Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost NI USPELO!

NI USPELO!

Sporočam vsem, da meni tudi tokrat ni uspelo.
Včeraj dobila M.
Danes pa gre iz mene grozna temno rdeče skoraj črna sluz. Bolečine so bile kar močne, da sem morala vzeti tudi tableto proti bolečinam.
Danes zjutraj pa seveda takoj na telefon in klicat naročanje za posvet z najinim doktorjem. In so mi rekli šele konec avgusta.
Mi kar prija, da je tako, da si malo oddahnem od vseh bolečin,tako psihičnih predvem teh kot fizičnih.

VSEM ŽELIM VELIKO SREČE, PREDVSEM PA TISTIM, KI ČAKATE……

Lep pozdrav od Biance.

Živjo

Žal mi je, da ni uspelo. Samo nikar ne obupaj! Tudi za naju bo prišel čas. Ko ti bodo bolečine popustile si pa le vzemi čas in pojdi malo na sonček!!

Lep pozdravček

Ajda J

Bianca, strašno pogumna si, da kljub bolečinam in razočaranju zmoreš še toplo besedo in dobre želje za nas – čakajoče… Drži se!

Bianca! Kljub slabi novici, si vseeno pozitivna. Tudi to nekaj pomeni. Srečno!

Hvala za lepe želje, za katere upamo, da se bodo uresničile!
Tebi pa želim en lep, skuliran dopust, z dobrim rezultatom (da boš šla lahko avgusta povedat le dobro novico svojemu doktorju)!!!

LP, Špela2

Bianca, zelo mi je žal. Sedaj si do avgusta malo odpočij, nakuliraj se, pojdi na dopust in morda rata prav poleti!
Držim pesti! Taja

Hvala za lepe misli!!!!!!!!!!!!!

Bianca žal mi je, da se ti je tako zgodilo. Sedaj bodi zeloooo previdna, in zahtevaj še enkrat, da dasta skozi vse preglede. To je hudič, da samo greš na IVF, in na koncu ni nič, se zastojn mučiš in še na koncu moraš imeti debelo denarnico. Jaz sem isto pri tretjem IVF, ker sem mislila, da ni uspešno, ker sem 7 dan po transferju dobila M, saj ti je poznana ta moja zgodba. Vsedla sem se za mizo in klicarila od LJ do MB. Vse mogočne načine sem probala. Da bi z možem čim prej prišla na vrsto tako, da sem imela že za preiskave datume v LJ in v MB. Sem se bila odločila, da bom šla na obeh koncov, da vidima končne rezultate. Aja pa še to, naročila sem se celo še dr. Rešu. Mož je bil pripravljen odpreti denarnico, ampak sem jaz povedala, da bova dala še ta eden poiskus zastojn in, da se bova potem menila kako naprej. Hočem ti samo to svetovati, da te prosim ne zaženi se takoj ponovno na IVF, ampak probaj še pred postopkom narediti dodatne izvide. Npr, da ponovno daš vse preglede skozi, ker vedno ne more biti vse isto. Jaz sem bila naročena na laparo, celo na to sem bila pripravljena pa čeprav so povedali, da z možem ni uredu ampak….. Tako, da bi ti bilo najbolj pametno, da dobro z dragim razmislita in, da se četrtič spraviš na IVF. To je moj nasved in seveda, da ti želim vse naj naj, da čimprej postaneš mamica tvojega zlatega malčka to ti želim iz vsega srca.
Prav se mi smiliš, ker vem, da trpiš tako kot sem jaz. Obilico sreče obema in lepo se imej se bereva in piševa.
Lep večer
Doroteja

Pozdravljena Doroteja!

Hvala ti za nasvet.
Sedaj sem prvi dan v sluzbi in se sploh ne morem zbrati vsi nekaj govorijo o dojenckih itd………….
Z mozem sva se pogovorila in sva rekla da malo pocakava saj na GK nehajo delati nekje v sredi julija in zacnejo sele septembra.
Svojega doktorja bova povprasala kako naprej ali je se kaj kar bi nama pomagalo!!?? Z menoj je vse v redu in ne potrebujem vec pregledov.
Ne vem kaj bi pa pomagalo mozu, ker je to neozdravljivo.
Ceprav sem bolj pesimist, da nama lahko se kaj oz.kdo se pomaga in se moram nauciti gledati na to bolj optimisticno.
Kot sem ze nekje povedala z mozem je zelo slabo in so rekli da morava pohiteti zaradi njega, ker lahko neha proizvajati semenceca.
Ampak saj ne vem vec kaj bi.??
Ali naj grem k drugem doktorju ali na drugo kliniko?
Imas se kaksno idejo?
Uzivaj v nosecnosti se naprej in hvala ti za vse odgovore in nasvete. Seveda se se kdaj bereva. S R E C N O !!!!!!!!!!!!!!!!!

Bianca.

Sožalje !
Najleše žalje v prihodnjem poskusu in ostani še naprej pozitvna.

New Report

Close