nikoli ne reci nikoli….
veedno sem obsojala in trdila da jaz pa ne bi z poročenim niikoli…in sedaj se mi je zgodilo, oz. se mi dogaja…že eno leto…
je sodelavec, poročen, dvoje otrok, jaz sicer nisem poročena imam pa otroka in živim z moškim.
ne vem kako naj opišem, zelo lepo mi je z njim, non stop se kličeva smehljava, ves čas dobre volje ko je v bližini…doma pa kalvarija, slaba vest, nespečnost..toliko se presekiram zaradi tega da vse skupaj postaja zelo hudo.
krivim se da nekomu razdiram družino, otrokom kradem očeta…mučim se ali naj končam, vendar ne vem kako bom brez njega. on me tolaži da naj se ne sekiram. govori mi da če bi bilo pri nama doma vse v redu, potem do tega sploh ne bi prišlo. kar je res, moj partner je hladen, sem mu samo služkinja, tudi varal me je..ob njem pa mi je tako lepo, ne gre samo za sex ker traja že en lep čas in samega sexa sploh ni veliko, ker ni priložnost..so pa klici, pogovori, sms-i
pogovarjava se o tem kako bi bilo če bi šla skup, vendar si ne upava zaradi slabih izkušenj in se bojim da bi bil pritisk okolice prevelik da bi zdržala..
ne me napast, spovedala sem se vam ker se nekomu pač moram in nikjer ne najdem nikgar ki bi mu to upala povedati.
Ampak nekatere je pa res lahko obrnit – nekaj sladkih smehljajev in toplih besed od tipa, ki ga ne vidite zjutraj krmežljavega in tečnega, pa ki mu ne perete gat in nogavic, pa že mislite, da ste našle ljubezen svojega življenja ali pa dušo dvojčico. Zakaj najprej ne razčistite s svojim partnerjem? Če je res tako hudo, zakaj ne greste narazen? A se res morate na nekoga obesit?
Saj ravno to je problem. Zakaj je kaj takšnega sploh treba izjaviti, če pa je samoumevno? Jaz tega stavka nikoli nisem izrekla, tudi v mislih ne.[/quote]
Veš, zakaj? Ker se tako skušajo oprati krivde v smislu – ve, ki zdaj govorite, da tega ne boste nikoli naredile, boste tudi, zato se preveč ne zgražajte nad menoj, zato.
Saj ravno to je problem. Zakaj je kaj takšnega sploh treba izjaviti, če pa je samoumevno? Jaz tega stavka nikoli nisem izrekla, tudi v mislih ne.[/quote]
Veš, zakaj? Ker se tako skušajo oprati krivde v smislu – ve, ki zdaj govorite, da tega ne boste nikoli naredile, boste tudi, zato se preveč ne zgražajte nad menoj, zato.[/quote]
🙂 Oziroma v bistvu je vse skupaj :(. Enim zgleda dobri partnerji padejo s hruške, da se lahko tako hitro zmedejo.
Če žena ne ve, da jo vara, potem družina ni razdrta. Če pa je ali bo, pa to ne bo tvoja krivda – zakon je razdrt zaradi zakoncev samih, ne zaradi njihovih ljubic/ljubimcev. Kar pa seveda ne pomeni, da je varanje OK.
Tudi otrokom ne kradeš očeta, še vedno ga imajo, kajne?
Ne moreš nekomu ukrasti očeta, ženo, moža, …
Smo pa čisto vsi krvavi pod kožo, tudi tiste, ki igrate svetnice, ste sposobne tega in še marsičesa hujšega.
Če žena ne ve, da jo vara, potem družina ni razdrta. Če pa je ali bo, pa to ne bo tvoja krivda – zakon je razdrt zaradi zakoncev samih, ne zaradi njihovih ljubic/ljubimcev. Kar pa seveda ne pomeni, da je varanje OK.
Tudi otrokom ne kradeš očeta, še vedno ga imajo, kajne?
Ne moreš nekomu ukrasti očeta, ženo, moža, …
Smo pa čisto vsi krvavi pod kožo, tudi tiste, ki igrate svetnice, ste sposobne tega in še marsičesa hujšega.[/quote]
Tipična obramba, smo že predelali, če nisi opazila. In verjemi, nekateri tega nis(m)o sposobni. Če bi začutila željo po drugem človeku, bi bil moj partner prvi, ki bi to vedel.
Moj komentar, če si nesrečna, naredi tako, da boš.
Primož
Kaktusarka tebe so tako učili doma,kar ni nič narobe. Razumi pa tiste, ki mogoče niso imeli take vzgoje kot ti.
In če partner do svojega partnerja nič več ne čuti, je tisočkrat bolje da gre pa ni važno po koliko letih skupnega življenja. Največja beda za oba bi bilo nadaljevanje partnerstva brez čustev.
Raje se nataknem na najbolj bodičast kaktus, ki se ga da kupiti, kot pa da bi prevarala partnerja. Nisem nobena svetnica, samo od malega so me učili, da se tega ne dela in ne bi mogla sama s seboj živeti, če bi človeku, ki me ima rad in mi zaupa, naredila kaj takšnega.[/quote]
žal te pa strpnosti niso ravno naučili ane.
ne veš kaj je avtorico pripeljalo do točke kjer je danes, zato ne dajaj butastih kaktus komentarjev, pač pa se raje uči biti strpna do vseh.
halo kity, sama veš kako je pri tebi doma. Če si nesrečna pojdi stran, ne zanašaj pa se na novega prijatelja, ni rečeno da bo šel stran od svoje družine tudi on. Če bi, bi bilo supe, potem je med vama res nekaj.
Če pa ne,pa bi pustila tega prijatelja, ker ljubica pa mu res ne bi bila ….
pa srečno!
Pa kdo komu kaj krade. Aleksandra, če veš samo primer dam, da ti ga mož serje z drugimi ženskami zakaj ne spokaš stran. Rajši trpiš in prosiš za sex enkrat mesečno in dotik enkrat na dva meseca. Ali pa samo najedaš dan na dan. Ja to je pa užitek od užitka. Ja mučenica. A ni bolje, da greš stran in ti je mogoče hudo nekaj mesecev, če pa ostaneš in veš, da ga mož biksa lahko trpiš še dvajset let. Zakaj so babnice krive, da ga moški serjejo, moški pa nikoli nič krivi ne bom nikoli razumela. Vsak ga serje toliko kot si sam dovoli.