Najdi forum

Ni mi prinesel darila za RD

So taki, ki so drugim zanimivi, dokler ne razkrijejo kart. Ko jih, pride na dan in to rani ego, da je bil ta čas OBEMA le igra. Zavrti se “ponovi vajo” z nekom, ki je bil do takrat, vede ali nevede, na rezervi.

Darilo da ali ne, nima nobenega vpliva.
[/quote]

Ne razumem. Kaj zelis povedat?

Nekdo, ki igra mutno, bo pozel mutno vodo. Z vsemi bonboncki in grencino vred. Ljudje se preveckrat vedemo kot zrtve okoliscin, v resnici pa s vojim obnasanjem veliko prispevamo k realnosti, taka kakrsna je.

So taki, ki so drugim zanimivi, dokler ne razkrijejo kart. Ko jih, pride na dan in to rani ego, da je bil ta čas OBEMA le igra. Zavrti se “ponovi vajo” z nekom, ki je bil do takrat, vede ali nevede, na rezervi.

Darilo da ali ne, nima nobenega vpliva.
[/quote]

Ne razumem. Kaj zelis povedat?

Nekdo, ki igra mutno, bo pozel mutno vodo. Z vsemi bonboncki in grencino vred. Ljudje se preveckrat vedemo kot zrtve okoliscin, v resnici pa s vojim obnasanjem veliko prispevamo k realnosti, taka kakrsna je.
[/quote]

Tole podpišem.

Zakaj bi hotela rdečega, če ga NE MARAM, ker se mi dobesedno gnusi (pač nisem fan rdečih vin in jih ne prebavljam, vedno zbolim, pa četudi spijem samo 2 požirka, očitno ne vplivajo dobro name. Pa že tako ali tako so mi neokusna.) In zraven je bila pred 2,3 leti, ko smo poskusile Bische in se mi je obraz kar kremžil od nagnusnega okusa, še izpljunila sem ga v korito. in ona to VE. Ve, da če jaz nečesa ne jem/pijem, tega dejansko ne bom jedla ali pila. Tukaj se gre predvsem za “žlehtnobo” ker vem da mi na ta način sporoča, da mi zameri iz dna srca, ker se družim z njeno bivšo najboljšo prijateljico, s katero jaz nimam nobenih neporavnanih računov, njej pa ni preveč všeč, da se druživa, ampak to je že druga zgodba in ne bi o tem.

Ker mu nisem hotela pokazati, da sem takoj dostopna. Nisem se šla nobene igre, samo na ta način sem mu dala vedeti, da bo pri meni rabil kaj več od nekaj nasmehov in lepih besed. Poleg tega nisem lahka in želela sem videti koliko bo vztrajen, koliko mu je do mene, saj je imel okoli še milijon drugih lahkih punc, ki bi šle takoj z njim v posteljo. Pa jih ni izbral, nobene od njih. Zato sem bila prepričana, da je drugačen od ostalih, boljši.
Sama se pa bojim pokazati čustva. Slabe izkušnje v preteklosti. In ne upam se odpreti, ker se bojim, da me bo prizadel.

Zakaj bi hotela rdečega, če ga NE MARAM, ker se mi dobesedno gnusi (pač nisem fan rdečih vin in jih ne prebavljam, vedno zbolim, pa četudi spijem samo 2 požirka, očitno ne vplivajo dobro name. Pa že tako ali tako so mi neokusna.) In zraven je bila pred 2,3 leti, ko smo poskusile Bische in se mi je obraz kar kremžil od nagnusnega okusa, še izpljunila sem ga v korito. in ona to VE. Ve, da če jaz nečesa ne jem/pijem, tega dejansko ne bom jedla ali pila. Tukaj se gre predvsem za “žlehtnobo” ker vem da mi na ta način sporoča, da mi zameri iz dna srca, ker se družim z njeno bivšo najboljšo prijateljico, s katero jaz nimam nobenih neporavnanih računov, njej pa ni preveč všeč, da se druživa, ampak to je že druga zgodba in ne bi o tem.

Ker mu nisem hotela pokazati, da sem takoj dostopna. Nisem se šla nobene igre, samo na ta način sem mu dala vedeti, da bo pri meni rabil kaj več od nekaj nasmehov in lepih besed. Poleg tega nisem lahka in želela sem videti koliko bo vztrajen, koliko mu je do mene, saj je imel okoli še milijon drugih lahkih punc, ki bi šle takoj z njim v posteljo. Pa jih ni izbral, nobene od njih. Zato sem bila prepričana, da je drugačen od ostalih, boljši.
Sama se pa bojim pokazati čustva. Slabe izkušnje v preteklosti. In ne upam se odpreti, ker se bojim, da me bo prizadel.
[/quote]

Ampak ti si vseeno prizadeta zaradi njega in čeprav nisi lahka, si pristala na vlogo ffrendice? To se nekako ne ujema.

Pa še to, kar si napisala glede prijateljice – vse tvoje življenje je očitno en sam velik fake. Pri svojih letih se sploh ne znaš pogovoriti in obnašati kot odrasla oseba. Malo se zamisli nad sabo.

Živjo

To je vse plod neiskrenosti do sebe do njega…..odnos na polovici…in potem dobiš razočaranje…ker tudi odnos je polovičen oz na nepravih temeljih…tko ko si iskrena tle ma webu bodi z njim pa kar bo bo…če bo zato si vse povesta in gresta naprej z drugačno dinamiko…če ne končaj pa si pršpari kašno uro življenja bolj v miru…
Jest sm mel tako v lajfu….vsi okrog so vedeli za težave prej kokr partner…govor resnico in občutke partnerju…mogoče začne drugač funkcionirat….če si razočarana mu to povej da lahlo spremeni dejanja…dvomim da vidi tvoj pretok misli…konc koncev pa kar daješ od sebe to dobiš nazaj
Iskrenost..je zaupanje..je dober odnos…idealnih pa ni…dobiš lahko vse…koliko zgubiš veš sama…

Samo s kompromisi…thats life
Odločaš pa tako ali tako sama…

Pa lep dan

Pozdravljeni.

Velika večina vaših sorodnikov in prijateljev ne zna brati vaših mislih. V kolikor želite naslednjič bolj specifična darila jim to jasno namignite. Drugače žal ne gre. Mogoče je tudi, da vam kdo preko daril sporoča, da vas ne mara. To je znak, da se je potrebno s to osebo iskreno pogovoriti in konflikt razrešiti. Morate vedeti tudi to, da nekateri ljudje zelo neradi kupujejo darila ali vsaj nimajo smisla za izbiro daril. Takšni pri izbiri darila niso zelo kreativni, to pa še ne pomeni, da vas nimajo radi.

Ocenjevanje stopnje naklonjenosti prijateljev in sorodnikov samo skozi proces obdarovanja ni odraslo. Stopnjo odnosa lahko ocenjujemo skozi stopnjo zaupanja in količino izmenjane energije (darila so sicer manjši del tega). Izmenjava pa gre vedno v obe smeri. V kolikor je v odnosu z ene strani v večji meri prisotno sprejemanje (z manj dajanja), ali v večji meri prisotno dajanje (z manj sprejemanja), potem se izmenjava vedno zelo zmanjša ali celo ustavi.

Ali se sicer počutite povezani s prijatelji in sorodniki? Se počutite del teh skupnosti?

Pa še nekaj besed glede vašega prijatelja z ugodnostmi. Rekel bi, da je vaš prijatelj začutil, da se med vama prebuja nekaj več in se je čustveno distanciral. To je klasičen manever ljudi, ki ne želijo bolj izpostaviti svojega srca. Poslan SMS za rojstni dan je iz tega stališča logična posledica tega manevra.

V kolikor ste se zaljubili, potem vam priporočam, da zvezo prekinete. V nasprotnem primeru boste čustveno trpeli. Vaš prijatelj vas očitno ni pripravljen spustiti v svoje srce. Zdi se mi zelo dobro, da sta se na začetku dogovorila o okvirih zveze. V kolikor želite vi te okvire prestopiti, potrebujeta nov dogovor. To je pošteno tako do vas, kot tudi do njega. Morda pa se bo iz te zveze prebudilo nekaj več. Odkrijete karte.

Želim vam vse dobro.

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor

To mi je tudi bivša napisala. Cmerila po mailu zakaj nočem na svoje itd., a že več kot 1 mesec sem vedel, da se drugim predstavlja kot samska. Seveda, z velikim žarom sem iskal lastno streho nad glavo vedoč, da se drugim predstavlja kot samska. Z mano v zvezi, a drugim se predstavlja kot samska…, ampak hej, that’s life.

Če slučajno nisi dojel, kaj hočem povedat: stvari v življenju niso vedno that’s life. Tako kot tudi avtoričina situacija ne.

To mi je tudi bivša napisala. Cmerila po mailu zakaj nočem na svoje itd., a že več kot 1 mesec sem vedel, da se drugim predstavlja kot samska. Seveda, z velikim žarom sem iskal lastno streho nad glavo vedoč, da se drugim predstavlja kot samska. Z mano v zvezi, a drugim se predstavlja kot samska…, ampak hej, that’s life.

Če slučajno nisi dojel, kaj hočem povedat: stvari v življenju niso vedno that’s life. Tako kot tudi avtoričina situacija ne.
[/quote]

Res fino, eni pridete v temo napisat 3 stavke o neki svoji izkusnji in cel kup razlag. Ne poznamo tvoje zgodbe: napisi vec ali pa komentiraj avtoricino zgodbo, ne nekih polresnic pisat.

Avtorica, zivljenje ni potica ali pa je, kompromisi, razocaranja in iskren pogovor so del zivljenja. Ni ga cloveka, ki ne bi bil osmoljen. Treba je bit toliko cloveka in se zazreti tudi v svoje lastne mehanizme, vzorce in videt, kaj lahko spremenimo. In se trudit presec lastne sibkosti.

V bistvu veš v čem je fora, pa še vseeno upaš in vztrajaš, da le ne bo tako. Ampak, da pride do seksa, pa vseeno radi zaigrajo prizor ;). Moški govorijo točno to kar mislijo – noče zveze. Nisi mi povedala, da si se zaljubila – torej on ve, da se ti tega zavedaš in se tega tudi drži. Moški so precej “slepa” bitja in opazijo dosti manj kot ženske ;). Karte na mizo, pa boš videla kaj bo, ali pa se sprijazni oz. odditi, če ti to ne ustreza.

New Report

Close