Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Žalovanje in slovo ni bila moja biljižna oseba vendar me je vseno bolelo pri srcu

ni bila moja biljižna oseba vendar me je vseno bolelo pri srcu

danes se je med trzinom in domžalami zgodila nesreča, zlak se je zaletel v avto, nič hudega sloteče sem mislila da je valk samo cuknil in da bomo šli naprej ko se je kar naenkrat pokadilo in se usatvili, vedela sem da se je zgodilo nekaj hudega

nekaj časa smo še sedei na valku pote pa so nas izkrcali. ko sem se bižala razbitemu avtu ni bilo nikejr videti nikogar mislila sem si, verjetno je pa srečen konec vendar vedno bolj ko sem se približevala sem videla žensko ležati v travi in polno ljudi okrog, takrat me je zaboelo pri srcu in seveda mislila na najboljše prihiteli so reševalci in rekli da je mrtva, v tistem trenuku pa šok

najprej sem pomislila na svoje in molila da se kdaj komu od mojih bližnih karj takega ne pripeti takoj v naslednjem trenutku ko se slišala koliko je gospa stara pa sem posmislila kaj je ona pustila ob svoji smrti, izvedela sem da je psutila moža ter dva otrka 18 let in 5 let.

čeprav je nise poznala me je vseeno ob pogledu kako spokojno je ležala v travi, kot ji neb bilo nič kot bi želela samo si odpočiti a vendar le tako kruto i resnično da je res počivala v tavi vendar je v tej travi tudi zaspala za vedno. moram priznati da me je kar prizadeo.

morala sem povedati in se razpisati
njeni družini moje sožalje gospe pa naj počiva v miru in naj ve da jo je imelo veliko ljudi radi

ja, menda je hitela, da ne bi zamudila službe. Pa kolikor vem, ni bila ravno neka superpomembna direktorica, da je ne bi mogli eno minuto pogrešat. Kaj, če bom enkrat jaz na njenem mestu?

oprosti, daljna soseda, tvoj komentar je popolnoma neprimeren.

Jaz sem jo poznala in je bila zelo v redu ženska in mamica štirih otrok: dveh že malce starejših in dveh 3,5-letnih dvojčkov. Sploh si ne morem predstavljati, kaj doživljajo.

Iskreno sožalje in veliko poguma jim želim.

naia

rada bi samo pripomnila da je moj prijatelj delal obdukcijo an njej in mi je rekel da ima dva otroka no kakorkoli mnogim je pustila grenak pečat, tudi meni ki je nisem poznala vendar videla tam počivati

Gospa je bila mamica 4-ih otrok tako, kot je napisala naia.

Sožalje družini in vsem prizadetim.

in kaj je bilo tukaj neprimernega? a to, da sem samo hotela povedat, da je bila preprost človek in se je morala točno ob določeni uri javit v službi, še prej pa doma vse postoriti? sicer bi jo morda vrgli iz službe, kot toliko drugih. jasno, če si nekje više, je prav vseeno, kdaj prideš v službo.

Ja, res je bila krasna mamica 4-ih otrok.
Včeraj sem šla prižgat svečko. Zjokala sem se kot že dolgo ne.
Na pogreb nisem šla, ker mi je bilo preveč hudo in sem ta čas preživela s svojim sončkom.

Pa ne razglabljajte zdaj, zakaj se ji je mudilo – vsem se nam kdaj mudi (v službo, v vrtec po otroke ali pa kam drugam) ali pa včasih nismo tako pozorni. Na žalost nesreča nikoli ne počiva.

Ohranimo spomin nanjo in na njeno družino.

New Report

Close