Najdi forum

…ne bom mogla objet in pobožat svoje mamice. Kako boli…

Moje sožalje.

Iskreno sožalje. Jočem s teboj. Spomnim se kako je bilo meni takrat. Boli in boli pa šteješ dni pa mesece in leta…….

Moje sožalje.

Iskrene sožalje!

Iskreno sožalje.

Iskreno sožalje.

Tukaj smo sami taki, ki svoje ljubljene osebe ne bomo mogli več pobožati, te razumemo in vemo kako zelo boli.

Drži se!

Piki Miki, iskreno sožalje. Želim ti, da čimprej najdeš mir v duši… Tvoja mama ga je končno našla. In zdaj imaš še enega angela varuha več…

Srečno!

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Tudi jaz ne, zato te razumem, vem, da boli.
Iskreno sožalje.
Petra

Moje sožalje.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Hvala vsem za izrečeno sožalje.

Tudi v moji novi službi so zelo zelo razumevajoči. Da si odpočijem od vsega odhajam v soboto na morje, kjer bom ostala celih 9 dni. Vem, da bo tudi tam težko, saj je bila lani julija prvič in edinkrat z nami tam tudi moja mami.
In spominjala se bom, kje vse smo se skupaj sprehajali….

Piki Miki, drži se!

Mami bo zmeraj ob tebi, na morju jo boš čutila, kako sedi zraven tebe in gleda valove, pri vsakem drevesu se boš spomnila, kaj je lani tam rekla, spomnila se boš, kako se je nekje nasmejala … ob tebi bo.

Piki Miki, tudi moje iskreno sožalje. Sama sem bila lani julija zadnjič na morju s svojo ljubljeno sestro, ki takrat tudi slutila ni, kaj se pase v njej (tudi rak dojke), da je septembra več ne bo. Letos, ko sem se prvič pripeljala v kamp, kjer sva ponavadi preživljali poletja, pa me je zlomilo. In čez en teden odhajam na dopust, kje rmi bo zelo manjkala. Drži se. LP Vera

Piki Miki….tudi moje iskreno sožalje. V mislih sem s teboj!

Draga Piki Miki, spremljala sem zgodbo tvoje družine… Moje iskreno sožalje. :((( To je vse, kar lahko rečem, vem, da boli, ampak bodi hvaležna za vsak trenutek, ki si ga preživela z njo. :(((
Kar solze mi tečejo… mislim nate …

moje iskreno sožalje vem kako boli poznam to bolečino,danes nisem zmožna ti napisati kaj več,danes je 7 mes odkar je odšla moja mamica,pa vendar …mogoče jutri,drži se vse smo teboj in te podpiramo

Iskreno sožalje in veliiik objem zate!!!

Še danes,po 19 letih,da je tdo takrat nisem večkrat,mi je še danes žal,čeprav sva imeli lep odnos in sva bili žal dalečl narazen,ko sem se poročila.Drži se.

Piki Miki,

izrekam Ti iskreno sožalje.

Ni me bilo doma, danes sem se vrnila.
Mami se je rešila bolečin, sedaj ji je boljše. Ti, pa boš morala biti močna, da boš lahko skrbela za svojo družinico.

LP PRABABI

Draga moja!

Iskreno sožalje!

Pošiljam objem!

Vidka Pitka ******************************************** http://www.mojalbum.com/vidka-pitka

New Report

Close