Najdi forum

nimam niti za burek :(

takle mamo

Za mlečno čokolado od mercatorja, 50 cent. Burek ni zdrav, je premasten.

Sendvič je tud okol 1 €, je pa žalostno ja, kam smo prišli 🙁

Kupi potico, če nimaš za burek.

V denarnici imam 60 centov, plačo 1., na banki –., hladilnik na pol prazen.
Hja, kam smo prišli. Sem fauž vsem, ki hodijo po trgovinah in na veliko kupujejo.

plačam burek, če mi delaš družbo pri kavici

no še jaz:
plače imam 441 € – za kurc, v denarnici imam 160€, položnice imam plačane, jutri grem na dopust.
kaj delate z denarjem.
imam dva otroka, ne kupujem znamk-oblačil, ne vem no

Česa si jim pa fauš? Da hodijo in kupujejo? Najdi si kaj lepšega v življenju! Seveda, če so najvišje vrednote v tem, da kaj nakupujemo….
burek je masten, za isto ceno si lahko kupiš sadje, zelenjavo, kruh…jaz bi imela za burek, pa si ga ne bi kupila. Bi imela za nakupovanje, pa grem raje v gozd na sprehod. Bi imela za bencin, pa se povsod vozim s kolesom. Bi imela za kakšno knjigo kupit, a zakaj pa imamo knjižnice? itd.

Prioritete je treba pravilno zastavit, pa bo šlo! Z edinega pomembnega potovanja po Južni Ameriki (za katerega sem našparala ravno zaradi ne-kupovanja burekov in podobne druščine) sem prinesla domov široke nasmehe v veliki revščini – in relativizirala pojem revščina. Revni smo ravno mi, ki nam to, da si ne moremo privoščiti novih čevljev pa novega televizorja, prinaša velike frustracije!!!

ta dwden dobla zadnjo plačo – 450€,

burekov pa pri nas ne kupujemo.
Namesto bureka raje kupi testenine, – za ceno bureka boš kar nekajkrat sita.

Povej kam greš na dopust s 160 evri. Mam glih tolk, no povej, pa da znam še jaz. Kaj delam z denarjem? Položnice v najemu plačujem! Povej kam naj grem za 160 evrov !

Dej no, povej. Čakam da si rezerviram. Please !

Kam grem na dopust? Bi imela za en skromen dopust, pa ne grem nikamor. Kupila bom barvo in prebelila stanovanje, kupila si bom novo posteljnino, ki jo gledam že kar nekaj mesecev – in to bo to. Dopust bom preživela doma, bom pa precej na kolesu in na nogah – v moji okolici je vendar še toliko tega, kar je vredno ogleda! Uživala bom v prazni slaščičarni, mogoče grem enkrat celo v Ljubljano na sprehod…. če mi bo pa kaj ostalo, bom dala pa v šparovc, enkrat se bo že toliko nabralo, da bo za dopust – takega, ki si ga že dolgo želim.
Vidiš, mene ne obremenjuje to, da moram za vsako ceno nekam, ker pač vsi hodijo. Sanjarjenje in pričakovanje mi je sploh najlepši del življenja. Tuširam se pa itak najraje doma, ker ima voda tok fin pritisk!

Moje vprašanje je bilo namenjeno bingl bongl. Ki ima vse plačano, pa ima 160 evrov, pa…

to je gotovo bilo meni namenjeno- kam grem,
lej vzemi šotor in pojdi npr. v lucijo,
sej ni treba na hrvaško v hotel- jaz ne morem, ti pa pojdi

Ti pa nimaš družine, a ne? Otrok, ki bi jih morala vzdrževati…

Če imate šotor, je 160 evrov dovolj za štiri, pet noči kampa za družino v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji… Hrano morate kupovat na dopustu in doma, edino bencin je še dodatni strošek.

Glej jaz živim na morju, zato potrebe za šotorenje ni. Lepo si se izognila odgovoru, ampak tudi ti z dvemi otroki za 160 evrov ne boš v kampu dolgo. Samo toliko : najlepše se je kao hvaliti, potem pa…gremo na deželo k staršem jabolka obirat, oh kako je to lepo. Samo toliko. Sej me ni zanimalo.Zato samo, ker imaš vse položnice z malo manj kot 300 evri pokrite. Nekateri imamo to duplo od tebe. Če živiš doma, če si na svojem – pa četudi imaš kredit. S tole plačo in da ostane 160 evrov, dva otroka, dopust….. Pravljica za lahko noč.

si ti moja sestra. -imata isti karakter
če sprašuješ in ti povemo potem pa pizdiš—-halo!!!!
lp

Ti pa nimaš družine, a ne? Otrok, ki bi jih morala vzdrževati…[/quote]

imam; sem samohranilka z enim otrokom, ki ga čisto dostojno vzdržujem, pač v okviru svojih možnosti. Je bil v koloniji en teden, zdaj je en teden pri babici, potem bo pa doma. Včasih smo imeli (no, vsaj mi,) po deset dni morja v domu železarjev v portorožu, sicer smo bili pa otroci več ali manj doma, na kolesih, na igrišču… smo se prav lepo imeli! A zdaj je pa treba za vsako ceno nekam it, da se človek ima? Mah, ne vem, no. Sicer pa pravim, če bi hotela, bi šla, sicer ne v hotel, ampak s šotorom, kar se mi itak zdi veliko bolj kvalitetno; ampak letos ne bom, ker šparam za enkrat kasneje. Raje enkrat da dve, tri leta tja, kamor si res želim, sprostim se pa lahko tudi doma, še bolje kot v drenu na plaži!

Bog varuj da sem tvoja sestra. Jaz ne pizdim, sem samo realna ! Toj je pa velika razlika . Zakaj pizdiš in kričiš !? Realna sem res: po tednu dni na dopusto kjer zmanjka 160 evrov, pa kam po hrano.Uživaj kjer koli boš, pa se ne obremenjuj z menoj. Provokacija je bila.Odgovor pa jasno nedorečen. Nasvidenje !

New Report

Close