Najdi forum

Spoštovani;

Imam eno vprašanje in sicer. Ugotavljam, da vsako stvar, ki si jo želim narediti pred iztekom
obupam. Recimo, želim si kupiti avto, ki bo prav za mene, da ga bom lahko vozila.
Pa mi vsi pravijo, da so stroški imeti dva avta pri hiši, pa sploh, ker misliva z možem delati hišo. Pravi, da je škoda denarja še za en avto. Samo jaz bi edino tako vozila avto, da ga bi lahko vozila vsak dan, saj namreč skupaj hodiva v službo. Saj bi se potem počutila bolj samozavestno..
Potem parcelo za hišo še nisva našla, če bi jo našla bi jaz zopet cincala kaj narediti ali je prava ali ne. Sem namreč rak po horoskopu.. Naj še povem, da sem zelo nesamozavestna oseba in zelo odvisna od mnenja drugih. Zato se za vsako stvar težko odločim.
Naj še povem, da živim v hiši staršev in da sva z mamo velikokrat na bojni nogi. Pa nimam
toliko moči, da bi šla z družino stran.

Kaj mi predlagate.

Lep pozdrav

Tina

Pozdravljena!

V vsakem primeru se boste morali sami odločiti. Dva avtomobila sta res stroške, vendar če se vam zdi, da se boste vi zaradi tega bolje počutili in bo to pozitivno vplivalo na kvaliteto vaše življenja, si pač kupite avto.
Nakup parcele pa tudi ni kar tako. Potreben je dober razmislek in dobro je vprašati še koga, ki se spozna na prodajo nepremičnin. Sploh se mi ne zdi problem, če pri tem oklevate. Včasih je bolje stvari reševati postopoma in sigurno.
Glede vaše mame pa tako: Malo je otrok, ki kot odrasli živijo s starši in se razumejo z njimi. V kolikor vam tako življenje ne ustreza, se pogovorite z možem in se čimprej odselite na svoje.

Pa veliko uspeha.

Tanja,Ozara

New Report

Close