Nezadovoljstvo
Kako si pomagat,naj vztrajam ali pustim vse skupaj.?
Ko si nenehno nezadovoljen on partnerju,ko mu govoris kaj te moti,kaj si zelis on te pa ne slisi,ko so mu prijatelji
bolj pomembni,zaveda se napak,naredi pa nic,oz misli,da ne pocne nic takega,kar skodi najinemu zakonu.
Primer: iz sluzbe gre veckrat do prijateljev (3x ,4x na teden)cc 6h,domov prihaja vinjen,sicer ni agresiven)me pa strasansko moti.gre spat en seveda se iz moje strani zacne prepir.
Veckrat izkljuci tel,ker pravi,da mu tezim.
Rada imam dogovor,ce rece,da pride ob doloceni uri,se tega velikokrat ne drzi.
Oba sva v sluzbi,placevanje poloznic in vse ostalo pa vodim jaz,od moje place meni ne ostane skoraj nic,ker vecji del prispevam jaz,tudi zato mu govorim kako naj bi uredila finance,on pa se skoz zgovarja,da je dolzen prijatelju(je ze tudi prijatelj prisel na vrata glede njegovega dolga)povedati pa mi noce nic konkretno.
On mesecno prispeva 500 eur od svojih 1.100 eur
Spolne odnose imava 2x ,3x na leto,pa se to na mojo pobudo.
Jaz si zelim redne spolne odnose,ker pa se vedno vraca domov od prijateljev vinjen,tega ni!
Vrtim se v zacaranem krogu,pocutim se nezadovoljna,zgubljam samozavest,velikokrat sem zalostna,ker me zanemarja.
Do najinega otroka je nezen,in dober ocka.
Koliko je mozno skrijem pred otrokom prepir oz.je ze tudi otrok opazil,da smrdi na alkohol.
V vrtcu je imel risbico,ki je bilo napisano da ima rad sestre in mamo,ko sem vprasala kaj pa ocka imas rad,je pa odgovoril,da ocka pije pivo,in ga udari po riti,ce ni priden.
Ali naj vztrajam v tej zvezi zaradi otroka,da bo imel oba starsa,ali lahko naredim vec skode kot koristi?
Prosim za odg.
Spoštovani,
prosim, preberite naslednje teme: Nasilje, alkohol in ljubosumje, Fantovo pijančevanje in prijateljevanje, Strah in žalost, Kako izboljšati odnos s partnerjem. Pri vseh je rdeča nit problem z alkoholom. To je sicer samo simptom drugih težav, a dokler ga ne bosta odstranila (izključno s pomočjo terapije – niti slučajno ne poskušajte sami, ker se boste samo še naprej vrteli v začaranem krogu), se resnega dela na odnosu ne morete/moreta lotiti.
Ker vam bo verjetno ostalo še kako vprašanje, me lahko ob delavnikih pokličete za neobvezen pogovor in posvet, kako naprej.
Lepo vas pozdravljam,