nespečnost
Spoštovani!
To kar ste našteli, so seveda zunanje okoliščine, ki bi lahko prispevale k vašemu duševnemu stanju. Bolj pomembno je, kako se vi počutite, kako je z vašo energijo, stalno utrujenostjo, veseljem, izogibanjem družbe, ljudi, kao vam je do stvari, ki ste jih nekdaj rada počela, z željo po spolnosti, tekom, voljo do dela, naveličanostjo življenja, ev. črnimi mislimi.
Lep pozdrav!
Janko Kersnik
Preberi si na yahoo-ju o melatoninu. Meni je to priporočil nek zdravnik , ker naj bi to bil popolnoma naravno uspavalo (dobiš ga v Italiji po naročilu brez recepta) poleg tega vsebuje še antioksidante.. Moram reči da ga jemljem že mesec dni in mi precej pomaga. Me pa zanima tudi kaj meni dr. Kersnik o njem ,saj je v tujini to že nekaj let precej popularna zadeva? Ne vem pa zakaj tega ni mogoče dobiti pri nas (verjetno zaradi monopola Krke in Leka na tem področju). Pri nas jaz poznam samo Sanval od blažjih uspaval (na recept) ali pa zeliščne Sanosan tablete.
Lahko pa poskusiš tudi z meditacijo, jogo in ostalimi vrstami sproščanja . Mislim da moraš sama ugotoviti kaj ti bo pomagalo in spoznati sebe in svoje telo.