Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Nespečnost

Nespečnost

Pozdravljeni.

Imam vprašanje v zvezi z nespečnostjo. Že dalj časa imam to težavo, vendar zdaj postaja neznosno. Zvečer zelo težko zaspim, ponoči se neprestano zbujam (ponedeljek-četrtek vsega skupaj spala 10 ur). Najbolj moteče pa je to, da ko se zbudim vstanem in grem jest. Jem vse, kar mi pride pod roko (posledica vsega tega je tudi prevelika telesna teža).

Ali se da te težave odpraviti s homeopatijo in kaj mi svetujete?

Lep pozdrav.

Pozdravljeni,
homeopatija je lahko eden od načinov, s katerimi se lahko spopadete s težavami, zdi pa se mi, da bo sama po sebi premalo. V takih primerih je smiselno kombinirati z neke vrsto psihoterapijo, ker se človek mora iskreno vprašati, kaj v življenju počne in na kakšen način, da prihaja do takih motenj ravnovesja v organizmu.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Pozdravljeni.

Zahvaljujem se vam za vaš odgovor, imam pa še nekaj vprašanj.
Se z psihoterapijo ukvarjate tudi vi, poteka to istočasno z homeopatskim zdravljenjem (velika oddaljenost od LJ). Ali pri naročanju na prvi obisk (dolga čakalna doba) upoštevate tudi “velikost” težav?

Hvala in en lep sončni dan.

Pozdravljeni,
tovrstni posti najbrž niso zanimivi za širšo javnost, na MONu za to obstajajo zasebna sporočila. Na kratko. V našem Centru se s psihološkim svetovanjem ne ukvarjam jaz pač pa strokovnjaki teh smeri. Z malo kombiniranja se da uskladiti termine, da nekdo pride na homeopatsko in takoj po tem še na psihološko svetovanje. Drži pa, da se pri psihoterapevtski relacijski paradigmi, ki jo prakticiramo pri nas, hodi na srečanja vsak teden 3 mesece skupaj, na homeopatske pa na 2-3 mesece.
Za vse, ki imajo hude težave in bi težko čakali pol leta na pregled, imamo prednostno listo, s katere ljudi pokličemo, kadar kdo odpove obisk ali se kako drugače sprosti termin. Pri vaših težavah bi vam gotovo tako prišli naproti, težko pa je napovedovati, kako hitro bi prišli na vrsto, v grobem pa nekako skoraj zagotovo v dveh mesecih.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close