nespečnost
Mene tudi bolj vleče na “kmalu zvečer zaspana”. Res pa je, da mi pomaga (zelo zelo) jemanje vsega mogočega. Mogoče vse, mogoče določena zadeva bolj … Novo homeopatsko zdravilo, mesec ali dva jemanje FHES-a in MAP-a, vitamini taki in drugačni. Poleg vsega pa se zelo trudim biti močna močna, sploh pri vseh motečih stvareh. Biti manj občutljiva za stvari, ki tega niso vredne.
Prej sem imela željo že kar ob sedmih zvečer spat. Zdaj je pa veliko daljši večer.
Vidiš kako smo različni. Mene bolj “boli”, da zjutraj ne morem vstat in da me zelo pogosto zaspanost ne spusti cel dan. Stvar je v tem, da se je zadeva pojavila ob zadnjem poslabšanju z začetkom jemanja betaferona in traja, kot srem napisal, že dobro leto. Upal sem, da jo bom odgnal s fizioterapijo in jogo, pa nič. Saj bi se človek prepustil brezdelju, pa kaj ko služba čaka in v končni fazi bi bilo nepopisljivo dolgčas. Po tako dolgem času je tudi sklicevanje na vreme zgubilo verodostojnost, – čeprav ali ste opazili kako je danes spet turobno?
Bah, sem mislu, da bo kej pomagal, če mal pojambram – nč- grem nazaj delat, se (slišmo) beremo.