NEZADOVOLJSTVO Z DELOM CSD-ja
Pozdravljeni,
kot skrbnik očeta, ki mu je bila s strani sodišča v celoti odvzeta opravilna sposobnost, se pri svojem skrbništvu srečujem s (pre)mnogimi težavami. Največjo težavo pa mi povzroča prav pristojni CSD (Center za socialno delo),ki mi onemogoča oziroma otežuje opravljanje skrbništva, povzroča obilico dodatnega dela ter greni življenje.
Če ima kdo podobne težave (in seveda nasprotno, če ima kdo s kakšnim CSD odlične izkušnje), naj me prosim v smislu izmenjave informacij/izkušenj/pravic/ugodnosti kontaktira na email([email protected])ali pokliče na gsm 031-686-600.
Lep pozdrav.
Janez
Pozdravljeni!
Razumem vaše težave,kajti niste edini,ki jim center za socialno “pomoč” povzroča težave.
V kolikor za starša skrbite tako kot vam nalaga zakon,vam toplo priporočam,da si najamete odvetnika,ki vam bo pomogal urediti omenjene zadeve.Kajti v nasprotnem promeru boste imeli težave tudi pri dedovanju.
Povežite se tudi z patronažno službo v vašem kraju,ki je edina kompetentna za stanje vašega očeta in na podlagi tega,lahko poda ustrezno mnenje o zdravstvenem stanju vašega očeta(seveda v kolikor bi to odvetnik zahteval).
Predlagam pa vam tudi,da si najmete nagovalko,ki ni povezana z centrom za socialno delo in bo ustrezno skupaj z patronažno sestro skrbela za vašega očeta.Patronažno sestro lahko zahtevate od lečečega zdravnika vašega očeta,negovalko pa najamete sami.
V kolikor ste iz Savinjske me lahko kontaktirate na telefonsko :041986120
Želim vam veliko sreče in lep pozdrav!
“V kolikor ste iz Savinjske me lahko kontaktirate na telefonsko :041986120”
Smem vprašati, ali nudite pomoč ostarelim na domu. Če jo, me prosim kontaktirajte na mail:
[email protected]
Hvala
Pozdravljeni,
Kot študentke podiplomskega študija na FDV, delamo raziskovalno nalogo in bi vas v imenu skupine prosila, če lahko izpolnite tole kratko enketo.
Hvala že vnaprej in lp.
link do ankete http://www.1ka.si/socialnidelavci
Bojana Petan