Najdi forum

ZDRAVO. A MI LAHKO SVETUJETE? SEM NAMREČ ZELO NORA NA SEX IN SKORAJ NIKOLI MI NI DOVOLJ. TO SICER NE POMENI, DA SE DAJ DOL Z VSAKIM KI MI PRIDE POD ROKO ALI KAJ PODOBNEGA, KER NI TAKO. SEM POŠTENA MLADA ŽENSKA, KI OBOŽUJE SEX, TRENUTNO TUDI SAMSKA, VENDAR PA MI V SEXU SKORAJ NIKOLI NI DOVOLJ. SEXA SI FUL ŽELIM ZMERAJ IN POVSOD, VEČ RUND ZAPOREDOMA.SKRATKA MALO KERI S KATERIM PA SEM SEXALA BI ZDRŽAL TAKO DOLGO, DOKLER MENI NE BI BILO DOVOLJ.REDNO SE SAMOZADOVOLJUJEM Z VIBRATORJEM, VENDAR TO NI TO. RES SEM ZELO POTREBNA, TRENUTNI PARTNER, KI GA IMAM V SEXU PA ME NIKAKOR NE ZADOVOLJI, SAJ MU TAKOJ PRIDE. PROSIM KAK NASVET!!!!!!!

Če je en pir premal, spiješ pa dva, a ne!? Al pa sokića.

Ah ja…te bo že minilo.

HALLO???? JA PA KAKI ODGOVORI SO VAM TO?????????????

ODGOVRI PRIMERNI VPRAŠANJU, PA NE VRJAMEM DA ŽENSKA REČE RUNDA – SPLOH NE PRI SPOLNIH DEJAVNOSTIH… pa precej moti če pišeš z veliki črkami.

Lp

A ne verjameš, da sem ženska ali kaj? Res sem ženska in sem napisala pač runda, ker sem štajerka. Je to tako hudo ali nenavadno?

Vsaka matica ne paše na vsak vijak… Pred časom je bil članek v Oni o nepotešenih in prekomerno potrebnih ženskah – obravnavano je bilo kot neko bolezensko stanje, ki je mit samo v moških očeh. Ti verjetno ne spadaš v ta razred, ampak imaš težave samo z nepotešeno osnovno potrebo po spolnosti.

Če v svojih partnerjih ne najdeš utehe, poskusi z kakšnim svetovanjem – Dr. Koščiček ima v Oni svojo kolumno;
Je tvoj moški samo deček ki o ženskah ne ve veliko, pa se mora še kaj naučiti

Sem brala tisti članek ja o nimfomankah, in vsekakor v ta razred še ne spadam. Ne vem, jaz pač rada sexam, saj to se mi ne zdi nič tako čudnega. Če se pa moški večkrat pritožujejo, da imajo ženske ki nimajo volje do sexa, to pa zgleda očitno tudi ni v redu, če ženska hoče več kot moški.

Miha,

dr.Košiček je že pokojni.

Potrebnica..

.pač rada seksaš pa kaj ….v primeru,da si s seksom zasvojena bo,po vsej verjetnosti,potreben obisk kakšnega psihologa,psihiatra…..

to bi bilo tudi vse….

ti lahko kako pomagam 🙂
mogoce ti lahko 🙂 🙂 🙂

Kupi si vibratorje na 220V, zapolni luknje, pol pa gas. Batarije hitro poidejo.
Se splača počakat na cenejšo elektriko, da ne bo poraba prevelika.

Ja prov , če je pa tako greš lahko na ulico med “usmiljene sestre” in tam najdeš svojo potešitev !

Ja Had, kako pa bi mi ti lahko pomagal????

Saj ga imam. In ga kr veliko uporabljam, ampak to le ni to!!!!!

Dobi si moškega v pravem pomenu besede. “Pubeci” te ne bodo potešili. Veš, vse kar je starejše, je boljše. Verjami.

Enkrat je tehnika odločilna, drugič so leta, največkart pa odloči kemija in stanje v glavi – kaj ti moški pomeni… če te ščemi že ob pogledu zna biti boljš kot pa 3 urno skakanje vzdržljivega maratonca…

Vse začne v glavi pravijo…

pomagal.. od besed k dejanjem..

ne vem zakaj mam obcutek, da v bistvu v zivo nisi ravno taksna, kot si tukaj napisala..

sicer pa imas moj mail, pa mi lahko tja pises…

🙂

p.s.: se motim ?

Glupo vprašanje; glupi odgovor. Tako to gre… :)))))))))))

Ne vem, zakaj je glupo, če pač obožujem sex???Žal pa tega, da me le redko kdo zadovolji ali pa, da mi nikoli ni dovolj, nisem kriva sama. A moški lahko pišejo o tem, kako radi sexajo, in da bi še in še, ženske pa potem tega ne smemo odkrito priznati?????

hmm.. lej.. dejva nadaljevat private.. na mail mi pisi.. pa ti razlozim mojo teorijo o tem..

🙂

ce zelis

New Report

Close