Najdi forum

nikoli ne bom pozabila

to leto bo 3 leta odkar je umrl moj oce.nenadna smrt….
par urc pred smrtjo sva se se pogovarjala…vprasala sem ga ce se slabo pocuti,da ostanem doma.pa je reku da ne..naj grem vn s prijatelji…da je ok.

dan pred tem pa sem ga peljala na urgenco.in ni kazalo da je imel infarkt!
zdravnica mu je pogledala ramo ki ga je bolela..in je rekla da je vnetje rame….da ni nc kaj takega…na koncu pa je bil infarkt.

boli me se vedno da se nisem mogla posloviti od njega…
medtem ko je bil v reanimaciji…sem ga slisla kako govori: “hocem jo videt..hocem jo videt”..namrec mene ni vidu nazadnje…

se danes mi je zal da nism vdrla notri in se poslovila od njega.
nehal je dihati..samo to sm slisala ko je sestra zakricala….zacelo me je stiskati v prsih…in sm tocno vedela kaj sledi…

par minut zatem me je povleklo proti vratom….in ze je blo koncano!!
se zdej ne morem verjet kako na hitro je odsel…moj dragi ocka:(((

verjamem pa da me spremlja na vsakem koraku.isto noc ko sm sla spat…(nism niti spala..samo lezala sem)….sem videla njegov obris..in slisala njegov glas..ki je rekel:”ne skrbi zame….zdaj je vse v redu z mano…vedno te bom cuval”

tako mocnooo ga pogresam….in bolecina je se vedno prisotna.!!
ko grem na pokopalisce…se pogovarjam z njim…vem da me slisi….
prihaja pa mi tudi v sanje…opozarja me na “nevarnosti”in odlocitve….

zdej pa me zanima se eno vase mnenje..

ko sm sanjala mojega oceta….sem sanjala se enega fanta…ki ga poznam ze dosti let….in sva tudi v kontaktu…kaj hocem povedat??…
hocem povedat to…da mi je oce prek sanj sporocil…tko:…citiram:”on je tapravi fant zate…on ti je usojen”…bila sem zmedena….

kaj naj bi to pomenilo?

pogresam te ocka..zavedno bos v mojem srcu!!!

prezgodaj si odsel!!!!
rada te imam!!!!!!******

Podzavest je še kako resnična, Kak odnos imaš s tem fantom? Je zdrav? Mogoče sta si res usojena…..

To, da oče govori s teboj, je zelo nenavadno in neobičajno. Upam, da nimaš takšnih prisluhov tudi podnevi,ampak le v sanjah. Glede sporočila za fanta – ne sklepaj prehitro.

Draga Micka

Ti je oče umrl, ko si še zelo mlada? Da še nimaš moža, družine?

Koliko je oče star (bil)?

New Report

Close