Nihanje razpoloženja
Stara sem 25 let, študentka.
Problem imam z nihanjem razpoloženja. Pride trenutek, ko se mi zdi vse zaman, ko se mi še študij, ki ga imam res rada, zdi brez vrednosti, ko se ne spravim učit za nobeno ceno, vsi hobiji, ki jih imam izgubijo vrednost in kar ni volje do njih..
Naj povem, da tu najbolj trpi fant, s katerim se veliko pogovarjava o poroki, ker se ljubiva. A kaj, ko imam dan, ko se mi zdi, da tudi on ni tisti pravi, vedno najdem kako napako, ki me moti na njem (pa naj bo še tako brezvezna) in se ne čutim sposobno biti z njim.
Kaj je narobe z mano?
Naj povem, da imam te občutke približno enkrat tedensko, pa ne trajajo cel dan, mogoče nekaj ur. Takrat sem čisto na tleh, ne pomaga mi nobeno razvedrilo, noben prijatelj, fant, družina, sprehod, hobij, …
Pozdravljeni!
Nihanje razpoloženja kdaj pa kdaj greni življenje vseh nas oziroma večine ljudi. Kot pravite se vam to dogaja enkrat tedensko, zato tukaj ne vidim razloga za preplah. Večinoma pa je tovrstno razpoloženje neprijetno za našo okolico in ljudi, ki nas obdajajo, zato smo v teh fazah tudi bolj dovzetni za konflikte in seveda poiščemo prav vsako malenkost, da nas nervira. Bodite pozorni v kakšnih situacijah se vam to dogaja, oziroma kaj tako razpoloženje sproži. Morda kakšen konkreten dogodek. V kolikor pa bi se vam tovrstno razpoloženje pojavljalo pogosteje je pametno obiskati zdravnika.
Ampak kot sem že omenila, mislim da ni razloga za strah.
LP
Petra, ŠENT
Forum je zaprt za komentiranje.