Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja nikoli več na Hrvaško !!!!!

nikoli več na Hrvaško !!!!!

Na žalost imajo zelo lepo morje, ampak kultura je na čisti ničli. Obnašajo se kot neandertalci. Naše izkušnje so kriminalne. Naleteli smo na obilo neprijaznosti, groženj s policijo, do takih besed, da jim Slovenci krademo morje(kdo pa jim nosi na sto tisoče tolarjev, če ne slovenci),… umazano. Bili smo v Dalmaciji in to dve družini z majhnimi otroki in če se tako obnašajo do družin, kako se šele do mladine?????? Kako se je zdelo vam? Mi gremo naslednje leto odkrivat lepote Slovenije. Bomo hribolazili in se sprehajali.
No pa lep pozdrav.

Jaz pa nisem zadoovljna za našimi Slovenci,ki so isto ,kot si ti sedaj napisala za hrvate

Kje točno pa si bila? Jaz sem pred leti doživljala podobno v Filip Jakovu (blizu Biograda). Ful sem šokirana ker pravijo, da so Dalmatinci drugačni.

Smo pa letos doživeli hinavščino. Smejijo se v obraz in so prijazni, po drugi strani pa samo gledajo, kdaj nas lahko za nos potegnejo. Nam so za nameščeno prikolico želeli kar gospodarji campa določiti ceno carine?! In to 3x večjo, kot je bila dejanska. Smo tudi šokirani, ker že leta hodimo dol v isti camp in smo imeli občutek, da so dobri, prijazni… Pa daleč vstran od tega.

Mislim, da so na naši obali dosti bolj prijazni. V hotelih, da o zdraviliščih sploh ne govorim. Jaz ne razumem zakaj hodite na morje na Hrvaško, če imamo sami lepo obalo.

LP Neja

Mi smo leta hodili na Hrvaško, kakšnih izjemno slabih izkušenj sicer nimamo, le kup malenkosti, ki so lani, prav tako v Dalmaciji, prerinile čez rob. In smo jo mahnili drugam. Dobili pa:
– prijaznejše domačine,
– čistejšo nastanitev in čistejše okolje,
– večjo pozornost do otrok,
– okusnejšo hrano,
– boljšo postrežbo,
– večjo učinkovitost in točnost pri organizaciji
kot smo pričakovali, da o trudu in poštenosti sploh ne govorim. Če k temu dodam še čudovito naravo in dejstvo, da smo z minimalno truda bili sami na plaži (mali drobni ploščati kamenčki in kristalno čisto morje), res ne vem, zakaj smo toliko časa vztrajali pri Hrvaški.

Že kar kičasto se tole bere, a o letošnjih počitnicah res lahko govorim le s presežniki. In Hrvaška nas kar lep čas ne bo videla.

b

Pozdravljeni!

Jaz sem to, kar ve pisete, pricakovala tudi letos. In zanimivo, nimam pripomb. Sli smo na Rab, v Lopar. Apartmaja boljsega se nikoli nismo imeli, gostitelji zelo v redu, korektni. Kraj sam pa super, vse ustvarjeno za otroke. Prijazni, ustrezljivi, postrezba v redu, hrana tudi.

Sem bila zelo zelo presenecena, vendar hvala bogu pozitivno.

Lp

bili smo v umagu, v depandansi hotela, naklonjenega družinam. osebje je bilo prijazno, domačini tudi, okolica prijetna… v glavnem- zadovoljni. l.p.!

Jaz vedno rečem – kar daš to dobiš…Kako pa to, da nekateri (tudi jaz) nimajo na Hrvaškem nobenih problemov, drugi pa kar naprej…Pač kakor ti njim, tako oni tebi…

Na Hrvaškem dopustujem že skoraj 40 let. Doživela sem že skoraj vse, v pozitivnem in negativnem smislu, pa je skupna ocena še poztivna.
Zato bomo počitnice preživljali na Hrvaškem še v bodoče.

Se pa strinjam, da se Slovenci marsikdaj obnašajo prav nemogoče in je Hrvatom v takih primerih težko zameriti neprijaznost.

Ker imamo prikolico na Hrvaškem, hodimo dol že okoli 30 let, in z lahkoto potrdim, da so pri nas Slovenci tisti, ki se obnašajo kot, da je cel svet njihov!!! Ravno letos so pri nas dobili odločbe o rušenju, krivi so popolnoma sami, postavljajo si vile, seveda na črno, kradejo, vsako leto nam kaj ukradejo, potem greš na sprehod in vidiš kdo uporablja tvojo mizico. Sosedu Hrvatu kradejo pridelke z njive,…..
Žal ampak sem razočarana nad Slovenci, ne nad Hrvati!

Pojdite v Grčijo. Ista cena, prijazni ljudje, povprečna čistoča. Načeloma isto kot 9 krat na hrvaškem, vendar kar se tiče prijaznosti pa si pojdite pogledat. Glede tistega kar mi njim oni nam- to velja s sosedom ne pa v turističnem kraju, kjer si ti ,,bog,, ker ji v enem tednu pustiš malo smeti in cca 80 000 sit. V tem pa so brača hrvača 30 let za Grki. Nikoli več na hrvaško, rajši doma v lavor

Bog je v nebeseih in ne hodi v GRČIJO.

Samo za info… Bog ni samo v Nebesih, je vseprisoten :)))

Zato pa mi že tri leta hodimo na dopust v našo prelepo Slovenijo, to leto tudi z našim ta malim. Ni primerjave, saj so tudi kraji brez morja prelepi.

Gospod BOG, če ne razumeš, ti bom razložil.na morje oz.dopust (tudi prelepo Slovenijo) greš z nekaj denarja v žepu in, če se nekdo prijazno obnaša in če ima ta isti še kakšno dodatno ponudbo (hrano, spanje… ) in je on tam zaradi tebe in ne obratno, je zelo verjetno, da si bo v tistem tednu prislužil kakšen denar. V mojem primeru cca 400 eur.
A razumeš?

Uf, mi ž enekaj let ne hodimo na hrvaško morje. sami so si krivi. vsako leto imamo več izletov po naši najlepši domovini in en malo daljši dopust (ponavadi) v grčiji. neprimerno boljše v vseh pogledih!!!!!!!!!!!!

sem pa vesela, da sovenci “prihajamo k sebi” in zapuščamo hrvate. ti bodo itak kmalu ostali sami s svojim negativnim značajem in kopico nedonosnih vzhodnjaških turistov (pa ne da žalim koga, ampak vemo, kako je).

na hrvaško pa nikoli več. zakaj že?

Grčija in TUnija sta zakon! Tudi za male otroke.
Hrvaška-predraga za to kar nudijo.

Mi smo bili letos dvakrat na Hrvaskem, enkrat v hotelu, enkrat na kampiranju. Bili smo zelo zadovoljni, prijazni gostitelji, hrana v hotelu je bila odlicna (samopostrezna vecerja in zajtrk), in to za zelo znosno ceno, hotel je bil le dve zvezdici, a zelo urejen in cist. Ravno tako v kampu, cisto, urejeno, naredili so nam popust, ker je bilo grdo vreme…. V Grciji smo bili tudi ze, ljudje niso bili tako prijazni, vsak dan je bil za zajtrk kruh z marmelado, hotel na cesto… Pa guzva…
Mislim da je res tisto: ce si ti prijazen z njimi, so tudi oni s tabo. Ce pa gres ze avtomaticno dol z obcutkom, da bo katastrofa, in da si nekaj vec, bo pa slabo. Isto je pri nas: do sosedov, ki smo prijazni z njimi (pa ceprav niso Slovenci), so tudi oni z nami. Tisti, ki pa niso prijazni do njih, pa bodo imeli skozi probleme.

ninak, žal ni čisto tako… imaš tudi prav, ampak moja izkušnja je tudi, da mi štartamo s prijaznostjo, ker tako tudi čutimo (na dopust ne gremo slabe volje), oni pa 1. se ne zmenijo za nas, ko čakamo v restavraciji
2. so zelooo odrezavi in neprijazni 3. krožnike dobesedno vržejo pred tebe 4 cene so itak previsoke za tako nekvaliteto (standard imajo še izpred več let nazaj) 5. še in še.

Pa ja. Če greš v Grčijo, pa se ja pozanimaš, kje stoji hotel. Mi izbiramo take, ki nam ustrezajo. In ljudje so nas zelo veseli. Mi pa njih. Pa še kulturnih znamenitosti je dol ogromno.

se strinjam z žabko, nikoli nisem imela slabih izkušenj na hrvaške morju, celo dobre, upam, da bo tako še naprej. Je pa čisto res, da smo majhujši gostje na Hrvaškem Slovenci, kjer se razbija, pije in razgraja smo zagotovo zraven. Ja no pa pojdite drugo leto v Ankaran recimo.

New Report

Close