Najdi forum

nerazložljivo

V času zanositve sem iz določenih razlogov jemala tablete Helex in Efektin. Ko sem izvedela, da sem noseča sem jih takoj prenehala jemati. Ali ima moj otrok zaradi teh tablet Anomalijo rok?

V zvezi z uporabo teh zdravil niso opazili, da bi povzročala nepravilnosti rok. Se spominjate natančneje kdaj ste jih zaužili glede na zadnjo menstruacijo?
LP

Zdravila naj bi dobila 29.4 in ker so bili ravno prazniki sem jih dobila po njih. Torej mogla sem jih začeti jemati okrog četrtega maja. Zdravilo pa sem ukinila 13.5 PRVI DAN ZADNJE MENSTRUACIJE PA SEM IMELA 7.4, Upam, da vam kaj pomaga. Torej naj bi bila takrat že noseča, ko sem jemala tablete. In to ne po svoji krivdi. Izvidi so bili vsi uredu, test nosečnosti ni pokazal nič, in so namesto, da bi mi slikali glavo po zdravnikovih navodilih. So me raje poslali na psihiatrijo, tam pa sem dobila tablete.Sedaj pa se ginekolog izgovarja na tablete. Nič kriva- pa vse kriva.

Pri jemanju teh tablet takšni škodljivi učinki še niso bili opaženi. Osebno menim, da niste krivi ne vi, ne vaš ginekolog in ne zdravila, ki ste jih to kratko obdobje uživali. Največkrat v takšnih primerih vzroka sploh ne moremo zanesljivo ugotoviti . Neposredni vzrok je najpogosteje ovirana prekrvavitev rastočega uda,to oviro pa lahko povzročijo različne situacije.
Pogum!

New Report

Close