Najdi forum

Prosim, pomagajte: skoraj eno leto dobivam vsakodnevno klice ali sporočilo na GSM, izpiše se štev. klicatelja. Pokličem nazaj, dvigne klic in čaka… Vem, da na Mobitelu lahko klicatelja opozorijo, vendar ne povedo, kdo to je – mene pa zanima, kdo je manijak, ki mi greni življenje. V tel. imeniku te številke ni, iskala sem že po spletu, pa brez uspeha. To se dogaja res vsak dan, ob različnih urah dneva. Kako lahko izvem, kdo to je?
Hvala za odgovore,
Temna

Morda bi lahko klicala s kaksne druge stevilke na njegovo, ali se bolje, morda bi lahko poklical kdo drug, recimo s pretvezo, da dela kaksno anketo za to ali ono?

Drugace pa mislim, da obstaja moznost, da Mobitel blokira njegove klice in SMS-e, vsaj s te stevilke, ki jo poznas. Ceprav, ce je toliksen psiho, te lahko potem zacne klicati s kaksne druge stevilke.

ja, sem klicala nazaj z raznih drugih telefonov – pa se očitno ne oglasi, če štev. ne pozna! Niti toliko se ne spozabi, da bi rekel / ali rekla / prosim… In to traja že od novega leta.
Pa hvala vseeno,
Temna

Copy/paste…. če ti kaj pomaga:

RE: nadlegovanje (Petra Žvab, 2/11/2006)

> Zaradi nadlegovanja bi rad blokiral telefonsko številko klicatelja.
>

Spoštovani Mitja,

razumemo, da je prejemanje neprimernih klicev lahko neprijetno.
V primerih nadlegovanja vam lahko pomagamo, če nam pošljete pisno prijavo. V dopisu navedite čim več podatkov o nadlegovalcu, točne datume in ure prejetih klicev ter morebitno vsebino nadležnih klicev. Zapisati je treba najmanj pet dogodkov, pri katerih mora biti zveza vzpostavljena, da se klic zabeleži na Mobitelovi centrali.

Pripišite podatke naročnika in dopisu priložite fotokopijo osebnega dokumenta ali Mobicertifikata.

Pisno pritožbo o nadlegovanju nam lahko pošljete po pošti na naslov: Mobitel, d. d., Oddelek za spremljanje prometa, Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, po faksu na številko (01) 472 23 95 ali prek e-pošte na naslov [email protected] (priložite scan dokumenta). Podatke iz vaše pritožbe bomo podrobno preverili in ukrepali v najkrajšem možnem času.

Prijazen pozdrav,

Petra Žvab

Poskusi s klici sredi noči; tud če se ne oglasi, bi ga to moglo mal znervirat 😉
Hecam se, napiši pritožbo, Mobitel mora posredovat – mislim, da klicatelju sporočijo naj preneha, če se zadeve ponavljajo pa ga lahko tudi izklopijo…

morda ga prijaviš policiji, nadlegovanje je kaznivo, mobitel pa ga na zahtevo policije lahko izsledi…

Lp

Ne morem verjet, da že slabo leto vsak dan to prenašaš. Za pritožbo na mobitel si pa menda že tudi slišala. Ukrepaj!

sem imela isto težavo…. menjaj številko:)

ali pa napiši njegovo številko na vse forume, pa da mu malo vrnemo:))

Takoj bi ga prijavila na policijo. Nobeno govedo me nima pravice nadlegovati.

mene je tudi začel nekdo nadlegovati.

pa sem mu MIRNO povedala,
da
– imam veliko časa
– da me NE MOTI, če kliče
oziroma, da me še zabava,
da lahko pokliče vsak dan
kadarkoli,
da bova malo poklepetala, če želi
ali pa, če je bolj sramežljiv je lahko tudi samo tiho
ker
na koncu meseca bo le on plačal račun.

in je takoj nehal.

tako, da ko te pokliče,
mirno vprašaj kdo je,
potem pa pusti telefon odprt, da mu tečejo impulzi.

Nas je tudi večkrat nekdo klical sredi noči. Puščala sem telefon odprt, ko pa mi je presedlo, sem poklicala na informacije in povedala, kaj dela. Niso mi povedali imena, so pa rekli, da bodo poskušali pomagat. In res se je nehalo.

Men pa neki ni jasno…….že celo leto te tkole en zaj….po telefonu, ti si se pa zdaj spomnila, da ukrepaš???

In druga stvar: zakaj kličeš nazaj, ker očitno si se v tem letu že to številko naučila na pamet…..

če objaviš njegovo številko ne bo kaj veliko pomagalo.Dejstvo je da so to manjaki, ki kupijo telefon-mobi varianto, na črpalki in potem ta telefon uporabljajo samo za izživljanje, zato se tudi ne javijo, če ga kličeš iz drugega telefona.
V bistvu če kupi telefon na črpalki, nimajo njegovih podatkov niti na mobitelu..

leja, ne živali primerjat z ljudmi, so velik bolj inteligentne. s tem žališ živali

Tudi, če kupiš telefon v katerikoli trgovini npr. Big Bang-u, nimajo tvojih podatkov.

New Report

Close