Nerazkrito varanje in izboljšanje odnosa
Lahko bi vedel, da dandanes preživetje ni odvisno od konstrukcije telesa, torej ne preživi telesno močnejši, ampak tisti, ki ima bogatejšo denarnico.
Že tvoj nick nakazuje na to, da si samozadosten, prepotenten, napihnjen petelin :). Pa ne se zdaj razburjat, saj se samo pogovarjamo, a ne.
[/quote]
Oh še vedno je, v katerem iluzornem svetu ti živiš? Kdo še vedno opravlja gradbinska dela, zaradi koga se je vse zgradilo. Zaradi babnic sigurno ne. Se vedno je vse odvisno od mišic, premikanja pohištva do nošenja vrečk pri katerem se babam skoraj izpahne rame haha.
Nimaš stika z realnostjo, ker se samo šlepaš.
Men earn 61.5% of all income but only account for 25% of domestic spending. Men only spend 40% of what they earn after tax. In contrast women make up 38.5% of all income but control 75% of domestic spending, women on average spend 90% MORE MONEY THAN THEY EARN. Men are exploited as cash machines and even with spending on children accounted for women still spend more money on themselves than the combined spending for men and children. This can even be observed in the floor space allocated to women’s products in most shopping centres.
Men pay over 70% of income tax but the vast majority of public spending is on services for women. There is more money spent on breast cancer than lung cancer and prostate cancer combined, despite the fact that lung cancer alone has 3-4 times more fatalities than breast cancer. A man’s chance of getting cancer is 44% and 23% of men will die from cancer, 38% of women get cancer and 19% die. Yet there is vastly more money spent on cancer for women, this is lethal discrimination. Women pay 60% less tax despite spending 300% more in domestic spending than men. Women also consume two third of public spending, there are 3 times the amount of gender specific health services for women than men despite the fact that for equal increases in health spending a man’s life expectancy rate increases nearly twice as much as a woman’s.
DOMESTIC VIOLENCE
There are hundreds of surveys which shows women are as violent if not more violent than men in domestic violence cases. Men get arrested in 85% of all arrests but its estimated that Women are the perpetrators in most Domestic Violence cases. Most reciprocal violence is started by women and 70% of non reciprocal violence is perpetrated by women. Women however only get arrested in 15% of all DV arrests. This example of 572 different studies covering 371,600 people demonstrate that women are as physically aggressive, or more aggressive, than men in their relationships with their spouses or male partners. http://www.csulb.edu/~mfiebert/assault.htm
More men than women were victims of intimate partner physical violence and over 40% of severe physical violence was directed at men. http://www.batteredmen.com/NISVS.htm
Despite this though,99.3% of DV shelter spaces are for women and even men who report violence against them by women are arrested far more often than the woman who is attacking them.
Oh še vedno je, v katerem iluzornem svetu ti živiš? Kdo še vedno opravlja gradbinska dela, zaradi koga se je vse zgradilo. Zaradi babnic sigurno ne. Se vedno je vse odvisno od mišic, premikanja pohištva do nošenja vrečk pri katerem se babam skoraj izpahne rame haha.
Nimaš stika z realnostjo, ker se samo šlepaš.
[/quote]
Fizični delavci so nekvalificirana delovna sila, kar pomeni, da so postavljeni na mesto, kjer izvajajo najbolj umazana in najtežja fizična dela. Tja so jih postavili visoko usposobljen kader, ki je s svojim umskim naporom dosegel točko, da se lahko nekaj začne graditi. Svet vrtijo mogočni, karizmatični, sposobni, intelektualni ljudje. Delovna sila je samo pripomoček. In ti vedno bodo, ker je tako poskrbela mati narava.
Glej, sej mene ne moti, da ti koplješ jarke. Tudi to mora nekdo početi, a ne. Samo v mojih nisi vizionar, ampak navaden izvajalec fizičnih del. Delaš kot ti naročijo drugi.
Fizični delavci so nekvalificirana delovna sila, kar pomeni, da so postavljeni na mesto, kjer izvajajo najbolj umazana in najtežja fizična dela. Tja so jih postavili visoko usposobljen kader, ki je s svojim umskim naporom dosegel točko, da se lahko nekaj začne graditi. Svet vrtijo mogočni, karizmatični, sposobni, intelektualni ljudje. Delovna sila je samo pripomoček. In ti vedno bodo, ker je tako poskrbela mati narava.
Glej, sej mene ne moti, da ti koplješ jarke. Tudi to mora nekdo početi, a ne. Samo v mojih nisi vizionar, ampak navaden izvajalec fizičnih del. Delaš kot ti naročijo drugi.
[/quote]
No pa se ženska narava slej ali prej pokaže on display. Mene bi bilo sram biti ti haha
Lahko bi vedel, da dandanes preživetje ni odvisno od konstrukcije telesa, torej ne preživi telesno močnejši, ampak tisti, ki ima bogatejšo denarnico.
Že tvoj nick nakazuje na to, da si samozadosten, prepotenten, napihnjen petelin :). Pa ne se zdaj razburjat, saj se samo pogovarjamo, a ne.
[/quote]
ko bi le bilo tako, pa gre običajno za z igricami in internetnimi seksom zasvojene mamine sinčke na socialni podpori.
On bi doživel šok, če bi samo mimo lopate šel.
Kako potem zgleda navdušenje nad dušo? V kakšni obliki se kaže?
[/quote]
Intelektualno, intelektualni.
Izhajaš iz sebe. Ne nosiš mojih čevljev, zato si ne domišljaj nekaj, kar si pleteš v svoji glavi.
Gf, ja, zelo dobro vem, kaj za sebe želim. To kar ti, verjetno ne. Lahko se motim…
[/quote]
…zelo dobro vem…Lahko se motim…
V isti vrstici… poglej kaj si napisal.
Ti zgolj misliš, da drugi ne vedo nič o tebi, v bistvu poveš več kot pa napišeš 🙂
…zelo dobro vem…Lahko se motim…
V isti vrstici… poglej kaj si napisal.
Ti zgolj misliš, da drugi ne vedo nič o tebi, v bistvu poveš več kot pa napišeš 🙂
[/quote]
Ni moja preokupacija “Kdo, kaj ve o meni”, hahaha sem se nasmehnil.
Ampak to je lahko tudi samo tvoja prijateljica. Kaj loči prijateljico od intimne partnerke?
[/quote]
Saj si sama odgovorila. Prijateljico loči od partnerke prava intima, kjer si čustveno potešen. To ni fukec za 10 minut. Sexualno potešen. To me ne zanima, niti me je.
Saj si sama odgovorila. Prijateljico loči od partnerke prava intima, kjer si čustveno potešen. To ni fukec za 10 minut. Sexualno potešen. To me ne zanima, niti me je.
[/quote]
Ampak ti si rekel, da te pri partnerki fascinira intelektualnost, nikjer nisi omenjal čustev. Torej imaš lahko neskončno mnogo prijateljic, ne potrebuješ partnerke. Samozadosten si.
Ampak ti si rekel, da te pri partnerki fascinira intelektualnost, nikjer nisi omenjal čustev. Torej imaš lahko neskončno mnogo prijateljic, ne potrebuješ partnerke. Samozadosten si.
[/quote]
Če si srečen v sebi si samozadosten. Zavedaš pa se, da je ta sreča lahko veliko večja v dvojini.
Čustva so pa normalna stvar za normalne ljudi. Naravno.
Tu se ne gre za “potrebuješ”, ampak zavedanje. Imam prijateljice, samo ne tako število “Neskončno mnogo”.