Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Nezgodno zavarovanje otrok

Nezgodno zavarovanje otrok

Radi bi zavarovali naša dva otroka, ki hodita v vrtec. Naj poudarim, da ju v vrtec vozimo z avtom (skupaj cca. 90 km vsak dan).
Prosil bi vas za nasvet katero zavarovalnico izbrati, ker je veliko ponudb in še več drobnega tiska ob njih (če ne smete delati reklame, prosim za odgovor po mailu).

Najlepša hvala,
Mihi

Naprošam vas za vaš email.Lepo pozdravljeni, Bruno [email protected]

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Pozdravljeni, bi lahko, prosim, nasvet Mihi poslali še na moj mail? Hvala, Maja.

Lahko napišete kaj vas konkretno zanima.
Pozdrav, Bruno [email protected]

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

3 otroke imamo v vrtcu, enega v šoli. Vsi so dobili veliko različnih ponudb nezgodnega zavarovanja. Prvega otroka smo v vrtcu že imeli 2x zavarovanega, ostalih pa še nikoli. Zanima me, na kaj naj bom pozorna pri ponudbah zavarovalnic, da bom lažje izbrala. Malo me tudi bega vprašanje zakaj sploh zavarovati otroka? Samo zato, da bo dobil denar, če bo poškodovan?
Hvala za odgovor in lep dan, Maja.

Tudi jaz se sprašujem,zakaj svoje štiri otroke vsako leto nezgodno zavarujem.Ne vem,vsak se odloči po svoji vesti.
Drugače pa so premije in kritja pri vseh zavarovalnicah pribl. podobna,na droben tisk pa pri otroških zavarovanjih ni potrebno paziti.
Upam, da sem odgovori tudi mihiju na njegovo vprašanje,Lepo vas pozdravljam,Bruno Šneberger [email protected]

ali lahko eno leto stara otroka nezgodno zavarujem ker na netu po obisku zavarovalnic nikjer nisem opazil tega.

lep pozdrav jože

Lahko g.Jože.Obstajajo kvalitetna zavarovanja tudi za predšolske otroke,premije pa lahko izbirate.
Lahko mi pišete,pa vam naredimo izračun.
Prijeten dan, Bruno

Katera pa so kvalitetna zavarovanja? Gremo kar na Zav.Triglav ali na katero drugo zavarovalnico vprašat? V vrtcu so nam povedali, da naši otroci letos niso nezgodno zavarovani, zato moramo za to pač sami poskrbeti…in potem bi radi seveda nekaj kar je v redu, koristno…

Pa lep dan!

Napišite mi,kateri vrtec je to,pa se pozanimam.Ponavadi vsak vrtec ponudi staršem vsaj tri nezgodne pakete otroških zavarovanj različnih zavarovalnic.Mogoče pa so na vaš vrtec letos pozabili.Zavarovalnica Triglav bo kar dober izbor.
Prijeten dan tudi vam!

Pozdravljeni,

ker sem zamudila zavarovati otroka 4 leta in 12 let v začetku šolskega leta me zanima ali obstaja kakšna zavarovalnica,ki krije zavarovanje od dneva vplačane premije in ni vezana na šolsko leto?

Hvala za odgovor.

Da,zavarovanje otrok kot ga zelite lahko sklenete kadarkoli.Ponuja ga kar nekaj zavarovalnic,lahko vam pripravimo kak izracun.
Lepo pozdravljeni,Bruno

New Report

Close