Najdi forum

Ni vsak mrežni marketing nateg

Joj fantje kakšen mrežni marketing in delo, jaz sem v časopisu zasledil oglas o čudežnem obesku iz lurda, da prav ste slišali….sedaj dnevno nosim čudežni obesek iz lurda, ki ima za obeskom shranjeno pravo čudežno vodo iz lurda….s tem amuletom dnevno zaslužim več stotakov. pomoč od zgoraj mi še nikoli ni prav prišla pa še samo 24,95€ je.

Nakup se povrne v eni uri nošnje čudežnega amuleta iz LURDA. sedaj si lahko kupim jahte, avte, snifam lahko kokain iz riti prostitutk, jaham samoroge….vse to, do katerega smo dobri ljudje upravičeni. Pa še ponujajo mi povračilo denarja če čudeži prenehajo!!! aja če pokličete takoj dobite kar dva za ceno enega, ne zamudite!!

Ponujam vam enkratno priložnost, za uspeha željne posameznike, ki si želite dodatnega zaslužka. Delo poteka preko interneta, za več informacije pišite na mail [email protected]. Prosim samo resni!

Lp

Živjo giolia mi lahko daš več informacij [email protected]. Hvala!

lp

Če bi kdo rad zaslužil z delom preko Facebooka naj napiše mail in ga kontaktiram..

Zdravo vsi, ki iščete novih priložnosti 🙂

Če ste dojemljivi in odprti za nove stvari vas vabim, da se pridružite čistno novi ekipi projekta, ki v tujini podira rekorde, k nam pa je prišel nedavno nazaj. Podjetje v Ameriki beleži več kot 320 % rast in ni razloga, da ga tudi v Sloveniji ne bi.

Zadeva je popolnoma enostavna, ampak razlaga na 4 oči je vsekakor potrebna. Piši na email [email protected].

To je to 🙂

Čaw,
Damijan

Pozdravljeni,

Oglas je namenjen vsem, ki vas zanima NAJSLAJŠI posel na svetu, tako tistim z izkušnjami v MLM-ju, kot tudi tistim, ki jih še nimajo. Zadeva je zelo enostavna in predvsem nova v Sloveniji, kar pomeni, da je zdaj timing najboljši, da se nam pridružite.

Za več informacij pišite na e-mail [email protected].

Srečno

Pozdravljeni.

Če koga zanima mrežni marketing, se je v Sloveniji dobra dva meseca nazaj začela gradit ekipa za podjetje Ingreso Cybernetico, ki se ukvarja s spletnimi produkti, tako da gre za SPLETNI mrežni marketing, kar celotno zadevo zelo olajša in se osredotoča na delo preko spleta.
Podjetje je po svetu aktivno le od decembra, zato je priložnost za zaslužek ogromna!
Za več informacij me lahko kontaktirate na mail: [email protected]

Lp

Iščejo se motivirani posamezniki, ki jih zanima MLM. Če želiš biti med prvimi me kontaktiraj na mail [email protected]. Dogovorimo se za sestanek, kjer se vam vse razloži.

Lp

Tudi jaz sem bil v treh mrežnih marketingih, v upanju na velike zaslužke, kot so obljubljali.
Hvala bogu, da nisem čist padel not. Še pravi čas sem uvidel, da imam namesto zaslužkov bolj kot ne izdatke. Čeprav sem v enem že dosegal lepe rezultate, denerja še vedno ni bilo, zato sem rekel, nikoli več mrežni marketing. Da je mrežni marketing sramota se ne strinjam, sramota je to da se da toliko ljudi peljati na led in večkrat. Sem štejem tudi sebe.
Zato ljudje pamet v roke, imeli boste toliko, kolikor boste delali z rokami, tisto je pošten zaslužek, tisto boste znali spoštovati in ceniti in mirno boste spali, ker niste nikoga nategnili.
Hiter zaslužek, še hitrejši padec – preprost zakon narave ki drži kot pribito!

Pozdravljeni!
Naj vam povem del svoje zgodbe. Sem študentka ekonomije, drugi letnik, smer marketing. Starši imajo svoje podjetje, kar bi naj pomenilo, da mi finančno nič ne manjka. Pa kljub temu da pomagam doma in sem za to plačana, ob vikendih delam še v enem nočnem lokalu blizu mojega kraja. Če potegnemo črto mi na finančnem področju res popolnoma nič ne manjka. Imam dovolj, da preživim več pa tako ali tako nujno ne potrebujem, bi pa prav prišel kakšen dodaten evro v denarnici. Ampak več kot delam ne morem. Na prvem mestu mi je zagotovo študij, vsak dan delat doma in kasneje še cel vikend cele noči v diskoteki. Ne zmorem toliko. In če bi imela možnost zaslužiti več z enakim ali pa celo manjšim vložkom svojega časa bi se zagotovo posvetila temu.
In tako je dva tedna nazaj do mene prišel en dober prijatelj in me povabil na pijačo. Tekom druženja na pijači mi je začel razlagati o eni dobro poslovni priložnosti. Takoj, ko je omenil mrežni marketing sem zavila z očmi in mu dala jasno vedet da me to ne zanima. Na srečo je vztrajal in mi zgodbo povedal in obrazložil do konca. Kasneje ko mi je predstavil vsa dejstva in mojo vlogo v vsem tem se mi je vse skupaj zdelo neponovljivo in vredno dobrega premisleka.
Sedaj mi pa VI povejte. Kaj bi mi rekli, če vam povem da vem za podjetje, ki je našlo izdelek, ki še ga ni na tržišču, za katerega sem prepričana in lahko s strokovnega vidika trdim, da bo čez leto ali leto in pol najbolj iskana zadeva na trgu? Izdelek je inovacija in je patentiran (vsi vemo, da to pomeni, da ga izdeluje to podjetje in ga ne more nobeno več; prav tako pomeni, da če so dobili patent potem je izdelek res vrhunsko dovršen). Podjetje prihaja iz Amerike in trenutno išče kader, ki bo njihovo vizijo širil naprej po Evropi in ostalem svetu. In naj vam povem še to, da je celotna Evropa še nedotaknjena. To se je zgodilo sedaj in nikoli več. MI smo tisti, ki bomo zadevo širili ven. MI imamo to priložnost. Nam je omogočeno, da si zagotovimo lepšo prihodnost. Smo na samem začetku. Celotno Evropo imamo na pladnju.
Sedaj je pa samo še pomembno, da sami sebe vprašate če si želite dati takšno priložnost v življenju ali ne. In medtem ko se vsak mesec trudite zaslužit nekaj zgolj za preživetje, vam je tukaj na pladnju ponujena priložnost, ki vam z malo truda in malo vloženega prostega časa lahko spremeni življenjski status.
Če kogarkoli zadeva zanima, naj se mi javi in naj mi napiše mail ([email protected]). Obljubim, da si bom za vsakega vzela čas in vsakemu, ki ga zanima razložila za kaj se gre. Ne odlašajte, ker vam bo žal! Jaz sem odlašala teden dni, pa sem v tem času že marsikaj zgubila, sedaj pa samo še pridobivam 🙂

hahaahahahahaha zgodovina se ponavlja tisti ko so bili nategnjenji jih ša danes peče guza, ti novi ko čakajo da ga fašejo jih pa še bo pekla guza, mislm obupni ste z tem mlm ji, sam še blejat začnite da vas lohk še bolj ostrižejo hahaha. usak kura c zagovarja svoj mlm pa sam seb laže in gradi sanje v oblakih stem pa še druge ljdui zravn nateguje, sicer čist normalno ker so sami krivi za to naivnost in tako je piramida veriga sklenena, temu bi jz reku zasvojenost kockanje in nizek iq. velik sreče pa ne pozabit se z vazelinom namazat. adijo beee

V kolikor koga zanima prodaja naravnih proizvodov, naj pošlje mail na [email protected].

Za študente in s.p.je. Investicijefeniks.si išče zastopnike za prodajo letne članarine. Smo vodilni na trgu glede višine donosov. Zelo dobro plačilo, prilagodljiv urnik. Več informacij na [email protected]

hvala

Hjoj, glede na to, koliko naivnežev je tukaj, me ne preseneča, da so te sistemi tako učinkoviti. Besedila pa vsa zvenijo kot mantra nategunskih motivacijskih predavateljev.

Pa iz dneva v dan jih je več. In prav smešno jih je gledati, kako iz dokaj pametnih, razgledanih ljudi nastanejo ovce, ki slepo verjamejo “mentorjem”. Ovce pač.

[img]http://i62.tinypic.com/2co2346.png[/img]

[img]http://i61.tinypic.com/rhn58z.png[/img]

[img]http://i58.tinypic.com/34rvhv6.png[/img]

Pozdravljeni.

Za vse ki vas zanima priložnost dodatnega zasluška – z resnim delom tudi preko 500€, 1000€, 5000€… mesečno (mejo si postavite sami). Kakor pri vseh poslih, tudi pri tem, brez dela ne-bo prihodka. (iskreno povedano, kjer obljubljajo denar brez dela – gre večinoma za nateg)

Smo podjetje ki se ukvarja z marketingom za mala in srednja podjetja. Iščemo sodelavce, ki bi nam pomagali v sistem vključevati podjetja v svoji regiji in so pripravljeni na tem resno DELATI .
Za vse ki bi vas delo v marketingu zanimalo, me kontaktirajte na mail: [email protected] , da vam podam več informacij.

lp, Nejc

Res je! zgodovina se ponavlja…

12 delno posodo ki sem jo kupil v Merkurju pred 10 leti za 50€ mi še vedno kuha prav tako okusno večerjo kot tista ki bi jo kupil pri Amway za 2000€ razlika je samo v tem da z razliko sem si privoščil potovanje na tajsko za mesec pa še mi je ostalo denarja… pa še prijateljev nisem izgubil… Prav tako sprej s kisikom ki ga kupiš pri LiveSmart360 če malo pogooglaš ugotoviš da podobni izdeleki že obstajajo 2x ceneje… Prav tako deluje kot tisti ki mi ga je podaril kolega “360mist” kot 2x cenejši…

Čas in denar ki ga nisem vložil v MLM in PIRAMIDE sem vložil v knjige, učbenike, potovanja, izobrazbo, duhovno rast itd… in denar je prišel sam od sebe… tako da trenutno iz že 2 mesečnega dopusta iz toplih krajev vam pošiljam pozdravčke…

Pozdravljeni,

še nekaj novega, če koga slučajno zanima:)

V Sloveniji se je 13. septembra uradno odprlo novo podjetje – Adonia. Bila sem že na več predstavitvah in moram reči, da česa podobnega še nisem zasledila. Produkti so res izjemni in rezultatom, ki jih obljubljajo je včasih kar malo težko verjeti. AMPAK -kar je najboljše – delujejo TAKOJ, kar pomeni, da ni treba nikogar v nič prepričevati, saj na predstavitvah lahko vsak sam vidi rezultat. (:
Kar se tiče samega sistema marketinga, pa je super, ker ni nobenih obveznosti poslovnih paketov oz. kakršnihkoli obveznosti, ki bi jih bilo treba plačevati vsak mesec. Zato mi je še toliko bolj všeč, ker ni nobenega pritiska in lahko delaš v miru, kadar ti to ustreza.

Ko sem v zadnjem pol leta delala za Ingreso Cybernetico, sem ugotovila, da neotipljivi/spletni produkti ter predvsem polnjenje matric z drugimi člani, veliko ljudi moti in tega ne želijo početi, zato se mi zdi Adonia za takšne veliko boljša opcija.(:

Če koga zanima, sem za več informacij dosegljiva na mail: [email protected] (: Lahko se seveda tudi dogovorimo za predstavitev sistema in produktov v živo.

Lp, Sara

Slika v vrstici 7

Kaj in kdo je Flexkom?

Flexkom je švicarsko podjetje, ki majhnim in srednje velikim podjetjem (trgovcem) nudi svojo edinstveno M-Commerce platformo, s katero podjetnikom ponudimo:
sistem za pridobivanje novih strank
povečanje lojalnosti strank
učinkovito upravljanje s strankami preko naših brezplačnih marketinških orodij
podjetje s tem pridobi mobilno rešitev, kar je prihodnost
brezplačno oglaševanje preko različnih kanalov: SMS; email, video-email, Push-Notifications
itd, itd…

Kaj PRIDOBI stranka (torej VI), če si namestite FlexCard (LITE) / FlexApp (POLNA) aplikacijo?

Trenutno si stranka, v trenutku, ko si namesti aplikacijo, pridobi DODATNE POPUSTE pri več kot 270 trgovcih po Sloveniji , ter

še veliko več, naprimer:

brezplačno (VoIP) telefoniranje po celem svetu
zbiranje/plačevanje z FlexDenarjem pri vseh Flexkom sprejemnih mestih po celem svetu
zemljevid v aplikaciji, ki prikazuje lokacije in vse pomembne podatke o ponudniku (trgovcu)
navigacija vključno s SMS sistemom obveščanja GEO-Commerce
A stranka na aplikacijo dobi nazaj DENAR, ne točke, ne mini nagrade (kozarce, žoge, majice, itd.) Zelo pomembno!!!

Aplikacija FlexCard in FlexApp podpirata 2 najbolj razžirjena mobilna operacijska sistema: ANDROID in APPLE (iOS).

več informacij:gmail:[email protected] ali mobi 031390126

New Report

Close