Najdi forum

nič ni z mano

ha ha ha ha sem se mogla nasmejati, ker sem ravno v soboto hotela kupiti nekaj nove garderobe, pa sem se premislila in rekla, da moram še vsaj kakšno kilco shujšat, potem pa si kaj kupim. Do takrat pa, kot praviš, bom bolj bog pomagaj,..
Lp!

Tudi jaz sem v isti dilemi, pred nekaj meseci sem se zredila za nekaj kg, zdaj pa noče in noče iti dol.
In je ravno dovolj, da ne morem več skoraj nobenih hlač zapet skupaj :((((((((

pa joj no, qd
kko sem
brala da si že 4 šla gor, sem bila jezna nate
potem si se mi že smilila, potem pa sem se samo še nasmehnila
zdej si me pa spet razp…
Dej, že shujšaj
a si ti zamisliš, če bi mal, ampak mal, telovadla, kok bi hitr shujšala
vsako kurčevo hrano, ki jo boš mela na krožniku, jej zavestno torej, da razmišljaš o njej, ne pa sam v usta tlačit.
kakšen zgled daješ otrokom
SHUJŠAJ PA PIKA

evo, zdej bo,… Čutim na vodi :-)…

jaz te berem, pa držim pesti…glej, da čez teden dni napišeš, da si šla 1kg dol
lahk tud manj, ampak neki mora it..drugač dobiš po riti

Če katero zanima izguba kilogramov na zdrav način, odlična metoda z neverjetnimi rezultati! naj me kontaktira na mail [email protected]

Pozdravljene!

Najraje bi vas vse ki hujšate že od leta 2009 za uho!
Punce drage če že 3 leta hujšate in ni nekega napredka, je le en problem – PREMALO VOLJE!

Imam 24 let in po 11 letih sem se odločila prenehat kadit, ker mi je to uspelo (sem že 7. teden nekadilka), so se začeli v prvih dneh kg kr naprej nabirati in iz 52 kg sem prišla na 61, ko sem dojela, da gre moja sexy postava v obliko neke hruške sem temu rekla stop in danes sem nekadilka ter na poti do svojih večnih 52 kg (sedaj jih imam 54). In da ne pozabim, tudi jaz imam za seboj dva poroda, prva nosečnost mi je prinesla 30 kg in po porodu ni in ni šlo shujšat, ampak to samo zaradi tega ker želja po manj kg je bila ni pa bilo prave volje.

(166 cm / 54 kg)

Nisem imela diete, nisem ločevala hrane itd, le zaužila sem velikoooo vode in jedla bistveno manjše obroke.

Tako da bejbe, ne jamrat ker nihče namesto vas ne bo obul tenisk in šel tečt, jaz držim pesti za vse ki želijo shujšat, ampak 3 leta za faking 8 kg je pa too much.

Če se kateri zdi da sem preveč kritična se opravičujem, ampak sem morala komentirat.

In naj vam povem še to – DOSTI TEŽJE JE OPUSTIT KAJENJE, kot ZAUŽIT MANJŠI OBROK. ker dejansko še zmeraj lahko poješ koščeč čokolade in s tem zgubljaš težo, medtem ko enega dima pa ne smeš potegnit, če želiš ostat nekadilec oz. ozdravljen kadilec.

Pa lep dan

🙂

kakor za koga.
Saj je lep dosežek, da se shujša in tudi, da se neha kaditi…
Težje nehati kaditi je samo na začetku.
Pa če misliš, da s tem kaj zamujaš, boš začela nazaj kaditi.
Isto kot pri hrani.
Če misliš, da kaj zamujaš, ko ne “smeš” več v sebe spraviti ene velike pice, kosov čokolade, peciva… potem bo prišel dan, ko boš.

Ko smo ravno pri temi odvajanja od cigaret, pa mene zanima, kaj vam pomaga, ko se na nek način odvajate od hrane? Ko pomislite na to, da bi posegli po sladkarijah, večji količini hrane ? Kaj takrat naredite, da se vam misli preusmerijo in vztrajate pri hujšanju, bolj zdravem življenju?

Moje izkušnje so (velja zame), da če jem več majhnih obrov na dan, torej nisem lačna, potem tudi ne posegam toliko sladkarijah. Ponavadi je tista želja po cukru lahko tudi posledica čiste lakote. Seveda se potem telesu lušta sladkega, ker je to čista energija.
Če pa čutim, da mi je “padel cuker”, posežem po kakem suhem sadju (brez dodanega sladkorja, ga ima že samo dovolj), ga nekaj malega pojem in je v redu. Ali pa kdaj kak košček temne čokolade (nad 70%).

Po večji količini pa- počakaj, jej počasi, moja izkušnja je, da preveč pojemo takrat, ko jemo prehitro, potem napačno oceniš, kaj je prava porcija zate, se vstaneš, opaziš, ojoj, preveč je.
Pač poslušaš svoje telo.
In potem je OK.

100 lljudi, 100 čudi… QD – evo moj podpis pod tvojo zgodbo – “tolažim” se s tem, da je bil moj maximum 75 kg (res dobra tolažba), ampak sem tud manjša od tebe…
“hujšam” pa na 73 kg že par let… stopicljam na +,- 2 kg

QD, če si kaj na netu, kako ti sedaj kaže?

Hihihihi,…..
Kako kaže?
Nič ne kaže.
Kar stoji.
Any way. Tam je še zmerej. 76, 77. Noče nikamor.
No ja seveda, tudi nič ne naredim.
In kar čakam, pa čakam,….

A še kdo verjame, da bo mogoče prišel kakšen tič,
ki mi bo glavo odšraufau??
Ampak jaz resno razmišljam, da mi hrana škodi. Da mi povzroča glavobole.
Jaz bi morala jesti eno čist prazno hrano, tako, da bi šla samo skozi,..
Da se mi ne bi usedala v telo. Hmmmm? Ok. Tole bom spet razmišljala ene par mesecev…

Pa vesele božične praznike :-),..
Sanjala in upala bom pa še kar malo (Še vedno na 68). Saj mi ne zamerite, ane?

LP

nič ne zamerimo 🙂

tudi jaz zmeraj bolj sanjam – pa zmeraj težja sem 🙁
veš kaj … bo treba pazit vseeno, da ne bo razkorak med sanjami in resničnostjo prevelik in ko se zbudim (š), padec na realna tla … da me ne odnese.
Ker se počutim zelo slabo -sem si danes rekla “Stop!” … itak sem to rekla, zdaj ko sem … finooo sitaaaa

jao meni …

No pa dajmo..
Se spet mal zabavat.
Novo leto, nove zaobljube,….
Na silvesterski večer, ko sem šla spat, je moja najslabša prijateljica, vaga, pokazala točno 78 kg.

In plani so spet tu.
Nižanje kilaže nekje do aprila. Cilj je priti na mojo večno težo 68 kg. Na tisto težo, za katero sem pred 10 leti mislila, da je previsoka (koza, neumna) in me je stala tega, da sem v vseh teh letih hujšanja na sanjsko težo 63 kg pridelala 10 kg….

Any way,….

Vas bom informirala o svojih dosežkih…
In plani??
jesti normalno, samo manj jesti in črtati sladkor, pa kar se da omejiti kruh, testenine in krompir. Izogibati se obrokom po 6 uri zvečer. to je to.
Z božjo pomočjo začnem še malo migati.

Se beremo.

QD

Veliko sreče……zate in zame….. držim pestim za obe!

Lp

Lenka01 – kakšna je situacija pri tebi?
QD

Hmmmmm………
Razen tega, da sem v preteklem letu precej kolesarila, praktično zase nisem nič konkretnega naredila. Tako ostajam na istem. Ni šlo pretirano gor, dol pa tudi ne. Ampak obupala pa nisem. Za letos imam plan priti pod 80 kg (zelo realno dosegljivo, tudi če mi mišice za 100% zrastejo) in prekolesariti 3000 km ali več. K temu moram dodati še nekaj vadbe za moč (še nisem popolnoma zbrala volje) in se ko pijanc plota držati svojih prehranjevalnih smernic. Če me boš pri volji prebrati, ti rade volje sporočam vse vzpone in padce:)

Lp

Kje pa si sedaj? Vem da si imela skoraj 100 in si prišla na nekaj pod 80, pa si se nazaj zredila pa spet dol na 80 dala,…. In kje si sedaj?
Daness zjutraj je bila vaga kar neka prijazna … 76.10 kg. No, bolje kot 78. Groza. …

No in tako počasi naprej….
8 to go 🙂
Kot že neštetokrat.

Zelo dobro poznaš mojo zgodbo, pohvaljena! Zdajle pa že drugi mesec niham med 85 in 89 – tu sem…….. Tehtam se vedno zjutraj na tešče……Bljak! Sama sebi se gnusim, a nočem, da me malodušje spravi na kolena. Trenutno mi teža že cel teden stoji, tako da v kratkem pričakujem padec teže. Poročam!

Tebi pa čestitke! Bolje išta nego ništa! Joj, kaj bi dala, da bi bila zdajle na tvoji kilaži……..:)))))

Lp

hja, blak, ja nimaš kej,…
jaz tudi vsako juto na tešče, polulana, gola, ,,,,, da ja ne bi bilo pol grama več… patetika….
pa pred tuširanjem, ker po tuširanju vedno pokaže več. ne vem ali se voda vpije v kožo al kaj????

Se bereva.

New Report

Close