Najdi forum

Blagor tebi! Jaz pa imam celo življenje moške ki bi sexali vsak dan 2x ,pa meni ni do tega.
Pa povejte dragi moji , kateri je hujše?

Vedno si želimo tistega, česar nimamo.

Ne samo potrebna, tudi polna nasprotij. V četrti vrstici si še samska, v sedmi pa imaš trenutnega partnerja….. Zdaj se pa odloči.

Ja kaksen nasvet pa bi ti rada? Ce te en tip ne zadovolji, jih mej pac vec,a bo stvar resena.Pelji si domov npr eno nogometno mostvo, pa naj te vsi po vrsti pofukajo.

Miha, samo za informacijo: dr. Kosicek je, na zalost, umrl, v januarju, torej dobre tri tedne nazaj. To bi pa lahko vedel.

Lep pozdrav,

elDiablo

Vsa čast Košičku – bil je in je legenda!

Si med nogometaši?

kontaktiraj me…. zdržim tud 3 ure skupaj….enkrat moraš omagat 🙂

Mogoče pa bi morala v zivljenju poceti se kaj drugega kot misliti samo na seks.
Ce pa to ne bo slo, bos morala pa res poiskati strokovno pomoc ali pa imeti vec mladcev, da te bodo vsaj oni zadovoljili.

zdravo.koliko časa bi pa naj trajal sex da bi ti prišlo?

po mojem nisi tako zelo potrebna, pač pa potrebuješ neskončno dosti časa (beri ur), da ti pride…..za kar ni kriv moški ampak ti sama oz. tvoja glava!!!

p.s. pa res ni jasno ali imaš tipa ali ne…..

Začni se ukvarjati z nastarejšo obrtjo. Tako boš združila prijetno s koristnim. Vdajala se bo nasladi, pa še plačali Ti bodo za to.

VSE JE SAMO V TVOJI GLAVI. KER TOLIKO MISLIŠ NA SEX SE PAČ TVOJ SVET VRTI SAMO OKROG TEGA. ČE BOŠ NEKAJ DNI “ODMISLILA” EROTIČNE PRIZORE TE NE BO VEČ TAKO ŽGEČKLJALO :))

VERJEMI, ČE BI IMELA V ŽIVLJENJU ŠA KAKŠNE DRUGE TEŽAVICE ALI OBVEZNOSTI, TI NEBI OSTAJALO TOLIKO ČASA ZA RAZMIŠLJANJE O TEM. NO… ALI PA TUDI NE, NISMO VSI ENAKI (HVALA BOGU).

DIJO!

Ali imas mogoce problem zaradi nimfomanije?
Tudi to se ze dandanes lahko zdravi….. LP

Pa smo tam. S psihološkega vidika je mnogo stvari rešljivih oz. vsaj osebnostno razbremenijo, če se lahko zaupaš oz. o njih spregovoriš. To, kar je tebe doletelo s strani gospodov in gospa, ki so ti odgovarjali, pa je naravnost poden od ljudi. Osebno nimam s tem področjem problemov, pa tudi partnersko imam zadevo dobro pokrito, pa vseeno ti ne bi mogla odgovarjati tako maloumno, kot sem lahko prebrala od predhodnikov. Pa ne imej zaradi tega slabega občutka in se ne obtožuj, naj te tako besedičenje ne vrže s tira. Vzemi sebe in svoje želje take kot pač so. Predlagam ti, da dejansko toliko časa iščeš partnerja, da boš našla pravega in ker je želja po seksu tudi odraz ljubezni, ki jo čutiš do nekoga, ti močno privoščim, da boš oboje združila in življenje ti bo nepopisno lepo vsak dan, ne glede na vse ostale življenjske težave. Tisti, ki so ti odgovarjali z žaljivkami in zbadljivkami pa so za moje izkušnje, intelektualno obzorje in emocije, povsem zafrustrirani in polni kompleksov takšnih in drugačnih.
Uživaj še naprej.

Rada imaš sex. To ni nič goznega, niti bolezenskega, v kolikor ni to edino kar imaš rada v življenju. Zamenjaj tipa za enega bolj vzdržljivega ali pa za dva, pa bo.
Z leti se pa strasti umirijo in ti bo eden, posebej, če ga boš imela zelo rada,dovolj( ker bosta skupaj počela še sto drugih stvari).
Uživaj.

se strinjam.

Ti, a veš da jaz poznam eno tako v živo. In se občasno dobiva, ker enostavno ji fant ni dovolj! Lepo mi je z njo, ne vem pa če bi jo imel za resno dekle???. In to kar si napisala ne bi verjel, da je možno pri ženski, če tega ne bi videl oziroma slišal iz njenih ust.
Lep P.P.

hemmm…tut men nikol dost..jav se kej..a ne .)

Oglasi se ti jo z jezičkom spoliram da se bo ……071159085

New Report

Close