Ni mi do seksa z možem
Sem že blizu 40. let, poročena 12 let, skupaj pa sva že dlje časa. Če sem čisto iskrena mi seks nikoli ni bil najbolj pomemben, zato mi tudi ni bilo vedno prav veliko do seksa. Načeloma dokler sva “delala” otroke je še nekako šlo, saj je bil cilj jasen. Sedaj po otrocih pa mi enostavno sploh ni več do seksa z možem. Če sva recimo prej pred leti, predno so prišli otroci seksala enkrat ali večkrat na teden, sedaj ne seksava več niti enkrat na mesec. Mislim, da se je on tudi tega že navadil in mi niti več ne reče, da bi rad sploh kaj. Nekaj časa nazaj mi je še rekel in me prosil za seks, mi pokazal, se stisnil s trdim k meni…. V meni to ni prebudilo popolnoma nič. Nimam prav nobene potrebe po seksu. On je zaradi svoje službe in njegovega delovnika tudi veliko odsoten tudi ponoči in sem se tudi navadila, da ga nikoli ni doma oziroma se vidiva zelo malo. Med nama ni nobene prave komunikacije, on je postal hladen do mene, jaz pa tudi. Smisla v najinem zakonu sploh ni več, sva pa skupaj mislim, da zato, ker se ne bi znala zmenit kako bi si razdelila premoženje…. Vem, da se sliši grdo, ampak tako je. Glede na to, da me on že kakšne pol leta ne prosi več za seks, predvidevam da si je to poiskal drugje. Me tudi nič ne moti, vseeno mi je. Verjetno si bom tudi sama našla kakšnega za to opravilo. Ne vem ali sva za tak odnos kriva midva, ali pa enostavno nisva sorodni duši in sploh ne bi smela biti skupaj. Tudi mi ni do tega, da bi reševala najin odnos, ker dvomim, da se sploh lahko še zaljubim v moža. Tista ljubezen je že zdavnaj minila, po otrocih pa namesto, da bi se okrepila, sva se še bolj oddaljila. Ne vem pa kaj je bolje, da narediva zaradi otrok? Naj še naprej živiva v hladnem zakonu, brez spolnosti, kot sostanovalca, ali bi bilo za vse nas bolje, da se ločiva in poiščeva vsak svojo srečo nekje drugje?
pozdravljena….
In sem dobil občutek,kot,da berem mojo ne boljšo-drugo polovico kar se tega tiče.
Čisto vse tako kot si opisala,se nama dogaja in to že dobrih,slabih 30 let
Jaz pa vitalni moški zrelih 50-ih,potem veš kako prenašam to pomajnkanje-katastrofalno.
Ampak ja tudi pri nama je bilo v začetku tako kot pri vama,potem sem si zadal cilj spraviti otroke vsaj do polnoletnosti(priročen izgovor za neukrepe),vmes sva si zgradila hišo in navzven sva čisto normalen-Zadovoljen par,navznoter pa v meni že prav gori od želje,pohote,moja pa Hladna.Seveda sem šel in še grem kdaj čez zid,da se tega naužijem,a nekako se mi ne da več laziti okrog,ko pa imam doma čisto vse razen nežnosti.Zdaj sem si namesto uživancije v teh letih omislil gradnjo vikenda,hiše na moji domačiji,da malo izklopim te pohotne misli a vedno težje je.Veš kaj bi se mi zdelo kul…Če bi se midva lahko kdaj vsedla in kakšno rekla o tem in unem….
pa,če se ti zdi prav,tu sem:[email protected]
do tačas pa vse dobro in javi se kaj.Lp-M-
Forum je zaprt za komentiranje.