podobne rase. Torej, če nisi rom, indijec…moraš hodit na morej zadnja dva tedna v avgustu, otroka lepo zvežeš na plaži da je super zagorel, zapečen, da se revček na prvi šolski dan ne počuti slabo….
Preživljanje poletja v družbi vrstnikov je super stvar, bolje kot z naduvanimi starši v kakem ***** hotelčiču kjer je vse na uro, ne smejo nič počet itd…Načeloma se izogibam takih opazk ampak ti si dobesedno precej usekana…začni seksat pa manj razmišljaj o zunajem videzu…

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

ješ marabele, domača jabolka. So tudi črviva, ampak za štrudel čežano so super. Res pa da imaš delo z njimi.
Odstopim ti kak škafek.
Pusti kontakt

Kampiranje brez elektrike.
Letos prvič, pa ne ravno zaradi tega, ker si elektrike ne bi mogli privoščiti.
Za kam plačano za 1 odraslo osebo, 1 otroka, 1 avto, 1 šotor za 10 dni 230 eur.
Hrana seveda posebej. Ampak ljudje, da se tudi naplavat za male denarje, tako da ne stokat. .
Evo ceniki:
http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=173

Kako hokštaplersko/kretensko razmišljanje…., pa pojdimo po vrsti, najprej se dotaknimo zagorelosti oz. latino izgleda na prvi dan šole…, recimo greš na dopust julija recimo na začetku za 14 dni. Do septembra vsa barva izgine, če potegnem črto so romi v tem primeru v izjemni prednosti, pa kaki indijski in podobne rase. Torej, če nisi rom, indijec…moraš hodit na morej zadnja dva tedna v avgustu, otroka lepo zvežeš na plaži da je super zagorel, zapečen, da se revček na prvi šolski dan ne počuti slabo….
Preživljanje poletja v družbi vrstnikov je super stvar, bolje kot z naduvanimi starši v kakem ***** hotelčiču kjer je vse na uro, ne smejo nič počet itd…Načeloma se izogibam takih opazk ampak ti si dobesedno precej usekana…začni seksat pa manj razmišljaj o zunajem videzu…[/quote]

Bravo, bravo, bravo. Svašta majka rodi!

in kaj si hotla reč če nimaš za burek, a vidiš kolkim si smotana, ti pošljem 1 pizzo ali kaj bi rada, hudiča

vedno pa se najde enih par takih, ki so tiho, ker nimajo kaj povedat, ker so poletje preživeli doma, ker so pač njihovi starši mnenja, da je kam it čisto brezveze in totalna potrata denarja….
[hr]

pa BMW 540 : prva klasa!

Mi pa imamo

svoj krompir, čebulo, paradižnik, jajca, kumare, grozdje, vino, paprike, feferone, moko, olje, limone, jabolke…….peteršilj, zeleno, majaron, bučke,….

samo malo je treba spomladi kopati z motiko, saditi, pa potem to negovati…. pa gre….

šparka, najbrz nisi sama zemlje kupla

Evo, še ena, ki nima za burek.

A si ga razdeliva na pol?

New Report

Close