Najdi forum

Nesreča

Prosim za nasvet. Imela sem nesrečo v kateri mi je povzročitelj poškodoval avto spredaj in zadaj. Zanima me kakšne so moje pravice glede nadomestnega vozila (povzročitelj nima kaska), kaj lahko storim, če mi zavarovalnica prizna totalko in je ta znesek premalo za popravilo avta ali menjavo za ekvivalentnega? Ali lahko (če mi ocenijo totalko) avto kljub temu popravljam in zahtevam od zavarovalnice, da mi stroške vrne in potem oni terjajo povzročitelja? Ne bi rada imela stroškov s popravilom ali nakupom novega, glede na to, da nisem bila kriva.
Hvala!

Za nadomestno vozilo se dogovorite na zavarovalnici povzročitelja nesreče.Lahko daste avto popravit,če pa je po predračunu popravilo dražje od dejanske vrednosti,pa vam zavarovalnica izplača ekonomsko totalno škodo,avto pa obdržite.,in ga popravite mogoče z manjšimi stroški.

Lepo pozdravljeni, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Popravilo z manjšimi stroški ni možno, ker so kosi za tak avto zelo dragi in se jih težko dobi. To govorim iz izkušnje, ker sem že imela nesrečo in takrat smo iz svojega žepa doplačali cca 300.000, pa čeprav tudi takrat nisem bila kriva. Je še kakšna druga možnost?
Hvala in lep dan!

Dajte avto popravit,z zavarovalnico se dogovorite za nadomestno vozilo,in bo za vas najlažje.
Lepo pozdravljeni,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Ocenili so mi totalko. Škode je za več kot 700.000,00 sit, dobila pa bom 350.000,00 sit. Kdo krije razliko?

Ostane vam vaš avtomobil.Lahko ga prodate,ali pa popravite.
le pozdrav, Bruno

New Report

Close