Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Farmacevt svetuje Nespečnost in psihične težave

Nespečnost in psihične težave

Pozdravljeni,

V zakonu imava z ženo hude težave in sva tik pred ločitvijo. Vse to mi povzroča hude psihične napore, katerih posledica so problemi pri prehrani (ne morem jesti), predvsem pa me muči nespečnost, saj ponoči ne morem spati. Zaradi tega sem preko dneva nenehno utrujen, kar posledično še poslabša situacijo in tako se vrtim v začaranem krogu.

Sicer sem popolnoma zdrav in nisem nikoli v življenju jemal nikakršnih zdravil, ter tudi nisem na nič alergičen. Iščem pa pomoč pri nakupu tablet za spanje – srčno si namreč želim spanja.

Za pomiritev sem zvečer poskusil jemati Persen (vzel sem 5 tablet) in to 3 dni zapored, pa mi nič ne pomaga. Prosim za nasvet, katero zdravilo bi mi lahko pomagalo, da bi lahko spal. Prosim pa tudi za zdravilo od katerega potem nebi postal odvisen, saj sicer, kot rečeno nisem imel nobenih težav, le trenutno sem pod hudimi psihičnimi pritiski.

Hvala

Spoštovani!

Svetujem vam uporabo Baldrimed tablet. Omenjeno zdravilo rastlinskega izvora svetujemo pri blagih oblikah psihične napetosti in nemira, razdražljivosti in nespečnosti. Za pomirjanje pri psihični napetosti, nemiru in razdražljivosti vzamejo odrasli in mladostniki, starejši od 12 let, eno tableto 1-krat do 3-krat na dan. Pri nespečnosti pa 1-2 tableti pol ure do eno uro pred spanjem. Priporočamo neprekinjeno jemanje skozi daljši čas – nekje 2 do 4 tedne, ker njegov učinek nastopi postopoma.

Za omenjene tablete so v farmakoloških in kliničnih študijah potrdili, da pomirjajo ter izboljšajo kakovost in trajanje spanja.

Lep pozdrav,

asist. dr. Boštjan Martinc, mag.farm., spec. PE Lekarna Mirje Trg MDB 2 Lekarna Ljubljana

Hvala za nasvet

New Report

Close