Nežnost-prezahtevnost-pomoč
Perla,
je več vrst sanj, morajo biti realne, vsekakor,
in vedeti moraš kakšna so tvoja pričakovanja……no pa smo kle…., jaz bi raje rekla, da je potrebno živeti brez pričakovanj, torej; oz. z glavo vedeti realno kaj lahko iz dane situacije pričakuješ, in potem se ti ne more hudega pripetiti….., brez pričakovanj = brez razočaranj!
Zakaj pa ne sanje z realnimi pričakovanji seveda?
Poizkusi….in svet bo lepši!
Pika
p.s: a upanje si tud že opustila?
Dragi Sašo,
lepo in pošteno od tebe , da ti je zgoraj napisano osnova za zakon, ind a brez tega ne moreš živet, srečna mora biti tvoja izbranka. Upam samo, da zna iz srca ceniti to kar ima, in ti to tudi pokaže! Izgleda , da si eden izmed tistih procentov fejst fantov, ki znajo še vedno ceniti življenje kot tako: Jaz npr: se trudim, da me ta nori svet ne posrka z svojo noro hitrostjo in enim samim ciljem: imeti čimveč denarja in za ta cilj reskirati vse….no way, cenim druge vrednote , kot so poštenost, iskrenost, prijateljstvo( kaj je že to ) / včasih se vprašam ( kam so se poskrili le kam so odšli ), kajti , zame je iskreno prijateljstvo tako pomembno kot kruh in voda za življenje, vendar mnogi dan danes tega niso sposobni dajati. Se strinjaš?
Ok, sašo oglasi se še kaj, prijeten sogovornik si
Pika
Joj Perla, OPROSTI, res ni bil moj namen biti pikra…., se opravičujem, če je tako izgledalo, samo jaz osebno res ne bi mogla živeti brez sanj- sej mislim, da imava obedve prav…se strinjaš? Jaz vem kaj hočeš ti povedat- realnost in nič drugega- kaj pa če je ta realnost preklemano kruta? Kaj pa potem? Jaz se takrat zatečem v sanje, realne seveda, in če se mi te sanje tudi uresničijo…si predstavljaš kako zmagovalno se takrat počutim?
Oprosti še enkrat.
Pika