Najdi forum

NEZVESTOBA

Kako spoznati oz. kako se obnaša partner ali partnerka ko vara ?
Namreč slutim , da me partner vara nimam pa trdnih dokazov, normalno se obnaša, le prihaja ob čudnih urah domov ? Kaj mislite o tem ?

In kaj pravi kje je bila takrat?

Kaj ni stvar čisto preprosta?
Edina rešitev je, da ga enostavno vprašaš. Le na tak način boš prepodila dvome in neprespane noči, ko se žreš in razmišljaš če te vara.
Tudi če se ti bo zlagal in se bo odmikal odgovoru boš prepoznala odgovor po izrazu na njegovih očeh, načinu kako se ti bo izmikal, …
Spopadi se s strahom in tudi če bo resnica kruta boš vsaj vedela pri čem si.

Ja, Sabina…. se cist strinjam s tabo. Navsezadnje pa ste zenske res en detektor lazi na dveh nogah… Sami, veliko lazje bi prenesla odgovor iz ust partnerja kot pa ce bi kje drugje izvedela in se neki… ne napadaj ga z vprasanji, ker ce ti je navsezadnje le zvest, bi mu s tem pokazala, da dvomis vanj. To pa tudi ni uredu, ane!?!

s prijatelji na pijači

Stvar je takšna, zna zelo dobro igrati, nobena kretnja ga ni izdala ko sem ga vprašala, če me vara, pravi le da mu ena punca ful teži in jo zaman poskuša odvrniti od sebe. Je mogoče , da se fant ne more rešiti nezaželjene veze ?

Hja no, pri moji je cist isto… Ves kaj sem pol naredil? Tu, prek interneta, sem spoznal eno prijateljico in mi je zacela prek mobija (sms) posiljat lubcke. Hehe… kaj drugega, dajmo to pokazat (za zacetek samo povedat) punci. In je zacel mal tud njo ljubosumje dajat… Pol pa ko je vidla, kaj ona men dela, je pa mal prekinla stike z njim in tud se bolj sva se ujela. Res pa je, da stikov z njim se sedaj ni cisto prekinla, naju je pa to vseeno zblizalo in nama vlilo novih moci, potrebnih za zaupanje…

A ima smisel vztrajat v vezi, kjer si prepričan, da ima partner še nekoga?

Ce si PREPRICAN, DA IMA (to ti je tam nekje 100 – 110%) se nekoga… pol se ne splača. Vsaj jaz nebi vztrajal…

Nisem prepričana, da me vara, če bi bila prepričana, bi drugače premišljevala, čeprav je tvoje vprašanje zelo zanimivo, kjub temu ni lahko kar odkorakati in pozabiti na vse…,

Jest nikakor ne bi vztrajal v razmerju, kjer bi vedel, da me partnerica vara. Tudi ce bi slo za enkratno avanturo, bi bil to zame ociten znak, da me ne ljubi toliko kot bi bilo potrebno. Tudi ce bi vztrajal in bi bilo nekaj casa v redu, sem preprican, da bi prej ali slej prislo do razkola take zveze, saj ni prave ljubezni.
V primeru, da si s tem clovekom tudi sam bolj tako, mogece le zaradi seksa, pac vztrajaj dalje, saj ga ti tudi varas, ceprav ne dobesedno. Vendar ce custva niso izkrena je to zame enako, kot telesno varanje.

Ce povzamem, ce ga res ljubis ali jo ljubis in te prevara, je bolje koncati, ker ce ne te bo samo se bolj prizadel. V primeru, pa da ga ne ljubis, je ne ljubis, ti je pa najbrz ze tako ali tako vseeno.

samo

Sem sam imel podobno izkušnjo. Če si dovolj rahločutna boš že vedela kako in kaj. Da je s prijatelji na pijači je najbolj beden izgovor. Jaz sem to ugotovil takoj, ko se je začelo dogajati. Sprememba v vedenju, obnašanju do mene. Dobil sem jo pa na zanimiv trik, da mi je vse povedala. Lahko tudi sama probaš. Rabiš pa kr neko mero igralskih sposobnosti Če želiš ti ga opišem.

Allure, sama nisem nek dober igralec, je pa zato moj fant, ki se nikor z vedenjem ne izdaja, zelo bi bila vesela kakšnega tvojega nasveta, lahko mi pišeš na email [email protected].

Moje vprašanje je bilo kako prepoznati če te partner vara, še enkrat ponavljam, da jaz osebno nisem prepričana, da me, ker če bi bila v to 100% prepričana ne bi se obremenjevala , enostavno bi odšla iz njegovega življenja, je tako ?

Pri meni je bilo takole: 1. Ljubosumnost (name seveda), vse to kar je počel sam je obotževal mene. (Npr. ne na pijačo s kolegicami, ne oblečt kake oprijete majčke, da me slučajno ne bi kdo pogledal – hočem povedat, da me je hotel le zase, ker se je bal, da bom to kar je storil on pravzaprav počenjal on počenjala jaz). Še to: preden sva pričela s sexom, me je občudoval, včasih sem mislila, da se mu bo od občudovanja in hvaljenja (kakšna postava, prsi…..) po domače zmešalo. Ko se je to zgodilo prvič mi je pa dalo misliti. Zakaj to počenja? Zato, ker me je prevaral sedaj pa se je bal, da ne bi tega tudi jaz storila.Meni seveda ni preiznal tega. Ker sem pa bila trdno prepričana, da me je prevaral, sem ga pustila. Sedaj ima s tisto punco katero me je prevaral resno razmerje. To sem pa izvedla šele po tem ko sem ga pustila. Lepo kaj ne!

Lahko tudi tukaj, da bo še drugi vedeli kako naj se to naredi

jaka

Allure, nisem sigurna, če si dobil feedback preko tvojega email-a, prosim sporoči mi, če nisi, da ga še enkrat pošljem!

sami

kaj pa če ti prizna, da te je prevarala?

A prav vidim datum 24.1.01?!!???!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close