Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca nevedna

nevedna

Sem zelo zaskrbljena.Moji tašči se je na dojki pojavila nekakšna napihnjena bulica,jutri ji jo bodo odstranili seveda pa nevedo še kaj je to.Danes pa pride iz stranišča pa pravi da se je ustrašila saj ko je šla na veliko potrebo ji je namesto da bi šlo normalno ven..ji je kri kot iz škafa tekla ven iz te luknje.Aja naj povem še da ima povečan holesterol a me res skrbi a mi znate saj kakšno stvar pomagati a mogoče kakšen tak primer poznate?

Hvala

Draga bralka!

Težava, ki se tašči dogaja “spodaj”, so najverjetneje hemoroidi, ali zlata žila. Pri izbranem zdravniku lahko za težavo dobi učinkovito zdravilo, oziroma jo lahko le ta po svoji presoji napoti k proktologu.

Sporočite, oziroma obvestite me s potekom posega na dojki.

Lepo vas pozdravljam.

Danica Rotar Pavlič

na dojki so ji odstranili bulico a nič niso rekli kaj je to.tisto zaradi krvi je bila v bolnici i so rekli ds so hemeroidi vendar zdravnik pravi da je nekaj notri natipal in zdaj ima se preiskave crevesja in zelodca

Spoštovani!

Verjetno so vse preiskave že za vami. Za zamudo pri odgovoru se opravičujem, ker sem bila v tujini.
Izvid preiskave “bulice” v dojki, bo dobil, ali pa je že dobil, izbrani zdravnik. Prosim vas, da se glede izvida pozanimate pri njem.
Da bi se ovrgel tudi najmanjši sum sprememb na prebavilih, pa je potrebno opraviti še preiskave, ki ste jih navedli.
Vsekakor je očitno, da si zdravniki, ki skrbijo za zdravljenje, prizadevajo za zelo vestno obravnavo in izklljučitev najmanjšega suma.

Lepo vas pozdravljam.

Danica

New Report

Close