Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Ni lepo – dr. Kajumov Sergej

Ni lepo – dr. Kajumov Sergej

K.

Ljube duše, kako nizko ste padle…………. ti si tudi nizko padla, ker si v isti pašti. Nehi se delati pametno, če pa nisi. Kaj te briga za Dorotejo ali piše slovnično ali ne, kaj si ti tukaj slovnična učiteljica?????? Soryyyyyyy takšnih učiteljic ne rabimo tukaj.
K. xxxx in Ljubljančanka so ene in iste pašte oz. osebe. Citiram……………. . Pa verjemi, da lahko poznaš tudi papeža in Rodeta (ne samo Primoža) pa ti verjetno ne bo pomagal najti vseh lumpih, ki te napadajo……….. Dobro, da priznaš, da si lumpi juhu………. …;(((((
Doroteja ne sekiraj se, saj nisi nikogar napadla in nič slabega nisi hotela povedati, samo si želela mnenje od nas.
Če so pa koze so pač koze.
Tamara

Dovolj žalostno, da si ljudje upamo izraziti svoje mnenje le za krinko anonimnosti. Če se ne bi skrivali, bi bili verjetno pri istem mnenju bolj strpni in nenapadalni. Tak medsebojni odnos tudi pripomore k razširjanju nestrpnosti, nemiru in posledično k vojnam.

Mislim, da je res žalostno, da ste se začeli tako prepirati.Drugič rajši napišite kaj veselega in dobrega. Sicer pa ženske ne bi bile ženske če se ne bi malo sem pa tja sprle.

Tamara! Samo toliko, da ti odgovorim, ker si me že osebno napadla: Doroteja je vprašala za nasvet. Odgovorilo ji je kar nekaj oseb in je pač vsaka povedala svoje mnenje. Je to dejstvo ali se motim? Torej, ker je sama prosila za mnenje ga je tudi dobila. Naj se sprijazni s tem, da je ne bodo vsi hvalili. Če želi mnenje enako mislečih, naj vpraša moža, taščo, tebe ipd. Na forumu je pač tako, da je ogromno različnih ljudi, posledično različnih mnenj. Teh mnenj ni treba napadati na tako primitiven način: poveš, da se ne strinjaš, predvsem pa je dobro, da to argumentiraš. Se bomo vsi nekaj naučili. Zato pa smo na forumih, se mi vsaj zdi, da dobimo kakšno novo, koristno informacijo. Če pa želi kdo izlivat na drugega svoj žolč je škoda, da to počne tu, saj je med.over.net med najbolj kulturnimi forumi na netu. Škoda bi ga bilo pokvariti.

Kar se slovnice tiče: sem pač človek z univerzitetno izobrazbo, pa to niti ni toliko pomembno kot to, da mi je blazno težko brati neka skropucala. Se opravičujem, če sem preveč občutljiva. Vendar menim, da bi nek minimum res lahko bil. Saj nihče ne popravlja drugemu vejic, vemo pa o čem govorim, vsaj upam :).

Trenutno še nisem dvojna osebnost, vsaj dokazano še ne, in ne uporabljam treh različnih nickov. Tudi ne vem zakaj bi jih. Mogoče veš ti, Tamara?

Lump pa znam kdaj biti, vendar pravijo, da če človek to svojo nagajivo odvečno energijo usmeri v pravo stvar, se zmanjša možnost stresa. Tako raje, kot da sem lump tukaj, včasih zakuham kakšno prav zanimivo in simpatično potegavščino za moje bližnje. Predvsem pa ta lump ni bil mišljeno tako prisrčno v prejšnjem postu pač pa predvsem sarkastično. Bom naslednjič uporabila narekovaje…

Tamara, beseda je tvoja! 🙂

Tamara, beseda je tvoja! 🙂 …………. Ja beseda je moja 🙂

Citiram………….. 🙂 Kar se slovnice tiče: sem pač človek z univerzitetno izobrazbo.

Hmmmmmmmm kaj ti pomeni tvoja izobrazba, če imaš drek v glavi! 🙂

Konec debate 🙂

Tamara

Samo še toliko: Pri ljudeh so v glavi možgani. Dokazano. Blato (=drek) pa se producira v prebavnem traktu in nikakor ne more zlesti v glavo, tudi če bi hotelo, ga gravitacija vleče dol. Tako je to, Tamara. Če mi ne verjameš, si lahko prebereš va kakšnem zdravniškem leksikonu. Saj veš, to je tam, kjer so po abecedi našteta gesla in geslu sledi natančnejši opis.

p.s.: Pa ne išči pod geslom “drek”, ne boš našla nič…

Drage punce, zelo me zalosti, ko prebiram taksna in drugacna napadanja po teh forumih.
Zelo dobra stvar foumov je, da lahko beres kaj ti pase in koliko ti pase.Prav tako lahko pises in odgovarjas, komur zelis.
Vendar pa bi morali vsi skupaj pri svojih odgovorih in mnenjih paziti, kako jih pisemo.Mnenje naj bi se podajalo tako, da se ne bi napadalo osebe , ki za mnenje sprasuje.Prav, Doroteja je sprasevala za mnenje o Kajumovu.Pa dajmo napisati nekaj v stilu; meni se ne zdi taksno ravnanje v redu , ali pa meni se zdi taksno ravnanje v redu, ne pa da se spravimo na Dorotejo in njeno pisanje.To pa je ze obsojanje cloveka, kar pa je dalec od podajanja mnenja.
Zakaj tako hitro obsodite socloveka ? Ali potem tudi doma v svojih druzinah tako kontaktirate s svojimi otroci in mozmi ?
Nekako se mi zdi, da vecini manjka empatije .
Meni nikoli ne pade na pamet, da bi nekomu rekla nesramnica, fej in fuj….itd, da ne bom pisarila besed, ki se tukaj pojavljajo…nimam pravice soditi on nekom, da je tak in tak, prav tako tudi vi ne.Vsak clovek je enkraten in neponovljiv, njegova dejanja pa so druga stvar.In nihce na tem svetu nima pravice spreminjati socloveka, samo zato, ker ne ustreza njegovim merilom in standardom.
Zatorej , ce ze morate obsojati, obsojajte dejanja in ne cloveka….

Lp Mojca

Drage forumovke!

Verjamem, da prav nihče ni hotel blatiti Doroteje. Gre se samo za to, da se vsem nam vsak dan dogajajo takšne in drugačne bolj ali manj prijetne stvari, dogodki…
Vsi smo očetje, mame, kupci…… in ne na koncu tudi uslužbenci. So dnevi ko smo dobro in so dnevi ko smo slabše razpoloženi in takrat lahko odreagiramo na način, ki nekomu na drugi strani ni povšeči, ker je lahko ravno tisti dan slabše spal, se slabo počutil….. Gre za strpnost na obeh straneh, kajti na obeh straneh smo samo LJUDJE in vsi smo si po anatomski sestavi enaki ali podobni.

Draga Doroteja, tudi ti bi morala biti strpnejša v odnosih do drugih ljudi- v tem primeru do sestre dr. Kajumova. Sama sem jo včeraj klicala zaradi znanke, ki ima raka na dojki. Lahko rečem samo to, da je bila z mano zelo prijazna in mi je, kar se pregleda tiče, odkrito povedala da naj ne pričakujemo preveč in da je možnost odkrivanja novotvorb na drugih organih zelo majhna.

Doroteja, preden se naslednjič lotiš pisanja z namenom blatenja drugega človeka se poskušaj postaviti v njegovo kožo ali pomisli na svojo službo in na katerega od trenutkov, ko si tudi ti prišla v konflikt z nekom po svoji krivdi.
Pa še to: kdaj kaj zadrži tudi zase.

Doroteja!Do sedaj sem te spoštovala,ti držala pesti.Ampak,da rečeš:”S Primožem se poznava,bom že zvedela,kdo si…”To je daleč pod nivojem dobrega okusa!Vsi se pač skrivamo,menjamo psevdonime…Če postaviš vprašanje,sprejmi tudi odgovore,komentarje…Moj komentar:res imaš veliko časa,da lahko toliko pišeš!Jaz ob mojem dojenčku napišem kaj malega,več pa ne…
PRIMOŽ! Torej lahko tvoje prijateljice izvejo,kdo smo!!!???To ne meče najlepše luči na ta forum!Pa ne ,da imam kaj skrivati.Torej:Doroteja lahko izve,kdo sem in potem v maščevalnosti objavi na forumu.Res lepo…

Nisem si mislila, da imajo nekateri tako prednost, da lahko izvejo kdo se dopisuje. Forum naj bi bil anonimen saj ravno za to gre. Ampak so pa tudi nekateri, ki se jim ne sme napisati resnice, ker le te ne prenesejo. Kajne Doroteja ali pa mogoče Tanja?

kljub dolgi kači mnenj se pridružujem gornjemu mailu. saj na koncu, če bi pa recimo jaz imela drugačno mnenje od doroteje – kaj naj pričakujem še kakšno bombo na dom ali kaj? no pa vseeno lep pozdrav

Spet si padla v isto past, kot že pred cajtom.

Zanimivo je samo to, da Primož vsakega,ki dela “rabuko”po forumih, takoj okrega (kar je tudi prav), samo tebe ne. Kot te tudi takrat ni.
Aja, saj res, poznata se.

Tea! Ta forum je popolnoma anonimen, nihče ne more izvedeti identitete kogarkoli. Niti Primoževi prijatelji ne (pa dvomim, da se Doroteja uvršča mednje, samo grozi s tem in ta njen način je graje vreden, saj blati tudi forum). Na to anonimnost je Primož še posebej ponosen, pa tudi na to, da je ustvaril prostor, kjer se srečujejo, očitno pa tudi krešejo posamezna mnenja. Ponavljam, Doroteja ne more izvedeti, kdo si in se ti tudi ne more maščevati drugače kot z besednimi grožnjami. Ne pusti se strašiti. Dorotejino grožnjo pa lahko ocenim kot res negativno in ne vem, čemu uporablja forum za grožnje in stresanje svoje jeze.

Da, škandal “marelica” je že star. Vseeno naj še pojasnim, zakaj Primož nekoga ne okrega. On nima časa stražiti, kje se pojavlja kakšen problem. Na to lahko opozorite vi sami, da se znova vzpostavi red, lahko se posebej konfliktnega obiskovalca foruma tudi kaznuje tako, da na forum nima več vstopa. Prej takim ukrepom se ga seveda opozori.

Ne nasedite provokatorjem. Vedno se najdejo ljudje, ki uživajo v uničevanju – ne se jim pustiti. Take jezijo ravno tisti, ki jim ne nasedejo.

Doroteja, žal mi je, da si imela tako slabo izkušnjo z dr. Kajumovim oz. njegovo asistentko. Saj je nočem braniti, ampak do mene je bila vedno zelo prijazna in zelo fer (enkrat mi je celo našla “luknjo” v terminih, ker zaradi službenih obveznosti nisem mogla priti ob uri, ko sem bila naročena). Morda je imela slab dan ali pa se ji res kopiči veliko dela, saj postaja dr. Kajumov vedno bolj znan in očitno tudi oblegan. Ko sem bila jaz tam, je namreč komaj dobro začel. Takrat je imel dopoldan preglede (iridodiagnostiko itd.) za tiste, ki so prišli na prvi pregled, popoldan pa terapije za nadaljnje zdravljenje.

Ko pa je sploh ta dr. Kajumov in kaj počne?

Drage damen?

Zanima me katera bi si upala na srečanje, pravzaprav vse udeležene.

Zanima me koliko ste stare?

Zanima me, ali imate otroke?

Zanima me, kako vzgajate otroke?

Zanima me, koliko izmed vas je skrega nih z sosedi?

Zanima me, koliko jih ima dobre odnose z partnerjem?

Zanima me, če se imate za pametne?

Zanima me, če ste doštudirale?

Zanima me, katera izmed vas pravi, da je njen otrok bolj pameten kot vi?

Zanima me, če sploh veste kaj bi rade od življenja?

In še bi lahko našteval, vprašal pa vas bom samo še tole:

kaj bi naredile, če bi izvedele, da bo čez en teden konec sveta? Se boste posvetili kregu na forumu?

Primož

No pa greva po vrsti:
-zakaj pa ne,nimam kaj skrivati.A,če je forum anonimen,je finta pač v anonimnosti.Če ena reče,da se pozna s tabo in lahko izve kdo je kdo,to enostavno ni prav!

-34 let

-da,tri.Eden je star že 14 let,pa zato ne mislim,da sem vredna več od tistih,ki imajo 10 let stare(to se nanaša na Dorotejin odgovor za xxx in Ljubljančanko)

-po najboljših močeh,kot pač vsi…

-niti z enim.Tudi na tem forumu se nikoli nisem kregala,ko pa sem prebrala omenjeni Dorotejin odgovor,mi je šlo na bruhanje.

-15 let dobrega zakona,upava še na 3x toliko…Nobeni ne želim,da bi mož imel palico v roki/saj veš na kateri post se spet vse nanaša/.

-samo včasih,večinoma mi primankuje samozavesti.

-visoka izobrazba in podiplomski študij

-včasih so res

-da ostane,kot je sedaj

-kreganje na forumu je oslarija! Večinoma preletim teme,kjer je veliko odgovorov.In če je v kakšnem veliko klicajev,ponavljanja črk itd.,ga pač preberem.Dorotejin odgovor me je razjezil zaradi stavka o odkritju identitete.Iz ostalih postov vidiš,da ne le mene.Šele kasneje sem se razjezila zaradi njenih ostalih stavkov in priznati moraš,da je vse skupaj res ogabno.Večkrat sem zasledila,da opozarjaš,da žaljenje ni dovoljeno…
Da ne bo pomote:nisem xxx in ne Ljubljančanka/to se najbrž da ugotoviti/.
Če bi bil naslednji teden konec sveta,prav gotovo ne bi visela na forumu.Pa tudi sicer ne bom več dolgo,kmalu mi poteče porodniška.

Tea,

nisem mislil, da bo kdo odgovoril na vsa vprašanja. Hotel sem povedati naslednje.

Učimo svoje otroke kako in kaj, a smo mi boljši?

Kar se pa anonimnosti tiče, pa Doroteje ne poznam, mogoče sem se kdaj z njo pogovarjal, žal pa moram povedati, dane vem kdo je to??

Kregate se pa slabše kot otroci, otroci so na koncu vsaj spet prijatelji. To je bil namen mojega sporočila.

Primož

New Report

Close