Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nič testiranja zame!

Nič testiranja zame!

Ja, res ne. Ravnokar me je obiskala M. Izgleda, da bo kar ta prava.

Tašika! Držim pesti za tvoje jutrišnje testiranje!!!

Miranda,
hudo mi je za tebe. In – tudi jaz ne bom testirala. Maj ni bil moj mesec…

Ojoj, škoda. Upam, da bo vsaj Tašika imela srečo.

Nič testiranja zame!
Tudi zame ni maj pravi mesec!
Včeraj, ko sem šla iz službe, sem kupila Intim+, danes zjutraj pa se je začela že čisto prava M. Zdaj me zvija in črviči, moram tableto vzeti.
Več sreče prihodnjič!

Pozdravček,
Tašika

Če to ni smešno! Čakaš prvi dan – ni, čakaš drugi dan – ni, čakaš tretji dan – dopoldan nič. Ko pa se psihično pripravljaš na jutranji test – pride v vsej svoji veličini. Za zjokat in za smejat. Tašika, mogoče bi morale reči, da bova testirali šele ta petek. Vprašanje, kdaj bi potem prišla :))

Dobro jutro vsem!

Ti povem, Miranda, sem tako jezna, da ne morem povedati. Ja, ni kaj. Zdaj bova pa na ovulacijo čakale, a ne?

Tako!
Tašika

Ja, ampak sem se odločila, da preneham z merjenjem temperature. Spontana odločitev, ki sem jo sprejela danes zjutraj.

Pa to ni res! Jaz sem se to že med vikendom odločila! Če bom jeseni res pristala na IVF, se nima smisla še naprej s tem ubadati.
Sem pa šla vseeno na koledar za vsak slučaj gledati, kdaj naj bi bila ovulacija, da bomo takrat še “bolj pridni.”

Lp,
Tašika

No, tudi jaz imam v glavi, kdaj naj bi bila naslednja M in O in ni težko izračunat, če upoštevam, da je ciklus dolg cca 31 dni, O pa je cca 10 dni prej. Ampak mislim, da bo najbolj “pomagalo” to, da se ne bom zjutraj obrnila k nočni omarici in zagrabila termometra, temveč, da se bom obrnila k možu in se stisnila k njemu. To sem že danes naredila in je prav fino! :))

Miranda, povej, od katerega dneva ti šteješ 1. dan M: ali od izcedka, ali od prave krvavitve? Še zdaj ne vem, kaj je prav.

Hvala,
Tašika

Izcedek sem imela mogoče 2x v nekaj letih, tako da ti težko rečem. Mislim pa, da bi štela od izcedka. Pri meni je trajal en dan.
Ga imaš redno? Koliko časa traja?

Ja, ponavadi imam en ali dva dni pred M rjav izcedek. Tudi jaz sem vedno štela za 1. dan M od izcedka, bo kar prav.
Sem si pa že izračunala O : od 08. do 12. 06. naj bi bili plodni dnevi. Pri tebi pa tudi nekaj takega, ali ne?
Gremo naprej !

Tašika

Zaradi tebe sem si šla računat plodne dneve :))))) Torej, pri meni naj bi bili 10 – 14. junija. Tam nekje. Še vedno pa sem pristaš blazine pod zadnjico! :))

To s “povštrom” tudi jaz prakticiram.Ja, ta mesec bomo šli pa res na easy, bomo videli, kaj bo.
Miranda, SREČNO!

Tašika

Tudi tebi srečno, Tašika!!!!!

Zelim vama veliko srece prihodnjic!!

Zelo mi je žal za vaju, Miranda in Tašika. Jaz pa sem še v negotovosti. Ne vem, če ne bom danes šla po test. Ampak se mi vseeno zdi, da ni nič, saj bi prav gotovo občutila kakšno spremembo (ki pa je žal ni).
Zadno M sem imela 22.4., tako da lahko samo čakam. Ne “upam” ali pa nočem se še testirati (strah pred vnovičnim razočaranjem).

Pa ni vrag, da ne bi enkrat imele te sreče tudi me. Le pogumno naprej!

Še eno vprašanje!

Danes je torej moj drugi dan M. Ampak prsi me še vedno bolijo, za malenkost manj kot pred M. Ponavadi to mine s prvim dnem M. Kako je pri tebi?

Čudno, zelo čudno.
Mene mine vedno 1. dan M. Danes me ne bolijo več, včeraj so me še.
Kaj pa spet to pomeni? Ali imaš normalno močno M?

Ja, normalno močna. Malo se bom še opazovala.

New Report

Close