Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nič več mi ni jasno

Nič več mi ni jasno

Pozdravljene
Tako kot ste me nagovorile sem si šla v soboto po CB. Cel dan sem bila v službi in ko sem zvečer prišla domov vsa utrujena si naredim CB. Na ekrančki se je pokazala 1 črta. Nisem bila niti pretirano razočarana saj sem M dobila 15.10. Pa sem si rekla eh Eva ti preveč opazuješ in si samo nekaj domišljaš. In sem na CB pozabila. Včeraj zvečer pa ga vzamem v roke in glej ga zlomka, v kvadratku je bila čisto rahla modra črtica, ki naj bi pomenila nosečnost. Povedala sem mojemu dragemu in je rekel, bodi čisto tiho in se ne veseli. In res nič kaj dobreda ne pričakujem od tega, zato bom danes kupila še en test pa bo kaj bo. Jutri pa imam itak G. Se bom sama najprej prepričala če je kaj na tem ali nič. Da ne bo G rekel, da sem zmešana.
Eva*

Hello Eva*
Jaz sem mislila kje si ti? A tako, da si videla dve črtici. Ne vem jaz sem nekako prepričana, da je nekaj vama uspelo.Notranji instinkt mi govori, da si noseča. Če imaš jutri gin. itak ne more še videti ali si noseča ali ne, do 6. tedna. Lahko te napoti v labaratorij na BTHCG. To bo naj bolj sigurno. Ti samo povej za CB. kot sem jaz mojemu gin. povedala celo sem ga nesla mu pokazati, ki je komaj komaj videl, da je moral stopiti k oknu, da je videl dobro to čisto rahlo modro črtico. Potem je še dal med. sest. naj pogleda, ali je črtica ali ne tako slabo se je videlo.
Eva držim ti pesti pa sporoči nam čim prej veselo novico.
Lep dan ti želim
Doroteja

V kolikem času pa se je tebi pokazala druga črtica? Oh oprosti, da te tako gnjavim in pobižaj tvojega sinka.
Eva*

Draga Eva*
Jaz sem CB. kar nekaj časa držala v rokah in gledala tako, da se je naj prej pobarvalo majhno okence nato počasi se je pobarvalo še veliko okence. Približno 10. min. je trajalo. Ko se je pobarvalo majhno okence, sem mislila, da ni nič, ker ni bilo znaka, da bi bila črtica in naenkrat počasi počasi se je pojavila jupiiiiii…….
Nič me ne gnjaviš, ti kar vprašaj z veseljem ti odgovorim. Bom pobožala mojega sinkota, samo je tako živahen, da kar skače po trebuščku tako, da mamica sploh spati ne more. Samo, da je otroček, spala bom že kaj ne? Bova pa skupaj vse nadoknadila in se zraven zizike crtljala……..

Lep pozdravček
Doroteja

Hvala za tvojo prijaznost.
Danes me malo boli desni jajčnik in imam rjav izcedel v minimalnih količinah. Saj si skoraj ne morem predstavljati , da bi bilo to res. Ob kosilu bom skočila še po 1 CB. Sem pa klicala sestro, ki je prav tako noseča in mi je rekla, da naj nič več ne kupujem in naj jutri pri G rečem samo, da sem naredila test in je bil pozitiven pa bo že on naprej reagiral. Vendar bom kupila CB, saj sem tako zmedena, da kar ne morem verjet in se sedaj sprašuje, če sem sploh prav videla?
Nestrpna Eva*

Eva* verjamem ti, da si nestrpna ti si kar daj duška tvoji duši in kupi CB. Saj ne boš siromak, če boš kupila še enega CB kaj ne? No to pa so znaki, da si noseča, ker zame točno vem, da sem imela tako rjave iscedke kot ti……
Sedaj si me še bolj prepričala, da si noseča po tvojem opisu. Jaz sem tudi nestrpna kdaj boš sporočila. Napiši mi kdaj boš delala test????

Veliko srečeeeeeeeee

Lep dan
Doroteja

Rezultat javim v toku dneva. Ja znaki so res nekam sumljivi upam, da se telo ne dela norca iz mene.
Eva*

Tudi jaz Ti močno držim pesti !!!!!!!!!!!!!!!

Sem kar nestrpna ratala … Tudi jaz komaj čakam na soboto, da vidim, kaj so pomenile krvavitve v sredini ciklusa.

Naj Ti/Vama uspe !!!!!!!!
alenka

Eva,
tudi jaz sem v prvih dveh tednih tega meseca doživljala prav isto kot doživljaš ti.
24.9. sem imela zadnjo M, ki se mi je zdela popolnoma normalna. Ampak – pozorna sem postala na napihnjen trebuh, ki ni in ni splahnel, na boleče in povečane prsi, na dopoldansko slabost – vse to me je napeljalo k temu, da sem prvič v življenju kupila CB in se testirala tresoča od nog do glave – in NEGATIVNO.
Bila sem tako razočarana, da bi se najraje nekam zakopala in izjokala do zadnje solze. Nekako sem se potolažila in pozabila na vse skupaj. Trebuh mi kljub temu noče splahneti (sedaj sem prepričana, da sem se pač zredila), prsi imam še vedno napete in boleče in od sobote čakam M, ki je še ni. Sem pa že 7. dan na Suprefactu, ker sem v postopku IVF in je verjetno to tudi razlog, da je še ni. Sem pa prepričana, da CB testa ne bom nikoli več opravila, ker sem bila tako zeloooooo razočarana, da mi gre še sedaj na jok. Sem pa pred parimi dnevi prebrala pismo ene od forumk pri kateri so na UZ kontroli, ki se je dogajala tik pred punkcijo ugotovili, da je že 5 !!! tednov noseča in to po naravni poti !!!! Tako da veš: čudeži oz. izjeme se vedno in povsod dogajajo, tako, da se lahko prav vsaki zgodi kaj podobnega. Upam, da tvoji znaki zares pomenijo nosečnost in da boš vsaj ti tisti trenutek, ko se bo izkazalo, da gre zares, najsrečnejša pod soncem!

Veliko sreče in lep pozdrav.

New Report

Close