Neresnost moškega s portala
A res? S tem, da se jaz z nikomer drugim nisem dobivala s portala, medtem ko sem se z njim.
On se je kar lahko z znanko, pa še pijan se je poseksal z njo, potem se je še hotel z mano dobivati. Pa še rekel je, da bi bil z njo vedno v prijateljskih stikih, tudi če bi bil z mano v vezi.
Jaz bi po njegovo to morala sprejeti, da bi bil on nezvest in pijančeval, jaz bi mu morala biti zvesta in se odpovedati potovanjem. Mislim, da je to taktično naredil, da se me je znebil, zdaj bo lahko rekel, da bo z njo v vezi. Ker je takšna pijanka bolj življenska in zrela, kot jaz. 🙂
Če ni on en preračunljiv pezdetek iz rovt brez kavalirskih gest.
[/quote]
Kaj potem, če se nisi. Bila si z njim samo zato, ker so tvoje kolegice, samo zato, da z nekom pač si. Tip ni neumen, to se čuti na 100 km, vedel je, da ni naletel na nič resnega, zato se tudi ni imel nobenega namena zresnit. Lahko ga zdaj črniš, kolikor hočeš. Masla na glavi imaš toliko kot on, ali pa še malo več.
Kaj potem, če se nisi. Bila si z njim samo zato, ker so tvoje kolegice, samo zato, da z nekom pač si. Tip ni neumen, to se čuti na 100 km, vedel je, da ni naletel na nič resnega, zato se tudi ni imel nobenega namena zresnit. Lahko ga zdaj črniš, kolikor hočeš. Masla na glavi imaš toliko kot on, ali pa še malo več.
[/quote]
Jaz sem res nekaj čutila do njega, on dvomim če je. In ne nisem samo zaradi tega hotela biti z njim. Mislim, da ima on več masla na glavi, ker mi polovice stvari ni povedal.
[/quote]
Jaz sem res nekaj čutila do njega, on dvomim če je. In ne nisem samo zaradi tega hotela biti z njim. Mislim, da ima on več masla na glavi, ker mi polovice stvari ni povedal. Pa dvomim če on res išče neko ljubezen, išče si deklo ki mu bo kimala in jo bo lahko oplodil. To je pa res gloka ljubezen, bolj podobno živalskemu razmnoževanju. 🙂
[/quote]
Pa še ta njegova izjava je čudna. Po njegovo so nobel restavracije lažni glamur. Po moje tudi vse druge tuje restavracije, zanj so samo vaške gostilne in bifeji normalni. Si predstavljam, kako bi reagiral če bi mu rekla naj greva na kosilo v vegi Radho Govindo. 🙂
Ne vem, a misli, da se moraš za nobel restavracijo zrihtati v nulo ali kaj. Če bi mu jaz dala kakšno takšno opazko, bi bil jezen. On se je pa skoz vame vtikoval, zakaj si naročam zdravo prehrano, zakaj hočem potovati, zakaj si lakiram nohte? Mislim, kaj takšnega še nisem pri nobenemu moškemu doživela. Pa tudi sama se nisem nikoli v nikogar takole vtikovala. Kaj bi bilo če bi mu rekla- Zakaj se oblačiš kot kmet ali zakaj pijančuješ? Po moje še govoriti ne bi hotel več z mano.
Draga gospa Kahlo, internetni portali za zveze niso trgovina za može. Naročiš in se poročiš. Najbrž ste si našli individualista-egoista, ki živi pri mami. Zakon je usklajevanje na vsakem koraku, s potrpežljivostjo. Ljudje se učlovečijo. Ni treba v vseh stvareh iti na nož. Če vam je fant vščeč, pa je samo “divji”, se kaj več pogovarjajta, si podarita kaj, kar ima drugi rad, vprašajte ga, kaj ima rad. Očitno je tak zato, ker se na vas ni navezal emotivno. Morda tudi provocira, da vas preveri. In ne bodite tako trapasti, da z njim govorite o otroku in poroki. Najprej se morata ujeti in ko najdeta nekaj skupnega, lahko “hodita”. In ko hodita, se enkrat samo odpre glede zakona ali otrok. Ampak do take mrzle ribe bi bil previden, pomislite, da bi živeli z njim in bi se glede vsega prepirali. Če ne veste, kje bi srečali koga, potem pojdite na stvari, kjer se srečujejo istomišljeniki – na koncert, v gledališče, na razstavo, tudi na nogometno tekmo ali kamorkoli drugam. Tudi na kakšno zabavo, ampak ne preveč ceneno (po vašem besednjaku ste nagnjeni k temu, oprostite). Imejte vedno oči pri sebi, da vidite ljudi, ki vas pritegnejo. Na vlaku, v avtobusu, na Tromostovju … Podnevi, ne v nočnih lokalih. Ali pa se malo oglejte v okolici, kjer živite. No, želim vam srečo!
Hvala za nasvet. Na žalost sem v letih, ko ne morem biti pretirano izbrična pri izbiri moža.
A to še ne pomen da bi bila z vsakim. 🙂 Nisem ravno družaben tip ženske, pred leti sem bila, potem me je večin prijateljev/ic pustila na cedilu pa sem manj zaupla ljudem. Zato so internetni portali žal edini način spoznavanja. Sploh ker si zraven iščem službo. Mislim po pravici povedano, sem kar malce zmedena. Pred leti sem moškim govorila na zmenku da hočem potovati, potem so rekli da nisem resna in da oni hočejo otroke, jaz jih še takrat nisem hotela. Sedaj ko jih hočem in to ter poroko omenim moškim pa spet ni prav, poroka je predraga pa takšne. Jaz sem se nanj emotivno navezala, samo me je vse minilo ko se je on prosto po Prešerno z eno napil in poseksal. Zanimivo, da mi je po nekaj tednih pisal, da hoče poskusiti z mano na novo, s tem da jaz vse pozabim kako ga je on sral. Če ni zaljubljen vame zakaj tako sili vseeno da bi bil z mano, potem si spet premisli? Tega ne razumem. Obnaša se, kot najstnik ne zrel moški.
Hvala za nasvet. Na žalost sem v letih, ko ne morem biti pretirano izbrična pri izbiri moža.
A to še ne pomen da bi bila z vsakim. 🙂 Nisem ravno družaben tip ženske, pred leti sem bila, potem me je večin prijateljev/ic pustila na cedilu pa sem manj zaupala ljudem. Zato so internetni portali žal edini način spoznavanja. Sploh ker si zraven iščem službo. Mislim po pravici povedano, sem kar malce zmedena. Pred leti sem moškim govorila na zmenku da hočem potovati, potem so rekli da nisem resna in da oni hočejo otroke, jaz jih še takrat nisem hotela. Sedaj ko jih hočem in to ter poroko omenim moškim pa spet ni prav, poroka je predraga pa takšne. Jaz sem se nanj emotivno navezala, samo me je vse minilo ko se je on prosto po Prešernu z eno napil in poseksal. Zanimivo, da mi je po nekaj tednih pisal, da hoče poskusiti z mano na novo, s tem da jaz vse pozabim kako ga je on sral. Če ni zaljubljen vame zakaj tako sili vseeno da bi bil z mano, potem si spet premisli? Tega ne razumem. Obnaša se, kot najstnik ne zrel moški. Hvali se, da ni mamin sinček in ima svoje stanovanje samo zelo majhno, ga pa oddaja tako, da očitno živi pri starših. Na začetku sem mislila, da je zrel, resen in uredu, vsaj takšnega se je delal, celo na spletnem portalu je imel v profilu napisano prijeten fant. V resnici ima dva obraza. To njegovo enkrat da, drugič ne obnašanje me spominja na igrico ne na nek resen namen. Tip je po horoskopu rak, sam je res dvoličen rak. Mislim saj horoskop ni vse, je tudi karakter človeka in njegov je grozen.
Ne vem, zakaj on to dela. Videla sem pa, da se me je eneparkrat hotel precej taktično odkrižati, ko je svojo sestro spraševal za mnenje. Ne vem zakaj bi me tako provociral.
Rekel je, da zna kuhati vendar kaj drugega od enoločnic in testenin ne zna. Se pravi mene bi imel samo za deklo za kuhanje,itd… Tudi ne vem če sploh kaj čuti do mene, kar nekaj bluzi.
Pa še druga stvar, ki mi gre pri njemu na živce je njegova škrtost. Pa to, da je do zdaj zmeraj našel neke napake na meni in zahteval, da se spremenim, sam se pa ne bi. Ko sem rekla, da hočem potovati, me je označil za neresno. Ko ga je sam sral z znanko in se ga prej napil, to je pa sila resno in zrelo dejanje. Ko sem mu nazaj svoje povedala, da on ni resen, me je zabil da sem zavrta pa takšne. Nisem zavrta, s takšnim pezdetkom tudi ne bi hotela seksati. Sicer se je on zmeraj branil, vse zanikal in se naredil za žrtev. Včasih se mi je zdelo, da se z mano nekaj zajebava in da bi me poseksal, kaj resnega pa ne. Dala sem mu dovolj prilik, da se izkaže kot bolj resen vendar on ne more iz svoje primitivnosti. Ko misliš, da boš iz enega primitivca naredila svetovljana, a on ne more iz svoje ozkoglednosti. 🙂
Ne vem, zakaj on to dela. Videla sem pa, da se me je eneparkrat hotel precej taktično odkrižati, ko je svojo sestro spraševal za mnenje. Ne vem zakaj bi me tako provociral.
Rekel je, da zna kuhati vendar kaj drugega od enoločnic in testenin ne zna. Se pravi mene bi imel samo za deklo za kuhanje,itd… Tudi ne vem če sploh kaj čuti do mene, kar nekaj bluzi.
Pa še druga stvar, ki mi gre pri njemu na živce je njegova škrtost. Pa to, da je do zdaj zmeraj našel neke napake na meni in zahteval, da se spremenim, sam se pa ne bi. Ko sem rekla, da hočem potovati, me je označil za neresno. Ko ga je sam sral z znanko in se ga prej napil, to je pa sila resno in zrelo dejanje. Ko sem mu nazaj svoje povedala, da on ni resen, me je zabil da sem zavrta pa takšne. Nisem zavrta, s takšnim pezdetkom tudi ne bi hotela seksati. Sicer se je on zmeraj branil, vse zanikal in se naredil za žrtev. Včasih se mi je zdelo, da se z mano nekaj zajebava in da bi me poseksal, kaj resnega pa ne. Dala sem mu dovolj prilik, da se izkaže kot bolj resen vendar on ne more iz svoje primitivnosti. Ko misliš, da boš iz enega primitivca naredila svetovljana, a on ne more iz svoje ozkoglednosti. 🙂 Ne mislim s takšnim primitivnim pezdetkom, ki bi me spravljal v slabo voljo zapravljati življenja. Potem sem ga po hitrem postopku odpravila, mi je že tako požrl preveč živcev.
Prej sem si celo iskala službo v njegovem okolišu, ko sem tu rekla in da če jo bom prej dobila na Primorskem bom pač tja morala iti. Takoj mi je začel težiti,da z njim ne mislim resno pa takšne. S e pravi če bi pri njemu živela in bila brez službe, bi mi pa prav tako težil. Škoda, da sem se sploh trudila zanj. Kar nekaj.
Pa kaj ti je? Zapovrstjo oddas vec prispevkov in neheno glodas eno in isto kost, o njem pises izjemno slabsalno… okej te je prizadel. Gremo dalje. Ne, ti pa glodas glodas glodas… po tvojem pisanju sodec imas ti podobne tezave kot on, skrajno preprosta deklina si, ki ne vidi dlje od svojega nosu. Si sploh ze bila v vezi?
Nič vas ne farbam, ko bi vas vsaj. To je bila resnična izkušnja s tem neresnim moškim iz enega znanega slovenskega spoznavnega portala. Ne mudi se mi? Res, ene kolegice so veliko mlajše od mene pa so poročene in imajo otroka. Moja biološka ura je do 35. leta mogoče do 36. tega; potem je že prepozno. Moški imate lahko kadarkoli prvega otroka, tudi pri 50. tih če si mlajšo in plodno najdete. Pri ženskah žal tako ne deluje, nas je mati narava preklela s to biološko uro. 🙂
Najmočnejši argument je lastno prepričanje. Če boš kontracepcijo striktno uporabljala tudi čez obdobje mene (ki ni nujno, da se ti zgodi pri 36. letih), res ne boš plodna.
Ni res, da ima moški lahko kadarkoli prvega otroka, saj to ni pogojeno zbolj z možnostjo zaploditve – in še tukaj si dva pri petdesetih nista med seboj enaka. Nenazadnje bi ga, ob shranjenem semenu, lahko imel tudi pri osemdesetih, kajne?
Bistveno je, ko otrok ob tebi odrašča, da se tudi tebi ob njem obrača tvoja biološka ura – ki ne pomeni zgolj možnosti zanositve. Da si sebe predstavljaš pri otrokovih petih, desetih, petnajstih letih. Skozi čas, dokler ne odraste in je odvisen od tebe, od tvoje energije, od tvoje pripravljenosti, da mu omogočiš srečno otroštvo. Toplo družino in složne starše.
Zmoreš to?