NIKOLI POTEŠENA
ZDRAVO. A MI LAHKO SVETUJETE? SEM NAMREČ ZELO NORA NA SEX IN SKORAJ NIKOLI MI NI DOVOLJ. TO SICER NE POMENI, DA SE DAJ DOL Z VSAKIM KI MI PRIDE POD ROKO ALI KAJ PODOBNEGA, KER NI TAKO. SEM POŠTENA MLADA ŽENSKA, KI OBOŽUJE SEX, TRENUTNO TUDI SAMSKA, VENDAR PA MI V SEXU SKORAJ NIKOLI NI DOVOLJ. SEXA SI FUL ŽELIM ZMERAJ IN POVSOD, VEČ RUND ZAPOREDOMA.SKRATKA MALO KERI S KATERIM PA SEM SEXALA BI ZDRŽAL TAKO DOLGO, DOKLER MENI NE BI BILO DOVOLJ.REDNO SE SAMOZADOVOLJUJEM Z VIBRATORJEM, VENDAR TO NI TO. RES SEM ZELO POTREBNA, TRENUTNI PARTNER, KI GA IMAM V SEXU PA ME NIKAKOR NE ZADOVOLJI, SAJ MU TAKOJ PRIDE. PROSIM KAK NASVET!!!!!!!
Vsaka matica ne paše na vsak vijak… Pred časom je bil članek v Oni o nepotešenih in prekomerno potrebnih ženskah – obravnavano je bilo kot neko bolezensko stanje, ki je mit samo v moških očeh. Ti verjetno ne spadaš v ta razred, ampak imaš težave samo z nepotešeno osnovno potrebo po spolnosti.
Če v svojih partnerjih ne najdeš utehe, poskusi z kakšnim svetovanjem – Dr. Koščiček ima v Oni svojo kolumno;
Je tvoj moški samo deček ki o ženskah ne ve veliko, pa se mora še kaj naučiti