Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza nespečnost

nespečnost

Pozdravljeni forumovci!

Zanima me ali imte tudi vi obdobja nespečnosti in pol zapade zopet obdobje ko ne morem biti pokonci niti do 20 ure zvečer. Kot vzponi in padci.

Lep jesenski pozdrav vsem

TUDI JAZ IMAM PODOBNA OBDOBJA,KI SI JIH LAJŠAM PRI NESPEČNOSTI Z META ALI MELISA ČAJEM (DOSTI) ALI PERSENOM.

LP

Jaz sem pa vseskozi zaspana. To me precej moti, saj nisem vec zmozna poceti stvari kot sem jih vcasih. Je pa res, da kadar se ukvarjam z zadevo ki me zanima nisem zaspana, lahko zdrzim in sem lahko pokonci tudi do treh zjutraj, vendar potem rabim dolg, dolg spanec.

ANJA, tuki še en tak. Saj nikoli nisem bil ne vem kako hiperaktiven, pravzaprav sem sprejel dejstvo, da sem raje nekoliko bolj lene sorte, a to kar se mi dogaja v zadnjem letu in pol je pravo zimsko spanje. Če ima kdo kakšen predlog kako zadevo vsaj ublažiti se toplo priporočam.

Mene tudi bolj vleče na “kmalu zvečer zaspana”. Res pa je, da mi pomaga (zelo zelo) jemanje vsega mogočega. Mogoče vse, mogoče določena zadeva bolj … Novo homeopatsko zdravilo, mesec ali dva jemanje FHES-a in MAP-a, vitamini taki in drugačni. Poleg vsega pa se zelo trudim biti močna močna, sploh pri vseh motečih stvareh. Biti manj občutljiva za stvari, ki tega niso vredne.

Prej sem imela željo že kar ob sedmih zvečer spat. Zdaj je pa veliko daljši večer.

Vidiš kako smo različni. Mene bolj “boli”, da zjutraj ne morem vstat in da me zelo pogosto zaspanost ne spusti cel dan. Stvar je v tem, da se je zadeva pojavila ob zadnjem poslabšanju z začetkom jemanja betaferona in traja, kot srem napisal, že dobro leto. Upal sem, da jo bom odgnal s fizioterapijo in jogo, pa nič. Saj bi se človek prepustil brezdelju, pa kaj ko služba čaka in v končni fazi bi bilo nepopisljivo dolgčas. Po tako dolgem času je tudi sklicevanje na vreme zgubilo verodostojnost, – čeprav ali ste opazili kako je danes spet turobno?
Bah, sem mislu, da bo kej pomagal, če mal pojambram – nč- grem nazaj delat, se (slišmo) beremo.

Veš BoR, ti kar jamraj. Itak pa bo po moje tudi to utrujenost kmalu pobralo. Verjetno se mora organizem navaditi na zdravila. Mogoče bi bilo dobro poskusiti še kaj visoko energijskega pojesti. Medene zadeve so po mojih ocenah vrhunske. Poskusi.

New Report

Close