neustrezne zveze
V svojem življenju nisem imela veliko moških .Opažam pa ,da sevedno navezujem namoške,ki slabo funkcionirajo v zvezi bodisi dase ne znajo vključiti vanjo in premalo dajo od sebe.Jaz se v zvezah trudim precej več kot partner ,ki mi je všeč.Pravzaprav bi lahko rekla,da me ravno taki privlačiji,ki jim je potrebno vedno nekaj dopovedovati,jih popravljati in mi povzročajo notranji nemir in bolečino.Skratka moški,ki se nanje ne moreš zanesti.Zadnjih nekaj let sem bila v zvezi z moškim,ki razen seksa v ničemer drugem ni bil sposoben zato je zveza temeljila zgolj na seksu.Potrebovala sem nekaj let,da sem spoznala da z njim ne morem pričakovati kaj prida.Ravno s takšnimi pa kljub vsemu doživljam neko vznesenost ,neko dogajanje,ki pa mi ne prinaša zadovoljstva.Rada bi našla ključ do tega zakaj to počnem in zakaj takšen izbor? S tem zakaj so oni takšni se raje ne bi več ukvarjala naj rešijo sami svoj problem.
Verjetno si se narobe izrazila. 😉
Privlačijo te taki, ki jim lahko ukazuješ, kjer si lahko dominantna in posledično jim ne ostane drugega kot da se ti podredijo kar tebe dela nesrečno.
Torej, spremeni sebe v smeri, da ne boš več tako ukazovalna oz najdi si nekoga, ki si bo upal imeti svoj lasten jaz. Samo sumim, da ti tak ne bo všeč, ker se na sklada s tvojo nezavedno sliko kako naj odnos funkcioniral.
Hvala za iskren opis vaših zvez z moškimi.
Predno vam odgovorim vas prosim, če se opredelite glede vaše telesne strukture:
– Telo je skladno, deli telesa so med sabo povezani, koordinacija med deli telesa je dobra …
– Postava je drobna, dekliška …
– Telo je ozko in stisnjeno ter neskladno …
– Dolge noge, roke, vrat in trup v primerjavi s širino telesa …
– Postava ni skladna v segmentu zgornji del, spodnji del telesa.
– Telo je kratko, bolj obilno, debel vrat, …
Pa še glede značaja:
– Slabo se zavedate svojega telesa, ne počutite se povezani s materialnim svetom in ljudmi …
– Težko funkcionirate popolnoma samostojno (težko ste sami) …
– Ste popustljivi in uslužni do drugih, čustva so potlačena …
– Imate željo po moči in obvladovanju drugih (ne smete si privoščiti poraza) …
– Ste tekmovalni, ambiciozni …
Možnih je več kombinacij. Glede na napisano (in način pisanja) že imam določeno mnenje, vendar bi se želel prepričati, ali gre moj občutek v pravo smer.
Glede na to kako zmedeno opisuješ svojo situacijo, jaz dobim vtis, da še sama ne veš kaj bi in kam bi. Rada bi nekaj, v resnici pa ne veš kaj. Nekaj te moti…. Pa če si lahko dovolim, bi te vprašala kaj točno te moti in na komu? Te moti nekaj na partnerju ali na tebi (pa se tega nočeš zavedali / se ne zavedaš)…
Prvi pogoj je, da se človek pri sebi zave kaj mu dobro / slabo dene, da opusti prepričanja sorodnikov, družbe. Takrat se izločijo tudi vsi pogoji za nezdravo življenje na vseh področjih. Vsaj meni je pomagal tak sistem. Ko boš sama točno vedela katere so tvoje potrebe, kaj je zate dobro, potem se bo našel partner, ki ti bo nudil točno to kar potrebuješ.
Trenutno daješ ven druge signale in seveda te signale prepoznajo ljudje, ki se odzivajo na njih. Ko boš pošiljala drugačne signale (tiste pristne), se bo našla oseba, ki se bo na njih odzvala.
Izbiraš si partnerje podobne staršem,ki so te čustveno zavrnili že v otroštvu vsaj eden od staršev te je nekako zavrnil,in ko najdeš partnerja , ki se ne zanima zate, misliš,da je ta pravi.Nenehno podoživljaš dramo iz otroštva. Stavim,da te dolgočasni fantje ne zanimajo ti rabiš človeka z dramatičnimi odnosi takšnega, ki te nenehno zavrača.Zelo znano mar ne?