Ni vsak mrežni marketing nateg
Iščete način , kako priti do dodatnega zaslužka brez dela? Spodaj je LINK kratka predstavitev kako vse poteka! Gre seveda za MLM ampak ne takšnega MLM-A ,ki ste ga morda do sedaj bili vajeni. Pri tem poslu , zakupis produtke od Podjetja GetEasy z tem ,da imate že zagotovljene končne odjemalce ,ki jim bote vi te produkte rentali, to pomeni oni vam plačujejo določeno rento 12 mesecev, Zakaj rentali? 28% vseh ljudi na svetu se odloči ,da bodo neko stvar najeli. Za več informacij , mi lahko pišete mail: [email protected] .Pripravljen sem zadevo razložiti tudi v živo iz oči v oči.
PREDSTAVITEV V ANGLEŠČINI.
Ste že slišali za “bajno uspešnega” Rudi Kirarja iz Mirne Peči, sedaj stanujočem v Ljubljani ? Vse, ki vas zanima kako nahitr nategunsko zaslužiti se povežite z njim in uspeh vam je zagotovljen:)
http://provjereno.dnevnik.hr/clanak/provjereno/pronasli-smo-prevarante—286709.html
V kolikor vas zanima on line posel in dodaten zaslužek, si lahko pogledate celotno prezentacijo:
http://www.zasluzekzinternetom.com/brigita-leban/
če se želite pridružiti mi pišite na: [email protected] ali me kontaktirajte na facebook-u
Lp, Brigita
To nič ne pomeni. En je patentiral dva metra veliko napravo ki ti pravilno obrača telo med igro golfa. Res, je tak en mehanski osebni trener ki ti boke obrača in kolena upogiba medtem ko zamahneš s palico. Pa kateri resni golfer bo to kupil?
Patent se izda za vsak izdelek, ki je edinstven. Če narediš žarnico ki ima gorečo žičko narejeno iz nekaj drugega kot volfram, se lahko tudi prijaviš za patent. To kar tako vsem dajo in ni isto kot znanstveno združenje, ki podarijo nagrade za najboljše izume.
A jej, noben ne zna možganov uporabljati?
To nič ne pomeni. En je patentiral dva metra veliko napravo ki ti pravilno obrača telo med igro golfa. Res, je tak en mehanski osebni trener ki ti boke obrača in kolena upogiba medtem ko zamahneš s palico. Pa kateri resni golfer bo to kupil?
Patent se izda za vsak izdelek, ki je edinstven. Če narediš žarnico ki ima gorečo žičko narejeno iz nekaj drugega kot volfram, se lahko tudi prijaviš za patent. To kar tako vsem dajo in ni isto kot znanstveno združenje, ki podarijo nagrade za najboljše izume.
A jej, noben ne zna možganov uporabljati?[/quote]
Seveda jih ne znajo, zato pa se grejo mrežni marketing in podobna jajca. Ljudje so pač še vedno zelo naivni. Žal.
Nekaj denarja se da zaslužiti tudi tukaj
http://referralvibe.com/?reff=5598
ali pa se registrirate tukaj in klikate oglase
https://www.paidverts.com/ref/zmajar
lp
Lepo vas prosim – nihče vam ne bo plačeval za klikanje oglasov, to je še ena izmed bedarij, ki ljudi okrog prinaša. Meni je samo zaskrbljujoče, da je družba vse bolj izobražena, informacij je ogromno, a ljudje so še kar sposobni nasedati tem mrežnim marketingom in podobnim bedarijam. Žalostno, ni kaj.
Aja še to – a oni frajerček, ki je pred časom promoviral oni Ventures nateg, se je pa skril v kakšno luknjo? Je bil nekaj časa tu zelo glasen, pa kaže, da se je skril nekam.
Res je.
Tudi sama sem se vpisala v neko novo zadevo, zaenkrat sem zadovoljna.
Če pa še koga zanima, pa pustite kontakt na [email protected].
Poklicali vas bomo.
Malo prebiram komentarje, pa bom na kratko napisala še svojo izkušnjo.
Nateg? Ker ao vam obljubili denar brez dela? Kdo ru nateguje? Sami sebe! A res mislite, da peide denar brez dela?
Jaz oswbno delam MLM in ne samo to, živim od tega. Oba s partnerjem sva pustila službo in delava samo to. Uživava v delu, sama razpolagava s časom, sama si postavljava urnik, nimava šefa in nimava stresa. Vendar pa … delava. Brez dela ni nič. Pošteno!
Tako, da glede nategov…ne vem za vas, zame je MLM najboljši posel na svetu. Danes imam 40 let in žal mi je, da nisem tega sektorja spoznala 20 let nazaj.
Je pa res….odvisno od projekta, odvisno od MLMja.
Lep pozdrav
Pozdravljeni, če koga zanima delo v MLM v Slo. prihaja novo podjetje. Splača se štartati čim prej ker je še vse čisto novo. Več info na [email protected]
Lep pozdrav.