Najdi forum

nezvesti, ki ljubijo svoje partnerje?

Kdo da je med in mleko? Je… kot pokvarjena lajna! S povdarkom na pokvarjena.

mensezdi…
Re: srečno poročeni moški, ki so nezvesti?

05.11.12 11:59

Navedeno
medinmleko
Nekaj mi ne da miru….

Nekje sem brala o 7 največjih zmotah o varanju…in tam lepo piše:
Mit, v katerega zelo pogosto verjamejo predvsem tisti, ki varajo, vendar ne drži povsem. Vsaj ne pri moških. Veliko moških, ki ljubijo svojo partnerko in imajo z njo odličen seks, nikoli ne izpusti priložnosti, da bi spali z drugo žensko. Vendar nikakor ne gre posploševati. Neka raziskava je pokazala, da je 56 odstotkov moških, ki varajo svoje partnerke, doma zelo zadovoljnih. Tako je zatrdilo le 34 nezvestih žensk.

To pomeni da jim prav nič NE MANJKA a kljub temu varajo…
Vedno sem si predstavljala, da so nezvesti izključno tisti, moški in ženske, ki imajo slab partnerski odnos.

Glede na statistiko bi morali moški partnerji nezvestim ženskam največkrat odpustiti nezvestobo, ker so nanjo imeli vpliv. Ženske partnerke je pa ne bi smele odpustiti moškim varalicam, ker za nezvestobo v več kot polovici primerov sploh niso krive one?

Kaj se vam zdi?

..men se zdi, da smrdi, to ne more biti! Da bi se zdrav, v hlače vs**l, kar iz prazne mm… Ti vse to, kar pogrevaš v tejle svoji “novi” temi, še kako dobro veš, ampak, ker ni zadost prometa na monu, to vedno znova in znova pogrevaš. Zato mi nekaj smrdi. Si dopisna sodelavka, Mona?

http://med.over.net/forum5/read.php?275,7772858

Tule imaš, padoštudiraj gradivo o svoji že 275-krat objavljeni logiki.

@medinmleko

mislim, da je prišel čas, da napišeš knjigo o vsem, kar si tukaj pisala. Pa da vidimo kaj hočeš povedati. V celoti.

…samo ven črtaj na nek način ljubijo in vstavi na noben način ne ljubijo, pa bo.

In to, da ljudi drži skupaj v eni tretjini primerov celo ljubezen, je tudi res. Skupaj jih lahko drži karkoli, pa tisto nima nobene povezave z ljubeznijo, kar poglej število porok napram število ločitev, ni ti treba biti doktor znanosti, šteti pa znaš…

Imaš pa prav o tem, kako so pojmovanja ljubezni zares različna! Kar sebe poglej, recimo, pravo čudo od definicij in pojmovanja, res. Ali pa vzemi na primer za razširitev pojmovanja ljubezni recimo, kakšno dekle na klic, ki reče svoji stranki v odhajanju; kako zelo vroče se midva lahko ljubiva, pridi še kdaj, dragi!

Ojoj, problem nastane ko nekateri ljubijo svojo ženo in z lahkoto snamejo še kakšno, ki rada da???? Od kje pa ta ideja, da taki ljubijo svojo ženo? Razen, če ljubi zate resnično pomeni ravno karkoli, vse tako kaže. A da je to možno, ko premisliš?

Res neverjetno, kaj vse ne poveš. Gotovo si blond.

Odgovor Tessi:

Vzrok ali povod varanja….to je bilo vprašanje, ki sem ga premlevala tudi pri psihoterapevtki:) Nazadnje sem prišla do zaključka, da sem našla vzrok, pri neki situaciji (ne bom tukaj o njej), ki je nama precej spremenila normalno življenje,….pri meni pa je povzročila spremembe v razmišlajnju in čutenju sme sebe…pravzaprav lahko rečem, da sem končno postala tisto, kar sem….prej nisem bila, zaradi vseh navlak, ki sem jih prenašala osebnostno….Na ćalost lahko rečem, ker mi je žal da sem prizadela s tem človeka, a vendar, najina skupna pot je k temu prispevala…..ko sem se nehala podrejati in postala to kar sem, nisva bila več kompatibilna…..to je razlog pri meni:)

“Anonimni uporabnik”…

..pa ti si fenomen! Znaš ocenit človeka tik-tak…

Če se ti zdi, da sem pokvarjena, ker veliko berem in razmišljam…v redu. Naj ti bo. Res obvladaš.
Če se ti zdi da sem pokvarjena, ker me begajo različne informacije, ki jih izvem, ko tako berem vse živo in poslušam ljudi, tudi prav. Res obvladaš….Ko na monu povprašam za koga, ki ima konkreten problem, sem tudi pokvarjena…Uf! Res je zanimivo biti pokvarjen, če hočeš komu pomagati…

Če se ti pa zdi, da pišem o istih zadevah, pa lahko rečem samo, da nimaš pojma, ker gre za različne teme. Vsebinsko SO različne…. Kar izvoli, preberi, po tvoje 276-tič…če ti 275-krat očitno ni nič nucalo, Mona. Aja, obstaja možnost da ne znaš brati? Se da naučiti, le male sive celice uporabi.

Nisem dopisnica MON-a, anonimna Mona!

@nekaj

hvala za odgovor. Najpomembnejše je, da človek živi sebe in ne življenja drugih. Svoboda osebnosti in samouresničevanja je v partnerstvu izjemnega pomena. Žal je res, da vedno ni sprejeta s strani partnerja in takšna zveza nima prihodnosti.
Res pa je tudi, da nekateri prav s tretjo osebo spoznajo sebe, včasih tudi za ceno bolečine, ki jo povzročijo partnerju.Kakorkoli, vesela sem zate, da se ti je dobro izšlo.

…samo ven črtaj na nek način ljubijo in vstavi na noben način ne ljubijo, pa bo.

In to, da ljudi drži skupaj v eni tretjini primerov celo ljubezen, je tudi res. Skupaj jih lahko drži karkoli, pa tisto nima nobene povezave z ljubeznijo, kar poglej število porok napram število ločitev, ni ti treba biti doktor znanosti, šteti pa znaš…

Imaš pa prav o tem, kako so pojmovanja ljubezni zares različna! Kar sebe poglej, recimo, pravo čudo od definicij in pojmovanja, res. Ali pa vzemi na primer za razširitev pojmovanja ljubezni recimo, kakšno dekle na klic, ki reče svoji stranki v odhajanju; kako zelo vroče se midva lahko ljubiva, pridi še kdaj, dragi!

Ojoj, problem nastane ko nekateri ljubijo svojo ženo in z lahkoto snamejo še kakšno, ki rada da???? Od kje pa ta ideja, da taki ljubijo svojo ženo? Razen, če ljubi zate resnično pomeni ravno karkoli, vse tako kaže. A da je to možno, ko premisliš?

Res neverjetno, kaj vse ne poveš. Gotovo si blond.[/quote]

O.k. očitno precej zapleteno pišem…Oprosti.

Zanima me KJE sem napisala kakšno definicijo ljubezni in KJE se pisala o SVOJEM pojmovanju na različen način?

Če še enkrat ponovim: pišem o tem, kar se mi ne zdi običajno a se kljub temu dogaja in je del realnih življenj. O SVOJEM pojmovanju ljubezni pa nisem prav nikjer pisala.

Dejstvo je, da poznam moške, ki tako dobesedno povedo, kot sem vam napisala…Povedo, da srčno ljubijo in občudujejo svoje žene (ker so lepe, pametne, čudovite matere, izobražene in kar je vsega lepega…) in jih seveda nikdar ne bi zapustili a se vseeno ne želijo upreti kakšni, ki jim prekriža pot in to ne samo eni, pač vsaki, ki je dovolj luštna in zanimiva. Zakaj pa ne?..še rečejo. Za njih seks pač ni nujno povezan z ljubeznijo. Slučajno sem imela čast poznati tudi kakšno boljšo polovico takih modelov. In verjemite da so kar privlačne ženske z vsemi temi kvalitetami, ki jih na njih vidijo njihovi možje. Seveda me je enkrat en tak moški po zgledni dozi mojega zgražanja zaradi takega pojmovanja ljubezni, vprašal, ali sem res tako plehka, da seksam samo s tistim, ki ga ljubim…Ostala sem brez komentarja in nato na tem mestu odprla novo temo[/i]

… s stokrat prežvečeno vsebino.

kako plehka tolažba varalic…pa koliko jih nasede na to plehkost, ne morš da verjameš, kaka vsessplošna plehkost

New Report

Close