Najdi forum

Pozdravljeni, moj problem je, da nikakor nemorem dobiti fanta. Moje prijateljice koncajo dolgo vezo, ko vec negre pa so cez pol leta spet v vezi, ki traja, jaz jih pa samo gledam in drzim svecke. Nemorm vec. Ko koncno spoznam nekoga, ki mi je vsec in jaz njemu pa se izkaze, da hoce samo sex, kar seveda od mene takoj ne bo dobil. Nevem vec kaj naj, na koncu sem ze, jokam cel dan, kako ni nobenega zame. Enostavno nimam za koga zivet, tesko je. Drugace sem pa zelo odprt clovek, hitro se ujamem z vsemi, samo nevem zakaj hocejo vsi samo sex, res cisto nobenega pametnega…..

obupana12, js pa iščem punco, pa če nama mogoče uspe navezati stik 😉 Od kod si in koliko let imaš?

Kako prideš do te ugotovitve, da tip hoče od tebe samo seks? Ti tip to direkt pove že na začetku ker pogovor hitro nanese na to temo? V normalnih okoliščinah sploh ni treba, da se na začetku pogovarjaš s tipi o teh stvareh. Bistvo je, da se imaš z nekom lepo ker greš z njim na sprehod, v kino, na nek hrib ali kolesarit. Pravzaprav gre za prijetne občutke z nekom, ker počneš vse lepe stvari ki niso seks. Šele ko v tej fazi ugotoviš, da se imaš z nekom lepo, počasi potipaš kaj si kdo od vaju želi (samo seks ali kaj več) in od tukaj naprej vidiš ali je tip primeren zate ali ne. Se kdaj vprašaš ali si človek kakršna želiš biti? Morda si lepa punca a premalo samozavestna? Veliko tipov si želi seksualno izkušnjo z lepo žensko, ampak da si bo pa tip želel še kaj več od ženske (kot le seks), pa mora ženska pokazati, da ima še druge atribute kot zgolj lepo telo. Tukaj lahko prištejem zraven še samozavest, lastno mnenje o stvareh, zmožnost aktivne debate in postavljanja zanimivih vprašanj, ženska mora vedeti kaj si želi v življenju in delati vse v tej smeri, da ji to nekako uspeva. Taka ženska pritegne pri tipu še kaj več, kot le kri v hlače. Prepričan sem, da ta svoj “obup” kot ga opisuješ nezavedno kažeš tudi navzven in verjami da tip to opazi. Zanj nisi več tako zanimiva za neko resnejšo zvezo, saj vidi naravnost v tvojo dušo, njeno prizadetost in ker se tip ne počuti ravno kot rešitelj osamljene travne bilke (ker pričakuje od ženske nekaj več), ti morda da jasno vedeti da nisi material za resno zvezo, ampak se pa ne bi uprl ponujeni možnosti za izpraznjenje mošnje 😉

Pozdravljena,

ne bodi obupana preveč, moje izkušnje so, da se v življenju vse postavi na svoje mesto in da za dežjem, vsedno posije sonce.

Je pa res, da smo moški v čustvenem smislu zelo drugačni od žensk. Sicer ne morem govoriti za vse, lahko pa iz izkušen povem, da moški ljubezen povezujemo s spolnostjo, torej sexom. V ženskah, ki so nasm všeč, ne iščemo v osnovi ljubezni, ampak sex, ki pa lahko privede tudi do zaljubljenosti in posledično ljubezni. Zato me tvoje navedbe ne čudijo preveč, da moški iščejo samo sex.

Je pa res, da lahko tudi sex privede do ljubezni in resne zveze. Redoslet, kot ga pa razberem iz tvojega sporočila, je pa malo vrjeten, da pričakuješ prvo ljubezen in zvezo in šele nato sex. čeprav se sliši zelo čudno, pa pomojem kar drži.

Predlagam ti, da se pri osebah, ki so ti všeč, čez določen čas spusti tudi v avanturo z njim in boš zelo hitro videla, ali to kam pelje ali ne.

Ne vem če sem ti kaj pomagal, upam na najboljše.

New Report

Close