Najdi forum

ni več tako,kot je bilo nekoč :(

s punco sva skupaj že skoraj 3 leta, stara sva pa 18 let. nekoč, (kakšne pol leta) sva bila res “nora” drug na druzga in sva sexala vsak dan. veliko bolj sva bila intimna in nekako povezana. sedaj v približno 6ih mesecih pa se je vse full spremenilo. vikende vedno preživiva skupaj,pa tudi med tednom se najde kakšen dan, da sva kakšno urco skupaj. ne vem več kdaj sva v enem tednu več kot 1x sexala. men je to full bad! kako to da samo 1x na teden. to se ponavadi dogaja zakoncem, po parih letih poroke, ne pa meni k mam komej 18 let. kje bi lahko našel rešitev za ta problem? punca pravi, da bi rada malo popestrila sex. pa ji predlagam različne položaje, različne prostore (kuhinja, kopalnica, savna,…), analnega,itd. ona pa pravi, da kaj takega pa ona rajši nebi. ??? jst sm vedno pripravljen za akcijo, ona pa pogostokrat pravi da ji ne paše ali pa da ji je slabo in da zakaj bi morala sexati vedno, ko meni paše. a sploh obstaja kakšna rešitev iz takega, meni bednega spolnega življenja? drugače pa je še vedno nebi zamenjal za nič na svetu, čeprav dobim samo 1x na teden.

Bruc,

to kar si opisal ni nič nevavadnjega, če pa boš jemal to kot bedno spolno življenje, bo pa to prej ali slej postalo. Kje pa piše, da je za lepo in zadovoljno razmerje, ptoerbno sexati vsak dan. Če v svojem razmerju opisuješ in vidiš ljubezen, potem je sex še najmanjši problem. Stara sta komaj 18 let in jasno mi je,d a te to muči, ko pa se vsak drugi fant hvali kako to on vsak dan 3x in po eno uro :))))HAHA, vsak od nas se rad dokazuje, še posebno takrat ko smo mladi, vendar je v razmerju vedno tako kot opisuješ. Enkrat malov eč, drugič malo manj, nikoli pa ne pogojuj uspešnega razmeja s sexom, kajti tega razmerjo bo zagotovo kmalu konec. Glede na to, da pa si izspostavil svoj problem, pa vidim v tebi človeka, ki bi rad razumel situacijo, kar pomeni,d a si pripravljen, da to razmerje živi in to mi je bilo zelo všeč. KAjti mladi danes vse preveč radi živijo, kar tako brez vrednot, če je sex je razmerje, če tega ni bomo pa drugo sorodno dušo našli. Ja, ampak sorodno samo po spolni plati.

Partnersko razmerje pa je vse več kot samo spolnost. Če temelji na ljubezni, potem, vama dam en predlog.

Pripravi ji poseben večer in nikar ne razmišljaj o sexu, ker ga ne bo, če bo naj se razvije sam od sebe.
Takole: Pripravi jo večerjo, svečko, kakšno vrtnico, ne govori veliko, kakšen kozarček vinčka, nato pa se vsedita pred TV in poglejta film:
Don Huan De Marco. Nikar ga prej ne glej, samo skupaj si vzemita čas in si ga oglejta. Kot sem rekel, pozabi na sex, še veliko se moraš v življenju naučiti, naj ti bo ogled tega filma naslednja lekcija in poiskusi dojeti, kaj je najlepše v tem življenju.

Vsi ki tole berete, poiskusite, če si ga še niste ogledali. Ugotovili boste, da niti ni tako slabo ko smo neozdravljivo bolni.

Le večer vam želim

Primož

Primož

Evo. Tole je pa pogled iz druge strani. V mojem primeru sva s tipom ze 4 leta, situacija pa je popolnoma ista. Jaz sem zenska, ki mi sex ne pomeni veliko in ga ne potrebujem toliko kot on. Tako da tvojo zensko popolnoma razumem. To je zal neka naravna razlika, ki bo verjetno vedno obstajala med moskim in zensko (no, saj ne recem da je pri vseh tako). Si jo ze vprasal ce dozivi orgazem? Mogoce je v tem razlog. Ker jaz ga namrec ne. In pac z vsakim sexom izgubim nekaj zanimanja. Ce pri vama temu ni tako, jo pa lahko poiskusis zapeljati z romantiko. Po sobi razpostavi svecke, posteljo posuj z roznimi listici… Mislim da je uspeh zagotovljen. Veliko zensk ima raje nezen, romanticen sex v postelji kot pa nekaj hitrega, grobega na kuhinjskem pultu. No.. Govorim pac iz lastnih izkusenj.

Zdravo,
se en pogled iz druge strani: sicer sva ze porocena in malo starejsa in imava malega otroka, pa vendar: pri naju je pa ravno obratno: ce bi 1x na teden, bi bila jaz strasno vesela, ampak njemu se ne da. Zvecer je zaspan, zjutraj mora delati, cez dan tudi dela, popoldne pa je otrok doma in buden, pa ne gre. Potem se pa samozadovoljujem in sanjarim in obcasno (vcasih tudi po cel mesec ne) kaj dobim. Ker nisem za varanje, bom najbrz morala kako popestriti spolno zivljenje, ampak saj razen sexa v avtu sem za prakticno karkoli in doziveti orgazem (ali pa tudi vec) sploh ni problem.
Pa saj ne bi po petkrat na teden, ampak vsaj vsak tedne, no, mogoce dvakrat, pa saj i treba da 6 ur…

Kaj pa mislite ostali, Primoz?

P.

Zopet se bom ponavljal, sta se o tem pogovorila, mislim o tvojem samozadovoljevanju in tvoji želji po večratnem sexu, ne glede na delo, si ob ljubezni vedno najdemo čas, da zadovoljimo ženo, vsaj moralo bi biti tako. Da pa en bo takoj kriv mož, te še enkrat vprašam: Pa on ve za vse te tvoje potrebe, sta se pogovorila?

Primož

Bruc, strinjam se z Lano kar se tice orgazmov. Vprasaj svojo deklico, ce sploh dozivi orgazem. Pogovorita se, ker ocitno je sex ne zadovolji in izgublja zanimanje zanj.
Glede romantike Lana, pa se ne strinjam cisto s tabo. Sama romantika ni zagotovilo za orgazem. In ce orgazma se naprej ne bo, niti romantika ne bo vec zalegla. Kljuc je, da ugotovita, kaj je stvar, ki bi deklico lahko pripeljala do orgazma in to izvedeta.
Nikakor pa ne uporabljat romantike kot nadomestilo za orgazem!!!

Primoz,

seveda sem se pogovorila z mozem, pravi, da je utrujen, da pretiravam, da sem se dala zapeljati od nekih statistik (po katerih so ljudje, ki ne sexsajo vsaj dvakrat na teden, bolni), da je v stresu zaradi menjave sluzbe, da tudi meni ni pasalo, ko sem bila noseca… vecinoma pa seveda stvar obrne na salo, pa je. poleg tega je tezava v bioritmu, nobenemu od naju ni do sexa zvecer, zjutraj se zgodaj zbudi dete, cez dan pa sluzba ali dete budno in doma, saj stvar dejansko je zapletena.
Pogovor pa je po mojem mnenju precenjen, midva se samo pogovarjava, pa zato tem manj sexava.

Se moram pa strinjati, da je orgazem pomemben, dokler nisem imela teh reci tako pogruntanih, me zadeva niti ni kaj prevec zanimala. Bruc, pa saj najbrz ves, ce ji pride, ali ne, ce ji ne, pa te to najbrz tudi kaj matra, ker ce te ne, tega ne razumem, a bi bilo tebi fino brez tega? Saj si vsak moski zeli biti dober ljubimec, v smislu, da zenske zadovolji, ne?

Pozdrav
P.

od desetih sexov ona doživi orgazem pri osmih, tako da orgazem ni razlog.

Brucu: DOBRODOŠEL V KLUBU. Umetnost življenja bo usklajevati naskladja 🙂
Poletna: Če bi jaz bil tvoj mož, bi se raje pogreznil v zemljo. Očitno mu ni do tebe. Ne bi rad posploševal, a če mu je tudi 1X na mesec preveč…

Dobro, pa se poigrajmo s statistikami: kolikokrat na teden (mesec, leto) pa sexate drugi? Pa da se razumemo, ce si bruc, v relativno mladem razmerju in brez otrok je malo drugace, kot ce si v razmerju ze precej casa in imas malega otroka (kar zelo vpliva na urnik!).
P.

Za statistiko: 1 x na teden. Skupaj sva že 14 let stara pa sva 35, otroci 2 in 8 let. Sexava skoraj izključno za vikend, saj sva med tednom običajno preveč povožena (največji napor predstavlja mularija). Meni je 1xtedensko premalo, ženi pa se mi zdi da preveč. Moti me tudi njena “lenoba” pri sexu. Mimogrede, na začetku sva tudi 3x dnevno.

Se moj prispevek za statistiko, ker sem se pritozevala ravno jaz: 1x na dva, vcasih tudi tri tedne (skupaj 7 let, otrok 2 leti). Moje obcutke ob tem pa ze veste, krivde pa nikakor ni mogoce pripisati le mojemu moskemu, saj sem tudi jaz precej lena in malo odvisna od TV-ja.

Bruc, ne obupaj, mogoce pa gre samo za naravno nihanje in bo spet bolje.

P.

New Report

Close