Najdi forum

Pozdravljeni.

Sem v zvezi leto in nekaj. Oba sva blizu 40. Znasla sem se v nekem zacaranem krogu. Spoznala sva se preko spleta, bil je na tleh, ker je ostal brez sluzbe in bivse zarocenke, sva sva skozi to skupaj in se zaljubila. Po nekaj casa sem opazila, da je zelo pikolovski, moti ga vse, kar recem, naredim, vedno me popravlja, daje mi obcutek, da sem totalno nesposobna. Govori mi, da naj se ne borim proti njemu, naj ne opletam s ti*om, ce ga nimam. Jaz pa bi mu le rada povedala, kako se pocutim. Od mene zeli, da spremenim vse kar ga moti, on ne naredi nic, da bi sam izboljsal ta odnos. Primer…na IG sledi, lajka slike, …mladim puncam, ko je na IG dodal mojo znanko in sem ga vprasala, ce jo pozna me je napadel, da ga stalkam in njegova resitev je bila, da mene odstrani s svojega profila in naprej pocne kar zeli. Nikoli ne ceni, kaj vse naredim za njega, vse mu je samoumevno. Vedno je pomembo samo to, kar on misli.

Sploh ne vem ali sem se zapletla z narcisoidno osebo ali je z mano nekaj narobe.

Hvala vam.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Ti bom jaz povedal svojo zgodbo in jo skombiniraj k tvoji.

Spoznal sem žensko 50 let sam jih štejem pravtako toliko.

Ima osnovnošolsko obvezne otroke .

Imela je dve resni vezi in kasneje še nekaj takih ,ki so se moški hodil z lepimi besedami jajca praznit.

Že na začetku sva videla da sva si sorodne duše in dal sem ji vedeti ,da mislim resno iti z njo v partnersko zvezo.

V preteklosti je spoznavala same nič vredne moške ki so jo samo izkoriščali odprl sem ji pogled kakšnega moškega naj išče.Ni nujno da sem to ravno jaz.

Na FB ima še vedno za prijatelje tiste nič vredne luzerje za katere lahko rečeš da ni vredno da jih sploh pozna.

Nobeden ni resen za zvezo ,ponavadi brez stanovanja ,brez denarja ,brez neke prihodnosti.

S takimi moškimi ni vredno imeti stika ker so izkoriščevalci nič vredneži.

Sama je podnajemnica z povprečno plačo,ki ji na koncu meseca ne ostane nič.

Pripravljen sem ji pomagati ji stati obstrani skratka hočem biti v dobrem in slabem njej v podporo.

Teeeeciiii

Sam teč stran…

narcis.

Ponudba posojil med posameznikom
Gospa, nudim zanesljivo storitev hipotekarnih kreditov posameznikom, ki so jih banke zavrnile, dajemo posojila vsakomur v finančnih težavah, ki izpolnjujejo vse pogoje za pridobitev in da lahko zagotovi skladnost z poplačilnimi pogoji, ko je opravljen prenos.
Za vaše zahteve za posojila me kontaktirajte, podelim posojila s kratkoročnim in dolgoročno z zelo dostopnim obdobjem odplačevanja.

Email : [email protected]

Kje se najdete takšni moški, kot pišeš zgoraj “pravi moški”?

Sama imam preskrbljene otroke, živim na svojem, solidna služba, nimam visokih pričakovanj, pa tudi nimam sreče pri moških.

Ima kdo kakšno pametno idejo, kje naj iščem, da bi našla normalnega moškega za druženje, da ga ne zanima samo sex? In po možnosti s časom ugotoviš, da je po vrhu še poročen.

Avtorica, zate ne vidim nič obetajočega v tej zvezi. Tudi jaz sem bila več let rešiteljica svojemu partnerju, na koncu sem pa skoraj sama pristala na tleh, brez energije, psihično izžeta do konca.

Ni vredno truda, moraš pa sama priti do tega spoznanja. Tudi jaz nisem nikogar poslušala, čeprav sedaj vem, da so imeli prav in so mi hoteli samo dobro.

Financiranje poštenega in hitrega

Potrebujete kredit za projekt ali razviti svoje dejavnosti.

Smo finančna institucija, dajemo posojila posameznikom in

podjetjem v finančnih težavah in vse osebe, ki lahko spoštujejo naše klavzule.

Kontakt samo po e-pošti ([email protected]), da izkoristijo finančno pomoč.

Naši pogoji posojila so preprosti in dobro opredeljeni.

S 3-odstotno obrestno mero ponujamo posameznike v višini 5.000 € do 20.000.000 EUR .

Če potrebujete posojilo ali naložbo za izvedbo projektov, kot so:

* Osebno posojilo

* Posojilo za komercialno denar

* Negotovo, hitro in preprosto posojilo …

Kontaktirajte:

[email protected]

Naš uspeh pri delu je 100%

Financiranje poštenega in hitrega

Potrebujete kredit za projekt ali razviti svoje dejavnosti.

Smo finančna institucija, dajemo posojila posameznikom in

podjetjem v finančnih težavah in vse osebe, ki lahko spoštujejo naše klavzule.

Kontakt samo po e-pošti ([email protected]), da izkoristijo finančno pomoč.

Naši pogoji posojila so preprosti in dobro opredeljeni.

S 3-odstotno obres tno mero ponujamo posameznike v višini 5.000 € do 20.000.000 EUR .

Če potrebujete posojilo ali naložbo za izvedbo projektov, kot so:

* Osebno posojilo

* Posojilo za komercialno denar

* Negotovo, hitro in preprosto posojilo …

Kontaktirajte:

[email protected]

Naš uspeh pri delu je 100%

Ojooooj, to je pa isto kot da bi js napisala. Identicen primer sem imela jaz. Ampak hvalabogu sem zbrala pogum in ga pustila. Ker sem tudi jaz ga hotla spremenit, mu pomagat, da bo videl da js nism taka kot njegove bivse. Ampak je brezveze. On je nonstop govoril tak sem, vzemi ali pusti, js se spreminjal ne bom. Skoda moje energije in zivcev za tako budalo res. S tem da sem mu dala drugo sanso. Mu oprostila, ker je bil medtem ko je bil v zvezi z mano se z eno drugo. In mene pustil prek smsa. Pol je pa ugotovil s kaksnim hudicem se je zapletel in imel take scene da dol pades. Meni pisaril, js ki pa ne znam bit zleht sem ga tolazla in mu stala ob strani. Joj ko zdej pomislim za nazaj…kaksna budala sem bila. Nikoli vec. Cimprej stran. Zberi pogum in ga poslji nekam!

Čim prej in čim dalje od njega…

Odgovor na objavo uporabnika
Za pravi moški, 08.02.2022 ob 11:39

Avtorica, zate ne vidim nič obetajočega v tej zvezi. Tudi jaz sem bila več let rešiteljica svojemu partnerju, na koncu sem pa skoraj sama pristala na tleh, brez energije, psihično izžeta do konca.

Ni vredno truda, moraš pa sama priti do tega spoznanja. Tudi jaz nisem nikogar poslušala, čeprav sedaj vem, da so imeli prav in so mi hoteli samo dobro.

Tudi jaz. Moja zgodba je povsem enaka. Vedno on v težavah in vedno njemu pomagat.

Spoštovana, ali je sploh pomembno, kaj je on … če vas njegov način, opisan v vaših besedah, ne da vedeti niti toliko, da je najmanj nespoštljiv… potem ne vem kaj vam bo “diagnoza” npr. narcisa … v kolikor ne boste premogla spoštovanja sama do sebe, je vprašanje njegove “krivde” brezpredmetno…

Vso srečo pri iskanju… odnosa do same sebe…

To je znana situacija. Ne bom razpledal, ker se dovolj informacij najde tudi na internetu.  Torej, vi niste nič čudna, ampak je to narcis. Nikoli se takemu človeku ne da pomagat. Edina rešitev je prekinitev z njim.

Za pravi moški, 08.02.2022 ob 11:29

Kje se najdete takšni moški, kot pišeš zgoraj “pravi moški”?

Sama imam preskrbljene otroke, živim na svojem, solidna služba, nimam visokih pričakovanj, pa tudi nimam sreče pri moških.

Ima kdo kakšno pametno idejo, kje naj iščem, da bi našla normalnega moškega za druženje, da ga ne zanima samo sex? In po možnosti s časom ugotoviš, da je po vrhu še poročen.

Poisci ga med svojimi prijatli, vecinoma date zensek te moske med prijatle. Ker niso zanimivi oz so prevec normalni. we pa hocete vedno met one bad boye, ker upte da ga bote spremenile.

MorjeSonce, 04.02.2022 ob 16:03

Pozdravljeni.

Sem v zvezi leto in nekaj. Oba sva blizu 40. Znasla sem se v nekem zacaranem krogu. Spoznala sva se preko spleta, bil je na tleh, ker je ostal brez sluzbe in bivse zarocenke, sva sva skozi to skupaj in se zaljubila. Po nekaj casa sem opazila, da je zelo pikolovski, moti ga vse, kar recem, naredim, vedno me popravlja, daje mi obcutek, da sem totalno nesposobna. Govori mi, da naj se ne borim proti njemu, naj ne opletam s ti*om, ce ga nimam. Jaz pa bi mu le rada povedala, kako se pocutim. Od mene zeli, da spremenim vse kar ga moti, on ne naredi nic, da bi sam izboljsal ta odnos. Primer…na IG sledi, lajka slike, …mladim puncam, ko je na IG dodal mojo znanko in sem ga vprasala, ce jo pozna me je napadel, da ga stalkam in njegova resitev je bila, da mene odstrani s svojega profila in naprej pocne kar zeli. Nikoli ne ceni, kaj vse naredim za njega, vse mu je samoumevno. Vedno je pomembo samo to, kar on misli.

Sploh ne vem ali sem se zapletla z narcisoidno osebo ali je z mano nekaj narobe.

Hvala vam.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

ZAto je izgubil sluzbo in zarocenko….ne unici si zivljenja…on ni tega vreden…spremenil  se ne bo…ker se ne more …ne sanjaj….bezi…

New Report

Close