Neuspelo puljenje zoba
Pozdravljeni,
Danes sem bil naročen na puljenje sedmice desno spodaj. V bistvu ni bil zob, ampak ostanek, ker je zob bil bolan in nisem pravočasno obiskal zobozdravnice.
V glavnem, zobarica mi je dala anestezijo in začela s svedrom “razbijati” zob. Ker me je bolelo, mi je dala še eno anestezijo. Nadaljevala je z delom in še vedno me je bolelo. Nato mi je dala še eno anestezijo in kasneje še eno. Vse skupaj 3 injekcije. Še vedno je bolelo, zato je zob pustila v stanju kot je (razmajan in razmrcvarjen), in mi predpisala antibiotik.
Ali je to normalno, da mi šele sedaj da antibiotik in me naroči čez en teden? Ostale zobe imam vse popravljene oz. brezhibne.
Hodim privat v Umag.
Lp
Pozdravljeni,
na žalost ne morem podati realnega mnenja, ker nisem naredila kliničnega pregleda in lahko le sklepam kakšno je bilo stanje; predvidevam, da je bilo tkivo okoli preostalega zoba vneto in zato anestezija ni učinkovala. Zato se je zdravnica odločila, da bo najprej pozdravila vnetje z antibiotiki in nato odstranila zob, kar je čisto ok. Seveda poudarjam, da so to zgolj moja ugibanja.
Srečno.