Najdi forum

nič ni z mano

bi se skor nasmejala … če ne bi jaz imela še hujše patetike … jz grem na tehtnico samo tisto jutro, ko se mi uspe olajšat z malo in z VELIKO POTREBO … drugače sploh ne grem 🙁
Pogosto grem na tehtnico po službi – ker tam 8 ur nič ne jem in pridem sestradana in potem, ko si doma slečem službena oblačila … hop na tehtnico … meni je tko boljš kot zjutraj – ker kot sem rekla – sem zjutraj in polna vode (zvečer običajno veliko pijem čajev, mineralne vode) in seveda blata … potem moram zjutraj obvezno prvo kavo … sej se prepričujem, da sem res orenk premaknjena … (v glavi) – a tko je … in ja, tehtanje po tušu odpade – ne vem kaj je to a vedno pokaže več – itak, če si pa operem še glavo – pokaže pa 2 kg več – ok voda v laseh … skratka …

”…..olajšat z malo in z VELIKO POTREBO … drugače sploh ne grem 🙁 ….”

Hahahhhaaaaaaaaaaa
Tole je bil pa danes TOPSHIT!!!!!!!!
Moj problem je samo ta, da je z VELIKO POTREBO problem in grem zelo redko.. 🙁

Sem se nasmejala. Sem resno mislila, da sem jaz največji pacient…. Hanaahhahaa.
Ma pa kaj je to z nami, odraslimi ženskami,..

Joj, joj, res ni večje patetike,,,, ali pa je, Me prav zanima kaj bi imela ženske še za povedat 🙂

QD

po prebranem tvojem postu in dodanem mojem postu – se prijavim za kandidatko ZAAAAA:

… “SVETOVNO BOLNICO, KI JI NI POMOČI”

:S

ker:
– zakaj misliš se imenujem “Donat-ka” a? a? aaaaa?
Sem spila 1 l donata, da sem se lohk potem olajšala na veliko … dokler nism ugotovila, da tist kar se je nakozarcu nabral, se meni v telesu nabira in … kozarec je bil v relativno kratkem času bel (orig.bi moral biti prozoren) od kamna…
– vidim kako moj pes – ko se orenk user* potem od veselja na travniku laufa nekaj krogov – torej – jaz sicer po uspešni akciji ne odlaufam krogov – ma smeje se mi pa še cel dan, da ne rečem, kak občutek lahkotnosti dobim
– sem nezadovoljna – oz. se ne počutim dobro, če nimam redne prebave – super mi je, če se “olajšam” 1x/dan
– da dosežem cilj, imam obrok z otrobi in mletim lanenim semenom pogosto za večerjo, čez kosilo sem si začela vlivati olivno olje – sem ugotovila, da imam potem telo super “podmazano” in počutje enkratno – in ker sem včeraj začela na novo, na bolj strogo ….. sem za večerjo grizljala bučna semena – tista, ki jih moraš z zobki olupit … pa ful traja, da kaj poješ … skratka:
DONS SM BLA ŽE 2X USPEŠNAAAA 🙂

oprosti za tk post – sej pravm … dej mi glas na volitvah

in samo še 1 – očitno sem nagnjena k zelo slabi prebavi, ker (ko še nisem imela znanja kot zdaj) – sem morala celo zdravniško reševat zaprtost – to pa mi je tako ostalo v bolečem spominu, da kej tazga n-komur ne prvošm

Tudi jaz sem bolj trde sorte pri prebavi. In moram reči, da mi otrobi niso nič kaj pomagali. Se mi pa zelo pozna, odkar jem več zelenjave, pijem dovolj vode in se več gibam. Zdaj veliko potrebo opravim vsak dan (morda ne ravno ob isti uri, a vsak dan je pa le). Pretekle tri dni pa sem jedla razmeroma veliko kivija in sem na stranišču tudi po sedemkrat na dan. Uhhhh, kako paše!

Po moje se bo treba še ostriči :-)….

Ja tole s prebavo se pa jaz sigurno pacient št.1.
Če grem 1 na teden sem kar vesela, pa še takrat ni ne vem kaj, probavam vse živo..
Edino kar se spomnim je bi bolj surov kivi na prazen želodec zjutraj, samo potem me je 3 dan začel zelodec bolet,…

ma ne vem,, ni hrane ki bi mi pomagala,… verjetno bi morala čisto črtat vse OH, čisto vse,…
Se mi pa zdi, da je pa tudi precej v glavi,… stres pa to,…, v službi ni časa, pa nočem,… potem mine,..
ko sem bila na porodniški se ne spomnim problemov,…

pridna.
Danes zjutraj 75.1 :-).
Imela samo en velik prekršek v soboto.
Le do kdaj bo trajalo???

Do takrat, ko boš TI tako hotela! Ja, saj vem, da je to grozno slišati, ampak je res. Sicer pa vseeno čestitke!!!
Meni se tehtnica namreč ne premakne nikamor. Grrrrr! Kljub pridnosti. Pa saj kar ne morem verjeti!

Lp

74,8 iiiii….

vikendi so zmeraj za znoret,…

najboljši rezultat je bil 74.20 zjutraj, včeraj zjutraj.. potem je bil pa včeraj malo bolj obilno kosilo, …
pa zvečer žurka, pa sem zelo zelo malo grešila,,,,
pa danes spet malo drugačen zajtrk, ap več kosila in zvečer 75,9 namesto da bi bilo ene 75, ampak oK,
nobene panike, vse oK,.. gremo jutri lepo naprej moj tempo,…
najbolj me skrbi teden po naslednjem tednu, ko grem za cel teden na službeno pot in je nemogoče imeti 5 majhnih obrokov. v glavnem je zajtrk in večerja :-(….
upam samo, da ne bom čisto vsega pokvarila,… kkašna ideja??
Ja pa nemogoče kaj vmes čarat, ker bom imela v glavnem sestanke po sejmu do ene 17, potem se gre v hotel, se preoblečem, ob ene 19, 20 večerja s strankami :-(…
No sporočim, kakšno bo stanje preden bom šla in kakšno, ko se vrnem. no mogoče se še vmes kaj oglasim :-)…
QD.

jp … vikendi so tudi pri meni najbolj kritična točka … tko, da kakega pametnega nasveta ne znam dati – jaz doma svojim še sama kruh spečem – trenutno mi uspevajo odlične žemljice … pa sem vesela, če se uspem ustavit in nič pojest – ta vikend mi je uspelo, ker sem vsakemu namenila in spekla samo 2 žemljici in so jih pojedli – in meni ni nič ostalo … da bi pospravljala po pultu 🙂 oz. kuhinji

glede možnosti, da ne bom imela časa za obrok – se jaz v-naprej pripravim z vrečko mandljev – in jih pozobam kot malico – ker niti slučajno zaradi izpuščenih obrokov ne smem postati lačna – to me tako udari v glavo, da potem min.14 ŽREEEEEMMMMM
svetujem: mandlje v torbici, pa obvezno mineralno vodo pri sebi – če boš brez obrokov skoraj cel dan, imej cca 1 l tekočine – z njo se telo pošverca in prelisičiš lakoto – mrbit ..

🙂

Jah nič, če se greste lahko ve, se grem pa še jaz… prav?
No, sedaj sem na 74, oz. niham s +/- 20 dag (pomemben podatek, seveda…) in razmišljam o sanjskih
67 kg (ja Queen D…. tud men se je leta 2008 zdelo, da je to preveč zame…).
Zaenkrat sem črtala sladkor oz. imam v načrtu 1 sladek pribljšek na teden (npr. 1 kos peciva), črtat “avtomatizirane” vmesne grižljaje (ko npr. pripravljam ali pa pospravljam). Pa migat 3-4 x na teden v naravi po cca min 45 min.
Vendar iz izkušenj vem, da je to premalo… tak načrt se do sedaj ni obnesel, mi je uspelo največ 1-2 kg dol spravit, pa še to čistooooooo počasiiiiiiii… Torej… načrt moram še dodalat. Dodat miganje oz. odvzet hrano… konec koncev imam pri letih spredaj 4 in vidim, da dejansko rabim še manj hrane, še posebno tiste najslajše…

O Čist resna,

A bova tekmovali???
Koliko si pa velika?
Sva si podobni? Jaz sem 173. In imam sedaj okoli 75 :-). In imam tudi spredj 4. In ja. Jaz bi tut 67. No ja, vse pod 70 bo kar super.

Pri kg lahko tekmujeva, pri cm pa žal ne… no, moji cm so ti lahko v tolažbo, ker jih imam samo 169… moji “izgovori” za več kg so pa še, da sem res močne konstrukcije, kosti ko konj, okrog svojega zapestja komaj sežem…, pa da se me itak vse prime, kar pojem …
Vendar, če pogledam resnici v oči, če bi imela tako prehrano kot pred 20 leti, bi tud imela manj kg…

No Cool,Kako se bova potem zmenili?
Kdaj bova imeli pod 70?
Jaz sem se namenila tam nekje aprila. Če bo vse prav.
Hahahahaha, kolk sem si smešna,… Tiste ki me poznajo, že vejo zakaj..

Jaz sem ponavadi ciljala na minus 2 kg na mesec… to mi je uspelo samo takrat, ko sem imela crevesno virozo… kaj naj sedaj recem?
cim bolj zdravo zivet (zdrava prehrana, miganje, skrb za sebe na splosno) in bit s tem zadovoljna, ob tem racunam na topljenje kg… resno… 🙂

evo, najmanj mi je pokazalo prejsmnji teden v čet. zjutraj se mi zdi 73.80. Sem bila res vesela. Potem je bil vikend in sem bila spet na 74.80.
No sedaj sem na službeni poti. Včeraj je šlo super skozi, danes malo manj. Sem samo zajtrkovala in večerjala. Ja tu je že večerja.
No bomo videli kaj bom pridelala do petka ….

Ja je moralo nazaj. vsaj malo.
Danes zjutraj sem imela 75.30. In imam tisti zoprn občutek popuščanja :-(…. Ko bi spet kakšen piškot, pa kruh,… Držite pesti,,,
Joj, joj,….

Držim pesti, zate in zase! Meni je npr. v nedeljo zjutraj kazalo 73,2, potem pa sem se lotila cvret fritule, da malo pocrkljam svojo družino, ker smo bili brez elektrike (smo jo dobili šele danes)… in sem morala potem mal probat… sedaj mi pa spet kar kaj finega diši…

Vsi se morate najprej zavedati, da mora telo biti zdravo, sele nato lahko “hujsate”.
Do zdaj smo vsi, ki smo uporabljali izdelke Divinita (www.divinita.com) imeli odlicne rezultate – ne samo glede hujsanja, ampak tudi razstrupljanje, ki je osnova vsemu! Nocemo delati reklame, ampak glede na to, da nas “zastrupljajo” iz vseh strani, vsi ljudje potrebujemo nekaj, kar telo postavi v naravno stanje – ce ne verjamete, poskusite sami..

New Report

Close