Najdi forum

Pozdravljeni!

Zivljenje ah to zivljenje……spoznala sem, da zal danes res ne mores dobiti redne zaposlitve, ce ne poznas in se ne gibas v krogu ljudi, ki so na polozaju! 🙁

Zmeraj sem bila borec in nikoli nisem vrgla puske v koruzo. Sedaj pa enostavno ne vem vec, kako oz. na kaksen nacin naj se poskusim dobiti zaposlitev.

Pisem prosnje na razpisana delovna mesta, kakor tudi prosnje v obliki ponudbe na najrazlicnejsa podjetja…grem tudi na kaksen razgovor, ampak vsi vemo, da je za vecino delovnih mest ze v naprej doloceno kdo jih bo zasedel.

…Pa tako mlada sem se in ambiciozna z veliko volje do dela, prilagodljiva, potrpezljiva, dovzetna za novosti….

in ta nesrecna situacija z iskanjem zaposlitve, me tako ubija. 🙁

Naj povem, da imam VI. stopnjo izobrazbe ekonomske smeri, natancneje diplomo iz marketinga. Pa sploh ni nujno, da bi delala na delovnem mestu, ki zahteva mojo stopnjo izobrazbe, sprejela bi kakrsnokoli pisarnisko delo, delo administratorke, ipd…

Vem, da bo enkrat bolje, ce ne prej kot cez 100 let! 🙂 Pa vso sreco vsem pri iskanju zaposlitve, ki so v podobni situaciji kot sem jaz!

veliko soncka vsem

tiara

Kaj pa meniš o delu v direktni prodaji? Pri nas ja možna občasna ali redna zaposlitev. Oglasi se na moj mail in posredoval ti bom podatke našega direktorja. Res je da gre za terensko delo, imaš pa svobodo, kar se tiče dinamike dela in pri izbiri delovnega okolja. Včasih sem imel do tovrstnega dela neke predsodke, sedaj pa to počnem kot svojo osnovno delo. Zanimivo. Sploh zame, ki imam rad delo z ljudmi. No, navdušen sem tudi nad proizvodom, ki ga tržimo. Sedaj se bo morda kdo odzval v stilu: “Aha, to pa že poznamo…”. Kakor komu drago. Odgovarjati niti nimam namena, morda le na kakšno smiselno vprašanje preko e-maila, pa še tega bom verjetno posredoval kar naprej na direktorja; morda bom odpisal in poslal le GSM številko, da me lahko pokličeš.

Nisem kakšen kadrovnik v našem podjetju in vse kar je za razložiti je že tukaj. Tržimo splošno uporaben artikel, ki postaja vse bolj aktualen, stranke so pravne in fizične osebe (meni so ljubše fizične, ker so glede plačil bolj disciplinirane), dela se naučite v času, ki ga v učenje vložite. Imate tudi možnost napredovati…

Uspešno iskanje dela želim.

Pa ja ne spet Kirby?

Pokliči 040 328 690

Sebastijan

Če si še prosta pokliči 031/221 073 Alenka

Draga Tiara, da te porolažim..nisi edina. Če ti po resnici povem, sem tudi jaz že skoraj obupala…Jaz imam VII. stopnjo, politologijo, odlična priporočila, izkušnje v znansvenem raziskovanju, marketingu, komerciali…pa ne morem dobiti dela! Poleg tega pa še iz Lj. nisem ampka iz Kopra, kar je seveda še slabše! Mogoče bi dobila delo za V. stopnjo, pa še to je vprašanje….

Me mika, da bi šla kar na cesto, protestirat! Iz dneva v dan se prašujem, kdo v tej državi bo sprejel odgovornost za nastalo situacijo..korupcija, afere, poleg tega producirajo kadrej, ki jih nimajo kam dati, mladim lažejo ob upisu, tako kot so nam! In to iz enega samega razloga, ker se je visoko šolstvo toliko skomercializiralo! Samo za denar jim gre, bogi ljudje pa ne bodo dobili dela, ker vse kar se pri nas dogaja je to, da eni isti skačejo iz stolčka na stolček! Za nas mlade, pa še dolgo ne bo prostora! reorganizacija in racionalizacija uprave, pa taka!

lp, l.

draga I.,

čakaj, čakaj, imaš VII. st. izobrazbe, živiš v Kopru, kjer je možnosti za delo in zaslužek več kot po Sloveniji, ti pa takole….
Za vse je kriva država, za vse tvoje težave so seveda krivi drugi. Takih s politologije je že preveč, seveda, vsi bi nakladali in bili za to še plačani.

Kaj čakaš, s svojimi priporočili in izkušnjami lahko odpreš svoje podjetje in potem ugotoviš, če si res tako sposobna kot trdiš.

LP, Mario

New Report

Close