Najdi forum

ni mi pomoči….

Pozdravljeni,
imam bulimijo in anoreksijo, vse skupaj taja že več kot pet let, in sedaj enostavno ne morem več, hodim na skupine za samopomoč vendar le te meni niso dovolj, jemljem tudi antidepresive cipralex vendar pa tudi te več ne učinkujejo. Mislim, da sem izčrpala že vse možnosti in tako mi preostane samo še da počasi tonem in tonem,…imam 50 kg in 174 cm v zadnjem letu sem izgubila kat 12 kilogramov in ne vem več kaj naj…boji se da se mi bo od vsega bremena in misli ki mi rojijo nonstop po glavi kar naenkrat zmesalo in si bom nekaj naredila…prosim ali obstaja še kakšna možnost zame…?

Draga Lola, seveda obstaja še kakšna možnost zate. Verjetno še nisi preizkusila vseh oblik pomoči. Dokler si želiš, da bi lahko nekaj spremenila, je vedno možnost. Včasih dlje časa traja, da najdemo pravo obliko pomoči, vendar to ne pomeni, da ne obstaja. Drugo je, če se sami odločimo, da si ne bomo pomagali. Ti pa si želiš pomagati.
Marsikomu delo na sebi v skupini ne ustreza, iz različnih razlogov. To ne pomeni, da nič primernega zate ne obstaja, vprašanje je le kje iskati. Kaj si še poiskusila – tudi individualno terapijo? Včasih potrebujemo tudi nekaj časa, da najdemo ustrezen kontakt s terapevtom. Kar pomeni, da je dobro vztrajati. In mislim, da ti si vztrajna oseba, saj iščeš nekaj novega azse, čeprav ti ta oblika pomoči, ki jo imaš sedaj je premalo.
bori se zase. Prebrskaj malo po temi v tem forumu na Oblike pomoči po Sloveniji, kjer imaš kar nekaj kontaktov kam po pomoč. Če ne najdeš nič zase, ti lahko še jaz kaj pomagam poiskati.

Zaupaj vase.

Vse dobro,

Tatjana

Draga Lola,

Morda je Psych-K metoda “zdravljenja” nekaj zate. Z veseljem bi ti želela pomagati! Če želiš si oglej mojo spletno stran: http://www.simplicity-of-life.com in mi pošlji mail.

Tudi jaz sem se nekoč ubadala z istim vprašanjem, tako da vem kako se počutiš. Kako zaživeti nazaj normalno življenje? Se da! Res! Po dobrih sedmih letih boja z motnjami hranjenja se mi je uspelo izvleči. Danes sem srečna in ponosna mamica dve leti stare hčerke. Resnično vesela in polna življenja.

Drži se in zaupaj vase.

Vse najboljše,

Urša

New Report

Close