Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo NEVRODERMITIS

NEVRODERMITIS

pozdravljeni

Kaj svetujete za nego kože pri nevrodermitisu za 6 mesečnega otroka?
Ali je arganovo olje priporočljivo, kaj pa svetlinovo?

Hvala za odgovor!

Koža (vsakršna) potrebuje vlago in ne maščob. če ima koža dovolj vlage, se sama dovolj masti.

Olja torej odpadejo, priporočam vam čim manj strupene kreme brez parafina. Najboljši so izdelki, ki imajo bazični pH. Zdrava koža je namreč bazična (in ne kisla, kot nas že leta prepričuje kozmetična in farmacevtska industrija), poleg tega pa glivice, bakterije, virusi … ne marajo bazičnega pH. Glivice in balterije pa so pri dermatitični koži vedno prisotne.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Najprej hvala za vaš odgovor!

Sem gledala po trgovinah, pa nisem našla krem z bazačnim Ph….ali sem iskala v napačnih trgovinah????

Vprašala bi vas, če priporočate izdelke LAVERA NEUTRAL BABY&KINDER?
Losijon LAVERA NEUTRAL BABY&KINDER ima naslednje sestavine:

Sestavine CTFA/INCI

Water (Aqua), Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol*, Squalane, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Hydrogenated Palm Glycerides, Canola Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Lecithin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Lysolecithin, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Tocopherol, Xanthan Gum, Hydrogenated Lecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Betaglucan, Ascorbyl Palmitate

* sestavine iz certificirane biološke pridelave

BDIH certifikat • pH vrednost: 5,0-5,5 • olje v vodni emulziji • vegan

Kaj menite o tem losijonu?
Verjetno ne smete delati reklame, a osebno mnenje je verjetno dopustno 🙂

Zelo bi vam bila hvaležna, če mi lahko vi svetujete kakšno kremo za dojenčico!

S Spoštovanjem!
Hvala!

Ta losjon je brez parafina, ima pa prekisel pH (5 do 5,5,).

Za več informacij (imena izdelkov) pokličite v ordinacijo.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close