Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza nič sigurnega

nič sigurnega

Pozdravljeni,lepo da sem zasledila ta forum kjer lahko postavim uprašanje ki me zelo teži,upam da mi bo kdo lahko pomagal.??
Pred enim letom sem bila na pregledih ker so sumili na multiplasklerozo,opravili so mi nekaj pregledov,kjer je zdravnik rekel da se vidi manjše unetje možganske mrene,ma da drugega ni videti in rekel da bomo spremljali vse skupaj,čez dva meseca imam spet kontrolo in nevem kaj narediti saj so težave vse hujše,kakšen krat ko mirujem se mi začne trest glava nato še roke,nasplošno se zelo slabo počutim,tako brez volje energije,skozi sem utrujena zaspana pa nobenega težjega dela ne opravljam, imam vrtoglavice,slabosti v želodcu in trebuhu…No kar na dolgo sem to pisala ampak res nevem kaj narediti,nekako te odpravijo pri zdravniku,ma ja saj bo, bomo spremljali,ampak jaz tako ne morem živet… Najlepša hvala

vnetje možganske mrene je meningitis!!!!če je šlo res za meningitis bi ga bilo potrebno zdravit v kar sem pa 100% prepričan da bi to zdravnik storil.pri vnetju možganske mrene-bakterijskem je slbaost in bruhanje eden glavnih simptomov.

Najlepša hvala za odgovor,meningitis ni ker kot praviš bi to zdravili,zato mora biti kaj drugega,no vseeno hvala bom počakala do novembra ko imam spet pregled.

New Report

Close